Arama sonuçları: *

1. R

Oyuncu Kulaklığı Önerisi HyperX mi Steelseries mi

bir razer fanı olarak hayır çunki 2 razer ürünündede sorun yaşadım razer kraken x usb 10 günde kırıldı iade ettim birde razer deathadder aldım orta tuş bozuldu kronik sorunmuş razer ın ucuz ürününü almak sıkıntı
  2. R

Oyuncu Kulaklığı Önerisi HyperX mi Steelseries mi

HyperX Cloud Core almalıyım yoksa Steelseries Arctis Nova 1 mi ? başka önerileriniz varsa belirtiniz.
  3. R

Yardım Oyuncu Kulaklığı Önerisi hyperx vs razer vs steelseries vs logitech

merhaba bu 4 kulaklıktan birini almak istiyorum hangisini tavsiye edersiniz başka tavsiyeleriniz varsa belirtebilirsiniz. HyperX Cloud Core Razer Blackshark v2 x Logitech G335 Steelseries Arctis Nova 1
  4. R

Yardım call of the wild the hunter açılmadan çöküyor

call of the wild hunter çöküyor bu hatayı veriyor
  5. R

gamepower kugon alınır mı?

merhaba arkadaşlar sesi çok boğuk olmayan sesi yüksek olan kulaklık önerir misiniz? bu kugon iyi midir??
  6. R

19.000 tl bütçeyle pc önerisi

19.000 bütçem var pc önerebilir misiniz? bugün alıcam
  7. R

Arkadaşlar Sistemimde Valo Oynarken Kasma Ve Drop Problemi

anladım teşekkürler
  8. R

evet ram 8 gb ama fps olarak 70 80 fps alıyorum
  9. R

Merhaba Arkadaşlar Bilgisayarım Valorant Oynarken Çok Kasıyor Ve Sürekli Drop Yiyor Sistem Bilgileri İşlemci: Amd Athlon x4 860K 4 çekirdek 4 threads 3.7 Ghz Anakart: Asus A68hm-k ddr3 fm +2 Ekran Kartı:Sapphire RX560 2 GB 128 bit Ssd: Kingston 128 GB Hdd: WD 1TB Sizce ısınmadan Olabilirmi Çok...
  10. R

gamepower voldon alınır mı ?

arkadaşlar bütçem 500-600 civarı gamepower voldon sizce alınır mı? sesi biraz yüksel olması benim için yeterli.
  11. R

500-600 TL Arası oyuncu kulaklığı önerisi

Merhaba arkadaşlar rampage thunder aldım konfor mikrofon olarak kaliteliydi ama ses olarak çok azdı o yüzden iade ettim sesi mikrofonu iyi olan 500 600 civarı kulaklık önerir misiniz?. birde omen hp 800 alınır mı? sizce.
  12. R

Yardım Valorant hesabım çalındı

aynen ama outlook giriş yerinde o tarihte hesaba girilmediği görüküyor normalde bugün girdiğimde yazıyor şu saatte şu tarihte girdi bide şifre değiştirince bildirim geliyor o tarihe yakın şifre değiştirme gelmemiş 1685719325 beyler ckp*****@sfi*******.com yeni kaydettiği eposta bu şu sfiyle...
  13. R

baktılar dostum kanıtlı ilk mail olduğunun foto attım da maile girmeden çalabiliyorlarmı o sıkıntı mail riskte olmasında şifre değiştirdim yinede rahat olmak istiyorum 1685717634 şimdi yeni eposta istediler işleme başlamak için kurtamaya onu attım
  14. R

Arkadaşlar Valorant Hesabıma dün girebiliyordum bugün giremedim ne yaparsam yapim sonra epostaya girip baktım hesap 1 2 önce yeni epostaya geçiş yapmış valoranta ticket attım asıl sorunum şurda bu kişi bunu epostama giripmi yaptı yoksa bunu başka birşeyimi var epostaya girdiyse tehlikeli ama...
  15. R

Yardım Csgo anlık drop takılma

Merhaba arkadaşlar ben pc`yi formatladım formattan önce csgoda sıkıntı yoktu ama şuan fps 150 - 200 olmasına rağmen oyunda arada takılma yapıyor dün format atıp denediğimde oldu acaba source 2 güncellemesinden dolayı olabilirmi
  16. R

Yardım Formattan Sonra Ekranın Solması

hocam o kapalıda açma seçeneği yok zaten onu ilk başta deniyecektimde açması yok
  17. R

windows hocam 1679528683 bide radeon yüklüyorum adrenalin ordan ayar yapıyorum birazcık düzeliyor ama oyuna girince takılma yapıyor adrenalin
  18. R

Arkadaşlar PC Ye Format Attım Ekran Soldu Nasıl Ayarlanır Bir Yolunu Gösterin Birde Ekran Kartını Nvidia dan Radeona Geçirdim Acil Yardım!!!!
  19. R

işlemci soğutucu önerisi

İşlemcim:amd athlon ıı x4 860k soket:fm2 300 tl bütçem var https://www.teknobiyotik.com/aerocool-air-frost-4-fixed-rgb-12cm-fanli-intel-amd-uyumlu-islemci-sogutucusu-ae-cc-af4.html?ref=akakce&v=1.89.4 bu ürün alınır mı? sizce
  20. R

İşlemci fanı tavsiyesi

Amd Athlon II X4 860K işlemcim var ama çok ısınıyor stok fan kurtarmıyor ona göre işlemci soğutucu tavsiyesi verirseniz sevirinirim FM2+ SOKET
Top Bottom