Neler Yeni

Yardım Valorant hesabım çalındı

Razhiel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ali Demir
Arkadaşlar Valorant Hesabıma dün girebiliyordum bugün giremedim ne yaparsam yapim sonra epostaya girip baktım
hesap 1 2 önce yeni epostaya geçiş yapmış valoranta ticket attım asıl sorunum şurda bu kişi bunu epostama giripmi yaptı yoksa bunu başka birşeyimi
var epostaya girdiyse tehlikeli ama bildirim gelmemiş epostaya girdiğine dahir.

Ensy58

80+ Bronze
Hesabın ilk mailliyse mailide biliyosan alırsın her türlü bir tickeata bakar

Razhiel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ali Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hesabın ilk mailliyse mailide biliyosan alırsın her türlü bir tickeata bakar
baktılar dostum kanıtlı ilk mail olduğunun foto attım da maile girmeden çalabiliyorlarmı o sıkıntı mail riskte olmasında şifre değiştirdim yinede rahat olmak istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

baktılar dostum kanıtlı ilk mail olduğunun foto attım da maile girmeden çalabiliyorlarmı o sıkıntı mail riskte olmasında şifre değiştirdim yinede rahat olmak istiyorum
şimdi yeni eposta istediler işleme başlamak için kurtamaya onu attım

Ensy58

80+ Bronze

şimdi yeni eposta istediler işleme başlamak için kurtamaya onu attım
Mail olmadan çalamazlar istersen mail değiştirip 2 aşamalı doğrulamayı etkinleştirebilirsin

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Razhiel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ali Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mailsiz şifreyi nasıl değiştirecekler
aynen ama outlook giriş yerinde o tarihte hesaba girilmediği görüküyor normalde bugün girdiğimde yazıyor şu saatte şu tarihte girdi
bide şifre değiştirince bildirim geliyor o tarihe yakın şifre değiştirme gelmemiş

beyler ckp*****@sfi*******.com yeni kaydettiği eposta bu şu sfiyle başlıyan hangi eposta sitesi olabilir

Son düzenleme:
Top Bottom