Arama sonuçları: *

1. Vapelord

Asus Tuf Termal Macun Garanti Sorunu

Bakım için servise yolla, 6 ayını heba etme. Garanti bitince kendin değişirsin.
  2. Vapelord

Lenovo LOQ testleri nasıl? ÖNEMLİ

İşlemci skoru beklenen değerde, problem yok. Ama geri kalan hakkında yorum yapmak bu kadar az bilgiyle mümkün değil. GPU sıcaklığı eğer furmark 3-5 dk çalıştıysa bayağı iyi gözüküyor denebilir.
  3. Vapelord

AMD işlemci Nvidia GPU olan laptopda digital vibrance yok

Mux switch ile nvidia ekran kartı seçtiğinizden emin olun. Onun dışında başka bir şey gelmedi aklıma.
  4. Vapelord

Ryzen 7 8845hs ve rtx4070 e göre çok düşük FPS alıyorum.

Kullanım oranlarını bilgisayarın otomatik ayarlıyor senin müdahale edeceğin bir şey değil. Eğer herhangi bir oyunda ekran kartın %98 - %100 çalışmıyorsa bu maksimum performansı işlemci belirliyor demektir. Darboğaz ile karıştırmayın, bu daha çok önbellek ile alakalı. Darboğaz için işlemci...
  5. Vapelord

Cs 1.6 ile cs2 yi kıyaslamayın bile. Ayrıca düşük ayarlarda alacağınız maksimum fps tamamen işlemci performansınız ile alakalı 4060 veya 4070 olması fark etmez. Örnek olması adına iki farklı sistem atıyorum. Bunlarla yapın kıyaslamanızı. 1) 8845hs + 4070 hp victus, ekran 1080p: 2) 7840hs + 4070...
  6. Vapelord

Kıyasladığınız 4060'ın ile kullandığınız işlemci neydi? 8845hs 16mb önbelleğe sahip olduğu için maksimum fps'i güncel intel işlemcilere kıyasla daha az oluyor. Aklıma gelen denenecekler: 1) Mux switch ile sadece nvidia kullanacak şekilde ayarlayın. 2) Bir de dengeli modda deneyin, cihaz.tv...
  7. Vapelord

Gaming Laptop Type-c İle Kullanmak

Ofis işleri için problem olmaz ama oyun oynama niyetiniz olursa pilinizin Wh değerinden düşük bir şarj adaptörü ile yüke bindirmek uzun vadede pil sağlığını etkileyebilir. Oyun performansı da doğal olarak düşecektir. Bunların dışında bir etkisi olacağını düşünmüyorum.
  8. Vapelord

Lenovo LOQ 83GS007XTR laptopta oyunlarda FPS yüksek ama takılıyor

Çok sevindim, iyi günlerde kullanmanız dileklerimle.
  9. Vapelord

Hocam monster vardı bende eskiden, 130w rtx 3060 + 10750h için 180w adaptör vermişler. Bu dediğiniz soruna benzer bir sorun yaşardım oyunlarda. Yarım saatte bir donardı 5sn sonra kendine gelirdi. Kendine geldiğinde batarya %99 a düşerdi. Besleyemediği için türlü hatalar veriyordu. Sizin için de...
  10. Vapelord

Yardım Excalibur g900 3060 laptobunda fan çalışmayı durduruyor

- İsterseniz ilk olarak kontrol merkezi yazılımını kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin. Fanlar bir çalışıp bir duruyorsa yazılımsal bir hatadır diye düşünüyorum. Takılmanın hangi sebepten olduğunu anlamak adına da aşağıda belirttiğim şekilde test edin. 1) MSI Afterburner Final sürümünü...
  11. Vapelord

3060 i711600h laptop düşük fps

Sorunun hangi sebepten olduğunu anlamak adına aşağıda belirttiğim şekilde test edin. 1) MSI Afterburner Final sürümünü yükleyin. Eklentisi olan "rivatuner"ı da yükleyin: https://www.msi.com/Landing/afterburner/graphics-cards 2) Afterburner oyun içi göstergeleri kullanıp işlemci ve ekran kartı...
  12. Vapelord

Sorunun hangi sebepten olduğunu anlamak adına aşağıda belirttiğim şekilde test edin. 1) MSI Afterburner Final sürümünü yükleyin. Eklentisi olan "rivatuner"ı da yükleyin: https://www.msi.com/Landing/afterburner/graphics-cards 2) Afterburner oyun içi göstergeleri kullanıp işlemci ve ekran kartı...
  13. Vapelord

Laptop vram miktarı nasıl arttırılır ?

Artırılabilir bir şey değil maalesef.
  14. Vapelord

170W adaptör sorunsalı? İşlemciye vantage yazılımı ile 45w limit koyup denediniz mi? Takılmalar esnasında kullanım miktarlarını gözlemlemek iyi bir seçenek olabilir. Afterburner eklentisi olan riva tuner ile oyun içi göstergeleri kullanıp takip edin. İşlemci ve ekran kartı kaç watt güç...
  15. Vapelord

Yardım Monster Abra a5 soğutma bloğu sorunu

Macun veya padler çok kurumuş olabilir. Kurumasa da vakum yapıyor olabilir. Özellikle sarı ile işaretlediğim bölge yapışır. Kırmızıyla işaretlediğim yerlerden bir saat yönüne bir tersine hafif döndürerek (yaklaşık 20 derece falan) gevşetmeye çalışın, sonra kaldırmayı deneyin. Kaldırmayı denerken...
  16. Vapelord

Monster Tulpar T7 V20.3 Ses Sürücü Sorunu

Hocam arkadaşımın pc'de de birebir aynısı oluyor. Sizinle aynı modeli kullanıyor. Maalesef biz de bir çözüm bulamadık. Monster'ın bir el atması gerekiyor gibi...
  17. Vapelord

HP Victus 16 r1042nt şarj aşırı hızlı gidiyor.

Tamam kardeşim, ne kızıyorsun :D Hepsini yaptıysan pil sağlığına bakılacak, sorun yoksa aynı modelin incelemelerindeki sonuçlarla kıyaslanacak. Hala anormalse servise yollanacak.
  18. Vapelord

HP Victus Laptop Değişim Şartları

Rica ederim. Sorun büyük ihtimal kullanılan macunda, pump-out olmuştur. Çünkü cihazınızın kendisi veya soğutma sistemi kötü değil. Son kullanıcıyı tatmin edecek bir cihaz. Yerenlere kulak asmayın, onun yerine çözüm odaklı devam edin. Sonuç olarak cihaz sizin ve etkilerini siz yaşıyorsunuz. -Bu...
  19. Vapelord

HP Victus 16 r1042nt şarj aşırı hızlı gidiyor.

Şu ayarları kullanarak deneyin; 1) Throttlestop'dan disable turbo açık olsun. 2) Ekran parlaklığı max %60 olsun 3) Harici ekran kartı modu yerine Hybrid modu tercih edin. 4) Ekran tazeleme hızını 144'den 60Hz'ye çekin. 5) Klavye ışığını kısık seviyeye getirin, gereksizse kapatın. 6) Güç modunu...
  20. Vapelord

HP Victus Laptop Değişim Şartları

- Tüketici hakları gereğince herhangi bir cihaz 6 aylık bir süreçte aynı sorundan 3 kez garanti servisine gidiyorsa ayıplı mal kategorisine giriyor. Zorluk çıkarırlar ve garantinin müdahalelerine rağmen 3. kez aynı sorunu yaşarsanız tüketici hakem heyeti başvurusu ile birlikte garantiye yollayıp...
Top Bottom