Arama sonuçları: *

1. Efe Mert

Çözüldü✓ Radeon RX 9070 XT ve Ryzen 7 9700x İçin Seçtiğim Bileşenler İçin Yardım.

Psu olarak Xpg Core Reactor II VE 850W alıcam gibi. Kasaya daha karar vermedim acelemde pek yok önceliğim psu ve monitör almak. Ekran kartı yarın gelicek ama test edemiyeceğimden dolayı tırsıyorum biraz :D inşallah sorunlu denk gelmez.
  2. Efe Mert

Çözüldü✓ Radeon RX 9070 XT ve Ryzen 7 9700x İçin Seçtiğim Bileşenler İçin Yardım.

Evet o kasayı rafa kaldırdım şimdilik. Hocam konuyu toparlamak gerekirse sistem beyaz olmak zorunda değil, Anakartı önerebileceğiniz güzel bir b850 veya başka model ile değiştirebilirim, Ram'e gelince şuan onun fiyatı iyi olduğu için 48lik seçtim 32lik fiyatında neredeyse he fiyatı artar 32lik...
  3. Efe Mert

Beyaz sistem toplama gibi bir durumum yok siyahta olabilir o açıdan problem yok kasa güzel 1000w psu lu olunca sadece beyazı 1000likti ordan yola çıkarak seçtim diğer parçaları.
  4. Efe Mert

Hocam tabi ki 2k oled bir monitör böyle bir sisteme şart oluyor gibi bir şey 4k gereksiz masraf gibi geliyor gözüme diğer parçalardan kısmak gibi bir sorunum yok zaten acele etmediğim için sistemi toplamaya konuyu açmakta ki asıl nedenim parçaların bu fiyatta başka bir emsali daha iyi olur...
  5. Efe Mert

Ocypus Iota C70 Curve + Iota P1000 Wh 1000w 80+ Gold Atx 3.1 - 8.499tl

Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan. Bende bu kasadan almak istiyorum ama şimdi bakınca kabloların geldiği yer çok boş duruyor gibi geldi gözüme sıvı soğutma bile taksak, alt kısma 3 fan daha koysak bile orası göze çarpar gibi mi geliyor.
  6. Efe Mert

Eyvallah sağolasın tavsiye için. 1790593484 Kasa ve psu için başka kombinasyon yapabilirim gibi geliyor banada peki marka olarak anakart hakkında bilgin var mı?
  7. Efe Mert

Dediğiniz gibi psu yu ayrı alsam kasa olarak ne önerirsiniz peki. Yıllar sonra yeniden bir sistem alıyoruz şık dursun biraz :)
  8. Efe Mert

Ram in fiyatı cazip gelmişti nerdeyse 32GB lık Ram ler kadar fiyatı var ondan dolayı onu seçmiştim Anakart ta model olarak önerebileceğiniz birsey varsa ona bakabilirim 1790591399 Önerebileceğin marka model Anakart var mı peki? 1790591468 Fiyatı cazip şuan ben alasıya kadar zamlanırsa tabi...
  9. Efe Mert

Arkadaşlar yeni sistem topluyorum yavaş yavaş bu parçaları seçtim herhangi bir sorun uyumsuzluk yaşar mıyım? RAM - CORSAIR Vengeance 48GB (2x24GB)-CMH48GX5M2E6000C36 ANAKART - CVN X870E ARK FROZEN V14 KASA VE PSU - Ocypus Iota C70 Curve ARGB Digital White Tempered Glass Iota P1000 WH 1000W 80+...
Geri