Teşekkürler. Yani evet ben çok takılmam bu tarz durumlara ve kablolamayla uğraşıp ekstra özen göstermedim ama evet dediğinde haklısın. Siyah olsa kasa...
Evet o kasayı rafa kaldırdım şimdilik. Hocam konuyu toparlamak gerekirse sistem beyaz olmak zorunda değil, Anakartı önerebileceğiniz güzel bir b850 veya...
Beyaz sistem toplama gibi bir durumum yok siyahta olabilir o açıdan problem yok kasa güzel 1000w psu lu olunca sadece beyazı 1000likti ordan yola çıkarak...
Hocam tabi ki 2k oled bir monitör böyle bir sisteme şart oluyor gibi bir şey 4k gereksiz masraf gibi geliyor gözüme diğer parçalardan kısmak gibi bir sorunum...
Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan. Bende bu kasadan almak istiyorum ama şimdi bakınca kabloların geldiği yer çok boş duruyor gibi geldi gözüme sıvı...
Eyvallah sağolasın tavsiye için.
1790593484
Kasa ve psu için başka kombinasyon yapabilirim gibi geliyor banada peki marka olarak anakart hakkında bilgin...
Ram in fiyatı cazip gelmişti nerdeyse 32GB lık Ram ler kadar fiyatı var ondan dolayı onu seçmiştim Anakart ta model olarak önerebileceğiniz birsey varsa ona...