Arama sonuçları: *

1. U

PUBG MOBİLE HESABI...

Ayn karşim Aras kargo
  2. U

PUBG MOBİLE HESABI...

A1 Türkçe 1650728576 Benim aslında hiç bir şey yapma zorunluluğum yok hayırda yapmak zorunda değilim ergenlik çağına bile girmemiştim o zaman. Şimdi ben bu hesabı kullansam yada başkasına versek günaha giriyom mu?
  3. U

PUBG MOBİLE HESABI...

Kanka sen anlamıyor musun? Ben mi anlatamıyorum? Çocuğun eskisinden bin kat daha iyi hesabı vardı en son gördüğümde şimdi hesap istemeyecektir. En iyisi hiç ona bulaşmadan hayır yapayım diyorum. Onun adına yani sevap ona gidecek bana değil. 1650727434 Bu zeka nereden geliyor ya
  4. U

PUBG MOBİLE HESABI...

Valla kaç sene geçti unutmuştur ve versemde dediğim gibi istemeyecektir gmail bağlı olduğu için para ister onun yerine ya da tehdit eder dava edicem diye o yüzden en iyisi onun adına hayır yapmak.
  5. U

PUBG MOBİLE HESABI...

Birisi ona çok daha güzel bir hesap verdi zaten gelip bana sövmeye çalışıyordu. Hesaba ihtiyacı yok en iyisi ben hayır yapayım onun adına.
  6. U

PUBG MOBİLE HESABI...

Arkadaşım değil tanımam etmem
  7. U

PUBG MOBİLE HESABI...

Yok knk dolu lazım bana veremem. 1650726123 Başka bir şey ile bağlayabilir ama çocuk güvenmez ki şimdi sonuçta e-posta bende kalacak
  8. U

PUBG MOBİLE HESABI...

Kullanmak ne biliym içime pek sinmiyor çocukta olsak o zamanlar sonuçta şimdi akıllandık. Satmam Allah belamı vermesin sonra. 1650725799 Yok knk sildim hepsini. Birde şöyle bir şey var Instagramdan belki bir ihtimal ulaşırım ama istemez büyük ihtimal çünkü kendi e-postamı falan başlamıştım...
  9. U

PUBG MOBİLE HESABI...

bir şey olmazda büyük ihtimal daha ergenlik çağına bile girmemişiz o zamanlar, şimdi bende bu hesap ne yapayım.
  10. U

PUBG MOBİLE HESABI...

Arkadaşlar öncelikle küfür etmeyin, sövmeyin diye açıklayayım. Ben o zamanlar küçüktüm ergenliğe bile girmiş sayılmazdım galiba. Pubg hesabı çaldım geçen günlerde aklıma geldi ulan ben bu çocuğun hakkına girdim şimdi pişman oldum bir saatten fazla araştırmışımdır belki ne yapabilirim diye bazı...
Top Bottom