Neler Yeni

PUBG MOBİLE HESABI...

.

• .

Oylar: 0 0.0%
  • .

Oylar: 0 0.0%

• Oy kullanan toplam üye
    0

USER1172

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kemal kemal
Hayırı bırak kendi yapar, neolursa olsun o onu unutamaz
Valla kaç sene geçti unutmuştur ve versemde dediğim gibi istemeyecektir gmail bağlı olduğu için para ister onun yerine ya da tehdit eder dava edicem diye o yüzden en iyisi onun adına hayır yapmak.

UnFrGvnG

80+
Valla kaç sene geçti unutmuştur ve versemde dediğim gibi istemeyecektir gmail bağlı olduğu için para ister onun yerine ya da tehdit eder dava edicem diye o yüzden en iyisi onun adına hayır yapmak.
Çocuğa ulaş, deki bu parayla hesap satın alıp veriymmi yoksa hayırmı yapıyım

predator

80+ Silver

USER1172

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kemal kemal
Çocuğa ulaş, deki bu parayla hesap satın alıp veriymmi yoksa hayırmı yapıyım
Kanka sen anlamıyor musun? Ben mi anlatamıyorum?
Çocuğun eskisinden bin kat daha iyi hesabı vardı en son gördüğümde şimdi hesap istemeyecektir. En iyisi hiç ona bulaşmadan hayır yapayım diyorum. Onun adına yani sevap ona gidecek bana değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bana ver günahını sevaba çevir kardeş
Bu zeka nereden geliyor ya

Son düzenleme:

predator

80+ Silver
Kankam sen anlamıyor musun? Ben mi anlatamıyorum?
Çocuğun eskisinden bin kat daha iyi hesabı vardı en son gördüğümde şimdi hesap istemeyecektir. En iyisi hiç ona bulaşmadan hayır yapayım diyorum.

Bu zeka nereden geliyor ya
korktuğun allahtan, var mı başka soru

USER1172

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kemal kemal
korktuğun allahtan var mı başka soru
A1 Türkçe

Benim aslında hiç bir şey yapma zorunluluğum yok hayırda yapmak zorunda değilim ergenlik çağına bile girmemiştim o zaman. Şimdi ben bu hesabı kullansam yada başkasına versek günaha giriyom mu?

Son düzenleme:

Dušan Tadić

80+ Silver
Arkadaşlar öncelikle küfür etmeyin, sövmeyin diye açıklayayım.
Ben o zamanlar küçüktüm ergenliğe bile girmiş sayılmazdım galiba. PUBG hesabı çaldım geçen günlerde aklıma geldi ulan ben bu çocuğun hakkına girdim şimdi pişman oldum bir saatten fazla araştırmışımdır belki ne yapabilirim diye bazı yerlerde daha çocuk olduğunuz için helallik almanıza bile gerek yoktur diyor bazı yerlerde ise o kişinin adın hayır yapın diyor.
Hayır yaparız orda sıkıntı yok ama bu hesap bende şimdi ne yapayım :(
(Hesaba çok olmasada para yatırılmış ve emek verilmiş sezon dörtten beri vardı galiba)
Bana ver ben sahibine ulaştırırım.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Arkadaşlar öncelikle küfür etmeyin, sövmeyin diye açıklayayım.
Ben o zamanlar küçüktüm ergenliğe bile girmiş sayılmazdım galiba. PUBG hesabı çaldım geçen günlerde aklıma geldi ulan ben bu çocuğun hakkına girdim şimdi pişman oldum bir saatten fazla araştırmışımdır belki ne yapabilirim diye bazı yerlerde daha çocuk olduğunuz için helallik almanıza bile gerek yoktur diyor bazı yerlerde ise o kişinin adın hayır yapın diyor.
Hayır yaparız orda sıkıntı yok ama bu hesap bende şimdi ne yapayım :(
(Hesaba çok olmasada para yatırılmış ve emek verilmiş sezon dörtten beri vardı galiba)

Sonuçta ortada bir eylem var çalma konusu bu doğrultuda zaten doğru olmayan bir olayı yine yanlış bir olay ile devam ettirip eylemi devam ettiriyorsun. Ya hesabı sileceksin video çekip elinde duracak her türlü ihtimale karşı ya da elemanı bulacaksın. Hatalar çok arkadaş listesini silmek bile fikrini zikrini düşünceni belli ediyor bence.

The GodFather

80+ Silver
Aga benim buz M4 buz akm maskara M4 Max hesabım çalındıydı. Çalana hakkım sonuna kadar haram olsun.
O çocuk adına bi yere (Cami, Mehmetçik vakfına vs) bağışta bulun bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,739
Üyeler
161,743
Son üye
kadbrprm
Top Bottom