Hayırı bırak kendi yapar, neolursa olsun o onu unutamazBirisi ona çok daha güzel bir hesap verdi zaten gelip bana sövmeye çalışıyordu. Hesaba ihtiyacı yok en iyisi ben hayır yapayım onun adına.
Hayırı bırak kendi yapar, neolursa olsun o onu unutamazBirisi ona çok daha güzel bir hesap verdi zaten gelip bana sövmeye çalışıyordu. Hesaba ihtiyacı yok en iyisi ben hayır yapayım onun adına.
Valla kaç sene geçti unutmuştur ve versemde dediğim gibi istemeyecektir gmail bağlı olduğu için para ister onun yerine ya da tehdit eder dava edicem diye o yüzden en iyisi onun adına hayır yapmak.Hayırı bırak kendi yapar, neolursa olsun o onu unutamaz
Çocuğa ulaş, deki bu parayla hesap satın alıp veriymmi yoksa hayırmı yapıyımValla kaç sene geçti unutmuştur ve versemde dediğim gibi istemeyecektir gmail bağlı olduğu için para ister onun yerine ya da tehdit eder dava edicem diye o yüzden en iyisi onun adına hayır yapmak.
bana ver günahını sevaba çevir kardeşbir şey olmazda büyük ihtimal daha ergenlik çağına bile girmemişiz o zamanlar, şimdi bende bu hesap ne yapayım.
Kanka sen anlamıyor musun? Ben mi anlatamıyorum?Çocuğa ulaş, deki bu parayla hesap satın alıp veriymmi yoksa hayırmı yapıyım
Bu zeka nereden geliyor yabana ver günahını sevaba çevir kardeş
korktuğun allahtan, var mı başka soruKankam sen anlamıyor musun? Ben mi anlatamıyorum?
Çocuğun eskisinden bin kat daha iyi hesabı vardı en son gördüğümde şimdi hesap istemeyecektir. En iyisi hiç ona bulaşmadan hayır yapayım diyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu zeka nereden geliyor ya
A1 Türkçekorktuğun allahtan var mı başka soru
Bana ver ben sahibine ulaştırırım.Arkadaşlar öncelikle küfür etmeyin, sövmeyin diye açıklayayım.
Ben o zamanlar küçüktüm ergenliğe bile girmiş sayılmazdım galiba. PUBG hesabı çaldım geçen günlerde aklıma geldi ulan ben bu çocuğun hakkına girdim şimdi pişman oldum bir saatten fazla araştırmışımdır belki ne yapabilirim diye bazı yerlerde daha çocuk olduğunuz için helallik almanıza bile gerek yoktur diyor bazı yerlerde ise o kişinin adın hayır yapın diyor.
Hayır yaparız orda sıkıntı yok ama bu hesap bende şimdi ne yapayım
(Hesaba çok olmasada para yatırılmış ve emek verilmiş sezon dörtten beri vardı galiba)
Ayn karşim Aras kargoBana ver ben sahibine ulaştırırım.
Arkadaşlar öncelikle küfür etmeyin, sövmeyin diye açıklayayım.
Ben o zamanlar küçüktüm ergenliğe bile girmiş sayılmazdım galiba. PUBG hesabı çaldım geçen günlerde aklıma geldi ulan ben bu çocuğun hakkına girdim şimdi pişman oldum bir saatten fazla araştırmışımdır belki ne yapabilirim diye bazı yerlerde daha çocuk olduğunuz için helallik almanıza bile gerek yoktur diyor bazı yerlerde ise o kişinin adın hayır yapın diyor.
Hayır yaparız orda sıkıntı yok ama bu hesap bende şimdi ne yapayım
(Hesaba çok olmasada para yatırılmış ve emek verilmiş sezon dörtten beri vardı galiba)