Arama sonuçları: *

1. Godfather21

İşlemci alıcam hangi işlemci alırsam daha verimli olur?

3600 tabii ki hocam, imkanınız varsa 5600 daha iyi olur
  2. Godfather21

Yardım Silinen (Brick) olan bios nasıl geri yüklenir.

Hocam bu yazılımı nereden bulacağınız bunu merak ediyorum. Anakart içinden çıkan dvd de bu yazılım varsa eğer bunu diğer bilgisayar üzerinden yazmamız böylece mümkün müdür?
  3. Godfather21

Yardım Silinen (Brick) olan bios nasıl geri yüklenir.

Arkadaşlar bios bir sebepten silindiği (Brick) olduğu zaman bunu biz kendimiz nasıl geri yükleyebiliiriz? Bununla ilgili videolar konu başlıkları malesef bilgi seviyesinde değil. Anakart içinden çıkan dvd ile bunu yüklememiz mümkün mü? Veya başka bir bilgisayar yardımı ile nasıl yaparız...
  4. Godfather21

2 yıldır temizlenmeyen kasayı temizleme

2 yıldır hiç mi açmadın bilgisayarın kapağını yazık güzelim sistem ne hale gelmiş, ben her ay açarım kapağı fanları nemli bezle silerim tozunu alırım, sisteme çok kötü bakmışsın temizlemeyi güzel yaparsın umarım yerinde olsam becerebiliyorsan fanları komple sök güzelce temizle
  5. Godfather21

PUBG Siyah Ekran Sorunu

Bir kaç yerde daha okumuştum, ekran kartına güncelleme yaptıysan eskiye dönerek tekrar denemen de fayda var
  6. Godfather21

PC için Game Pass Ultimate almalı mıyım ?

Oynamak istediğin oyunlar varsa alabilirsin. Bilgisayar için 29.90 olan almak mantıklı.
  7. MSI GTX 1660 Tİ, MİNİNG YAPILMAMIŞ

MSI GTX 1660 Tİ, MİNİNG YAPILMAMIŞ

ÜRÜN ÇOK AZ KULLANILDI. GÜN DE MAX 2 SAAT ÇALIŞTI. MİNİNG HİÇ YAPILMADI DENENMEDİ. SON 1 SENE HİÇ KULLANMADIM ASKERDEYDİM. CS GO, FIFA , FM GİBİ BASİT OYUNLAR OYNANDI. KART 70 DERECEYİ BİLE GÖRMEMİŞTİR BU ZAMANA KADAR. MİNİNİG YAPMAK İSTEYEN TERTEMİZ KART MACUN BİLE DEĞİŞTİRMEDEN YAPABİLİR HER...
Top Bottom