Neler Yeni

Yardım Silinen (Brick) olan bios nasıl geri yüklenir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berkant Arman
Arkadaşlar bios bir sebepten silindiği (Brick) olduğu zaman bunu biz kendimiz nasıl geri yükleyebiliiriz? Bununla ilgili videolar konu başlıkları malesef bilgi seviyesinde değil. Anakart içinden çıkan dvd ile bunu yüklememiz mümkün mü? Veya başka bir bilgisayar yardımı ile nasıl yaparız bilgilerinizi bekliyorum.

Not: Öğrenme isteme sebebim teknik servisler çok yüksek miktarda para istiyorlar bunu öğrenirsek çok kişinin faydasına ve cebine yarayacağını düşünüyorum. Hatta bununla ilgili Abdullah Bey video çekerse Türkiye de ilk olur.

oguz13

80+ Bronze
Eeprom ile yükleyebilirsiniz. Eeprom ne diyecek olursanız
bios çipine birkaç kablo bağlayıp bu cihazı başka bir bilgisayara bağlayıp biosun
yazılımını değiştirebiliyoruz veya kendi özel yazılımımızı kodlayabiliyoruz.
(Bu yöntemi yapmadan önce iyice bilgi edinin çipi yakabilirsiniz)

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berkant Arman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eeprom ile yükleyebilirsiniz. Eeprom ne diyecek olursanız
bios çipine birkaç kablo bağlayıp bu cihazı başka bir bilgisayara bağlayıp biosun
yazılımını değiştirebiliyoruz veya kendi özel yazılımımızı kodlayabiliyoruz.
(Bu yöntemi yapmadan önce iyice bilgi edinin çipi yakabilirsiniz)
Hocam bu yazılımı nereden bulacağınız bunu merak ediyorum. Anakart içinden çıkan dvd de bu yazılım varsa eğer bunu diğer bilgisayar üzerinden yazmamız böylece mümkün müdür?

oguz13

80+ Bronze
Hocam bu yazılımı nereden bulacağınız bunu merak ediyorum. Anakart içinden çıkan dvd de bu yazılım varsa eğer bunu diğer bilgisayar üzerinden yazmamız böylece mümkün müdür?
Anakartın üretici web sitesinde vardır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,382
Üyeler
163,305
Son üye
talha1545
Top Bottom