Arama sonuçları: *

1. Y

Lenovo Ideapad Gaming 3 GPU 80 Derece oluyor.

Hocam çok teşekkürler fakat iade edeceğim. Sıcaklık yüzünden değil sıcaklıkların normal olduğuna ikna oldum yardımlarınız için teşekkür ederim. Maalesef 1 tane ölü piksel tespit ettim, hiçbir şekilde rahatsız etmiyor görmekte bile zorlanıyorum fakat ölü piksellerin artma ihtimalini göz ardı...
  2. Y

Teşekkür ederim hocam. Aslında biraz talihsizim ben bundan önce aynı laptopu almıştım ölü piksel çıktığı için iade etmiştim. Şimdi yeniden aynı laptopu aldım yine 1 ölü piksel çıktı ama beni rahatsız etmediği için iade etmemeye karar verdim. Çünkü bu süreç çok yordu beni. Şimdi bir de laptop...
  3. Y

Klimalı odada test ettim demin, klima derecesi 24 iken CS:GO da 76-77 derece oluyor. 1657872141 Hocam Hatay'da yaşıyorum ve evet baya sıcak burası. Fakat klimalı odada test edince 80 dereceden 76-77 lere düştü. Çok az bir değer oynaması olduğu için ayrıyeten endişeleniyorum. 1657872234 Bozuk...
  4. Y

Evet hocam ama ilk gün olması normal mi? Çoğu yerde bu sıcaklıkla 2-3 aylık kullanımdan sonra karşılaşıldığını söylemişler. Bir de videolardaki testlerde hep 66-67 derecede iken benimki 80 derece.
  5. Y

Herkese merhaba arkadaşlar. RTX 3060 lı lenovo ideapad gaming 3 aldım, dün bilgisayarım geldi. Kurulumunu yapıp hemen sıcaklık testlerine başladım. Far Cry 3 ve CS:GO oyunlarında test ettim, işlemci ikisinde de max 80 derece oluyor burda bir sorun yok. Fakat iki oyunda da GPU 80 dereceyi...
  6. Y

İtopya'dan alışveriş yapmak

Peki ne önerirsiniz acaba hocam fikrinizi duymak isterim.
  7. Y

Teşekkürler. Valla ben Hatay taraflarında olduğum için mecbur söyleyeceğim. Kargonun geç gelmesi önemli değil sorunsuz olsun yeter. 1651306704 Hocam şu an üni sınavına hazırlanıyorum. Sınava da 50 gün var. Normalde sınavdan sonra almak istiyordum da bu fiyat beni şu an çok cezbetti. Alıp...
  8. Y

Hayırlı Ramazanlar arkadaşlar. Biliyorsunuz ki şu anda İtopya'da bayram fırsatları var. Ben de değerlendirmek için lenovo ideapad gaming 3 RTX 3060'lı laptop almaya karar verdim. Şu anda 16 bin TL gibi bir fiyatı var. Sizce bu siteden alışveriş yapmak kumar mıdır ? Herhangi bir teknik sorunla...
Top Bottom