Neler Yeni

İtopya'dan alışveriş yapmak

YuniCorn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ozan Paşa
Hayırlı Ramazanlar arkadaşlar. Biliyorsunuz ki şu anda İtopya'da bayram fırsatları var. Ben de değerlendirmek için lenovo ideapad gaming 3 RTX 3060'lı laptop almaya karar verdim. Şu anda 16 bin TL
gibi bir fiyatı var. Sizce bu siteden alışveriş yapmak kumar mıdır ? Herhangi bir teknik sorunla karşılaşırım diye çok korkuyorum çünkü herkes garanti ve değişim sürecinin çok sancılı olduğundan söz ediyor. 4-5 senelik götürebilecek bir laptop almak istiyorum ve bu süreçte derslerimden dolayı garanti vb işlerle uğraşmak istemiyorum açıkçası. Sizce 50 gün civarı bekleyip öyle mi laptop almalıyım yoksa bu fırsatı değerlendirmeli miyim ?

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
yigitern
Hayırlı Ramazanlar arkadaşlar. Biliyorsunuz ki şu anda İtopya'da bayram fırsatları var. Ben de değerlendirmek için lenovo ideapad gaming 3 RTX 3060'lı laptop almaya karar verdim. Şu anda 16 bin TL
gibi bir fiyatı var. Sizce bu siteden alışveriş yapmak kumar mıdır ? Herhangi bir teknik sorunla karşılaşırım diye çok korkuyorum çünkü herkes garanti ve değişim sürecinin çok sancılı olduğundan söz ediyor. 4-5 senelik götürebilecek bir laptop almak istiyorum ve bu süreçte derslerimden dolayı garanti vb işlerle uğraşmak istemiyorum açıkçası. Sizce 50 gün civarı bekleyip öyle mi laptop almalıyım yoksa bu fırsatı değerlendirmeli miyim ?
Daha dün beylikdüzü şubesine gidip sistem aldım 15k'ya gerçekten çok ilgiliydiler güvenilir bi site

H4ka4n

80+ Bronze
50 gün bekledikten sonra nerden alicaksin? Yine aynı internet siteleri değişen bişey olmicak boş bi bekleyiş olur

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
570
İsim
Volkan
Kargosu geç geliyor , onun dışında sorunla karşılaşmadım. Geç ama sağlam geliyor.

YuniCorn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ozan Paşa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha dün beylikdüzü şubesine gidip sistem aldım 15k'ya gerçekten çok ilgiliydiler güvenilir bi site
Teşekkürler. Valla ben Hatay taraflarında olduğum için mecbur söyleyeceğim. Kargonun geç gelmesi önemli değil sorunsuz olsun yeter.
Mesaj otomatik birleştirildi:

50 gün bekledikten sonra nerden alicaksin? Yine aynı internet siteleri değişen bişey olmicak boş bi bekleyiş olur
Hocam şu an üni sınavına hazırlanıyorum. Sınava da 50 gün var. Normalde sınavdan sonra almak istiyordum da bu fiyat beni şu an çok cezbetti. Alıp kenarda dursun diyorum kendi kendime ve kendimi biraz zorlarsam alabilirim ama siteye bir türlü güvenemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kargosu geç geliyor , onun dışında sorunla karşılaşmadım. Geç ama sağlam geliyor.
İsterse 15 günde gelsin ama sapasağlam gelsin hocam valla. Cevabınız için teşekkürler

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
herkes garanti ve değişim sürecinin çok sancılı olduğundan söz ediyor
Üzerinden 4 ay geçmiş mouse'yi gittim garantiye verdim. Tamir ederler verirler falan diyordum, sıfırı ile değişim yapacaklarını söylediler. Bence gayet ilgili.

KnightDavion

80+ Bronze

Doğru duymuşsun, garanti, iade vs süreçleri sancılı geçer.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Şu ana kadar bi sorun yaşamadım bana güvenilir geliyo

Top Bottom