Arama sonuçları: *

1. -xXXx-

🔥İndirim 6-13 Ekim Ortak İndirim Konusu (Amazon, Hepsiburada, Pazarama)

Ne zaman başlıyacak saat olarak bilen yok mu sadece tarih vermişler saatini bulamıyorum
  2. -xXXx-

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

renkler arası bay fark var
  3. -xXXx-

5080 bilgisayar 83 bin TL

o 5080 ekran kartında sorun var sadece o stokda olmadığı için fiyatı öyle onun yerine farklı bi kart koyunca alınıyor
  4. -xXXx-

5080 bilgisayar 83 bin TL

Alınmıyor sadece sepete ekleniyor ödeme yapamyorsun yoksa 47k ya kadar düşürdüm ben ekran kartı parasına 5080 sistem
  5. -xXXx-

15 20 k arası nvidia ekran kartı önerisi

20K’dan 2, 21K’dan 2 ilan var ki pazarlıkla rahat 20’ye düşüyor. Sıfır 22K’ya 5060 Ti 16 GB alacağıma 21 k ya kadar çıkar 4070 Super’i 2. elden alırım. Çoğu kişi sırf 5070-5060 Ti’ye geçebilmek için 20-21 arası satıyor. Hâlâ 4070 Super çok mantıklı kart. Tek sıkıntı, GET açmıyor kimse; elden...
  6. -xXXx-

15 20 k arası nvidia ekran kartı önerisi

2 elde 4070 Super almak daha mantıklı. Saf güçte 5070’e denk, oyunlarda aralarında 3-4 FPS oynuyor. 4070 Super’in tek eksiği MFG yok ama FG var. Sıfır istiyorsan 5060 Ti’nin 8 GB versiyonu var, ancak 8 GB VRAM’den dolayı önerilmiyor. 16 GB versiyonu da var ama onlar 22K’dan başlıyor, belki...
  7. -xXXx-

🔥İndirim Koorui Monitörlerde İndirim - Vade Farksız 3 Taksit

Bir ara twisted minds monitörler de indirimdeydi 240hz nano ips 2k ben aldım pişman oldum monitör ilk ay hiç bir sorun yokken 7 ayında galaksiye dönüştü resmini atıyorum bi de lg panel sözde
  8. -xXXx-

❌İndirim Bitti! [4999TL] Ergopixel Knight Oyuncu Koltuğu

Kolcağa yüklenme kırılıyor kendim düzeltirken sürekli kolçağı kullanıyordum kaynak yerinden koptular
  9. -xXXx-

Tekrar indirimde
  10. -xXXx-

Kargocuya rica et beraber taşıyalım diye kabul ediyorlar ben de kendi ürünümü öyle çıkartmıştım
  11. -xXXx-

hocam 2 tane aldın ama kargocular kapıya getirmiyor bu ürünü binanın kapısına bırakıp gidiyorlar yani taşımak için birine ihtiyacın olacak
  12. -xXXx-

Kolçakları kronik sıkıntı var biraz bile yük binerse kopuyor kaynak yerinden ama fiyatına göre çok iyi
  13. -xXXx-

🔥İndirim KOŞ LG 75 İnç QNED 8K TV 17.999 TL

stok bitti hala alsamı diyonuz
  14. -xXXx-

Çözüldü✓ Anakart sarı ışık yakıyor

Ramleri kaçıncı slota taktın
  15. -xXXx-

❌İndirim Bitti! Iphone 13 128gb 26.488TL

şu fiyatların gerçek olması imkansız
  16. -xXXx-

Yardım Iyzico hesabım KAPATILDI

Şikayet vara yaz ama şikayet var hesabındaki telefon numaran iyzico hesabındaki telefon numaranla aynı olacak yarına kadar açıyorlar 3 kez yaptım açtılar bu sayede 1754648786 Bu arada yazan yazı bu değil mi Girişiniz kısıtlanmıştır
  17. -xXXx-

Bilgisayar aniden aşırı kasmaya başlıyor

bu 10 uncu format olacak yine de hiç bir işe yaramıyor aynı sorun tekrardan yaşanıyor eski sistemde de vardı aynı sorun bu sistemde de var daha 7 aylık sistem kime formatlatıysam yine düzelmiyor sadece formatlayıp windows 10 da kalınca sorunsuz çalışıyor ama windows 11 e geçince tekrar başlıyor
Geri