Arama sonuçları: *

1. EmreErkanAydın

Topladığım sistem parçaları uyumlu mu?

O ekran kartı benim de aklımda soğutucu olarak hali hazırda Arctic Freezer 34 eSports DUO modeli var hayli hayli yeter diye düşünüyorum
  2. EmreErkanAydın

Topladığım sistem parçaları uyumlu mu?

Ben böyle bir sistem topladım ilerde 4070super takacam ama şu anlık 3070ti ile idare edecem sizce sistem parçaları nasıl uyumlu mu? veya siz bu bütçeye ekran kartsı ssd siz işlemci soğutucusuz nasıl bir sistem toplardınız. XPG Valor Mesh Siyah RGB Mid Tower 750W 80+ Gold Gaming Kasa Patriot Viper...
  3. EmreErkanAydın

15k kasa-işlemci-anakart önerisi

ram ve işlemci tamam ama anakart bütçemi çok zorlar daha bi ortalama 5-6k arası olsa bi de farklı bir kasa öneriniz var mı mümkünse hiç uğraştırmayacak fan bakımından
  4. EmreErkanAydın

Elimde psu var asus tuf 750w ve fsp hydro 700w şu anakart da wıfı olmasına gerek yok biraz daha uygun olursa daha güzel olur ve işlemci soğutucu olarak da Arctic Freezer 34 eSports DUO modeli var elimde
  5. EmreErkanAydın

15k ya DDR5'li bir sistem toplayacağım elimde ekran kartı SSD mevcut kasa işlemci anakart lazım sadece. Kasada PSU'lu olursa güzel olur 3070 Ti kullanıyorum şu anda sonradan 4070 Super'e gececeğim zaman ayırıp yardım eden arkadaşlara teşekkür ediyorum.
  6. EmreErkanAydın

RTX 4070 SUPER şuanda alınmaz mı

Emin ol 4070 super aldığında 5000 serisine daha iyi bir özellik getirecekler ve keşke 5000 serisi bi ekran kartı alsaydım diyeceksin 3070ti da böyle olmuştu bende keşke 4000 serisini bekleseydim demiştim şimdi ben de 5000 serisini bekliyorum
  7. EmreErkanAydın

RTX 4070 SUPER şuanda alınmaz mı

Bence 5000 serisi beklenir her zaman ki gibi yeni bir özellik getirecekler ve bunu 4000 serisine getiremeyiz 5000 serisini almalısınız diyecekler 3070ti sistem aldım pişman olmuştum mesela yeni gelecek özellikleri kullanamayacağım diye
  8. EmreErkanAydın

Nays Neden Kredi Kartı Vermiyor?

Benim kredi kartım olmasına rağmen bana de vermiyor
  9. EmreErkanAydın

Türk Telekom Kutu Fiber Mi

Hocam çok değişiyor biz binamız için başvuru yaptık adamlar tüm mahalleye çekeceklerini anca öyle aktif olacağını söylediler 6 ay sonra aktif edecez dediler 2.5 ay da aktif oldu bi bağlatmak kaldı türktelekomun ceosunun x hesabını atıyorum sorununu herhangi bir gönderinin altına yaz direkt...
  10. EmreErkanAydın

One up vs nature's vitamin

Nature's supreme daha iyi d vitamini magnezyum demir ürünlerini kullandım gayet etkili ama orjinal olmasına dikkat et çok fazla sahtesi var One upın sadece good night ve d vitaminini kullanım beğenmedim hele ki melatonin farklı markalar kullanınca gözüm hafiften kapanıyordu one upda hiç etki yoktu
  11. EmreErkanAydın

Vitamin Takviye Önerisi

En kaliteli marka bana göre solgar fiyatı yüksek olmasa sürekli bu markayı tercih ederim
  12. EmreErkanAydın

Türk Telekom Kutu Fiber Mi

Evet fiber
  13. EmreErkanAydın

❌İndirim Bitti! Getir alt limitsiz 150 TL indirim

Tek hesaptan 4 kod denedim sorun yok çek olarak veriyor nu kuponları alt limitsiz
  14. EmreErkanAydın

Binaya gelen fiber kutu FTTH mi FTTB mi?

sağol peki bu 1000mb mı karşı binamızdaki binalarda 1000mb altyapı var hepsinde
  15. EmreErkanAydın

Binaya gelen fiber kutu FTTH mi FTTB mi?

Binama fiber için başvuruda bulunduk. Bugün kutuyu taktıklarını gördüm. Bu ne zaman aktif olacak? Bir de FTTH mi, FTTB mi? Bizim mahallede tüm karşı binalarımızda 1000 MB altyapı var bizimki de böyle mi bilgilendirebilir misiniz beni acaba? Teşekkürler. Not: Fiber altyapının çekilmesi kutunun...
  16. EmreErkanAydın

Fitnessa Başlıyorum Önerileriniz Nedir?

başta bana full body 5 gün her yerimi çalıştırdılar sonra 4 günde indi en önemlisi uyku ve beslenme bi de benim gibi kafana göre set ekleme ağırlık kaldırma orda hocalar var onalara sor sorunca değil de sormayınca kızarlar
  17. EmreErkanAydın

Fitnessa Başlıyorum Önerileriniz Nedir?

Oradaki hocaları dinle 20kg ne 60 zaten kaldırıyorum deyip 60 a abanmıştım yarını yataktan kalkamıyordum
  18. EmreErkanAydın

Yardım Black myth wukong ortak kullanım

Oyun popüler olduğu için adamlar satabildiğine satıyor oyunu 4-5 kişi ortaklaşa almak en mantıklısı hesap satan adamlar seni değil cebini düşünür zaten o para ona geçtikten sonra hem cevap verme süresi uzar hem de çok takmaz tekrar dene falan der ben aldım denuvo yu atlattım ama adam kaç kişiye...
  19. EmreErkanAydın

❌İndirim Bitti! 5.399 TL Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED Kablosuz Kulaklık

Hocam sen kendi sitesinden mi almıştın
  20. EmreErkanAydın

❌İndirim Bitti! 5.399 TL Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED Kablosuz Kulaklık

Alıp ta ürünü kargolanan var mı
Top Bottom