Arama sonuçları: *

1. S

Laptop Önerileri 30k bütçe

selamlar arkadaşlar kardeşim için bir bilgisayar arıyorum 30k bütçem var biraz yukarı çıkabilirim önerileriniz varsa çok iyi olu teşekkürler iyi günler
  2. S

400 tl kulaklık önerisi

https://www.incehesap.com/asus-tuf-gaming-h5-gaming-oyuncu-kulaklik-fiyati-45927/ arkadaşlar selam bir siüredir kulanklık arıyorum bunu bugün gördüm sizce alınır mı bu fıyat bandında öneri varmı bütçe biraz artabilir
  3. S

TTelekom binaya bu kabloyu getirdi

Yorum için teşekkürler ne kadar sürdü sizde dolap koymaları
  4. S

TTelekom binaya bu kabloyu getirdi

Arkadsslar türk Telekom bu kabloyu binaya kadar getirdi sorduğumda fiber optik kablo dediler bu gerçekten fiber mi fiber turuncu kalın kablolarda oluyordu gördüğüm kadarıyla bbirde bunun bağlantısını dairelere kadar yapaicaklarmi teşekkürler 1620050194 Muhtemelen hızı ne kadar olur
  5. S

Windows hava durumunu kaldırma

Arkadaşlar selam resimdekini nasıl kaldırabilirim teşekkürler 1619868886 tamadmır arkadaşlar hallodu
  6. S

Windows bu özelliği nedir

x
  7. S

m.2 ssd ses geliyor normal mı

arkadaşlar selam m2 ss den ses geliyor bu bir tek bende mi var laptop kullanıcısım bir mousem var onun hareket ettirince geliyor başka mouseler takınca sese yok sizde de m2 den ses geliyor mu bu tarz bir ses
  8. S

Elektronik cihazlar şans işinir sizce?

konuyla alakalı değil ama bir şey sormak istiyorum laptopa asus tufm3 mousei bağlayınca coil whine sesi geliyor sadece bu mousede geliyor çözümü var mıdır acaba
  9. S

Mouse takınca ses geliyor

ses laptoptan geliyor mouseyi takınca orda anlaşamadık :)
  10. S

iyi dedin kral <3
  11. S

dostum şöyle söylim sadece asus tuf m3 mouse yı takınca ses geliyor diğer mouselerden ses gelmiyor pc de asus tuf m3 diye bir program var onu kaldırsam düzelir mi acaba
  12. S

elektronik eşyalar şans işidir sizce
  13. S

14. S

sadece hareket ettirdiğimde yükte falan duyulmuyor zarten
  15. S

arkadaşlar selam laptopa mouse takınca hafif tiz bir ses geliyor pad i kullanınca gelmiyor farklı bir mouse takıncada gelmiyor sorun ne olabilir teşekkürler
  16. S

laptop yeni ram takma

Teşekkürler
  17. S

laptop yeni ram takma

Arkadaşlar selam laptopbum için yeni ram sipariş ettim ram geldiğinde direk takıp kullanmaya başlayabilir miyim herhangi bir ayar yapmama gerek var mı ?
  18. S

Gpu ve CPU stres testi

Yorum için teşekkürler
  19. S

Gpu ve CPU stres testi

Evet daha da düştü birde bu modele çok ısınıyor diyorlardı ilginç
  20. S

Gpu ve CPU stres testi

Evet yeni 1 haftası doldu
Geri