Durduğu yerde mi geliyor yoksa hareket ederken mi?arkadaşlar selam laptopa mouse takınca hafif tiz bir ses geliyor pad i kullanınca gelmiyor farklı bir mouse takıncada gelmiyor sorun ne olabilir teşekkürler
sadece hareket ettirdiğimde yükte falan duyulmuyor zartenDurduğu yerde mi geliyor yoksa hareket ederken ms
Altına toz, taş parçası sıkışmış olabilir mi?sadece hareket ettirdiğimde yükte falan duyulmuyor zarten
Altına toz, taş parçası sıkışmış olabilir mi? cihaz yeni alındı zannetmiyorum bu ses içinde gonderirsem anakartı falan değiştirebilirler yeni cihaz olduğu için istemiyorum açıkcası
dostum şöyle söylim sadece asus tuf m3 mouse yı takınca ses geliyor diğer mouselerden ses gelmiyor pc de asus tuf m3 diye bir program var onu kaldırsam düzelir mi acabaYeni alınması önemli değil. Masa da toz felan varsa altına yapışmış olabilir. Bez ile temizledikten sonra kontrol et ses yine geliyor mu diye.
Altını temizlemeyi denedin mi dostum? Diğer mouslarda ses çıkmıyor diye bunda da toz olmayacak diye bir şey yokdostum şöyle söylim sadece asus tuf m3 mouse yı takınca ses geliyor diğer mouselerden ses gelmiyor pc de asus tuf m3 diye bir program var onu kaldırsam düzelir mi acaba
ses laptoptan geliyor mouseyi takınca orda anlaşamadıkAltını temizlemeyi denedin mi dostum? Diğer mouslarda ses çıkmıyor diye bunda da toz olmayacak diye bir şey yok
Zor değil hafif nemli bir bez ile temizlemek.
Desene yases laptoptan geliyor mouseyi takınca orda anlaşamadık![]()