Arama sonuçları: *

1. A

beyaz renk mouse tavsiyesi

merhaba, beyaz renkli mouse arıyorum 800tl bütçem var bazı modellere baktım ama 3-4 ay sonra sarardığı söylendi öyle olmasını istemiyorum.Eğer önerdiğiniz başka mouselar varsa bütçemin biraz daha üstüne de çıkabilirim ve rgb olmasını istiyorum
  2. A

Mühendislik fakültesi ve oyun için laptop önerisi

Elektrik elektronik mühendisliği öğrencisiyim ve oyun da oynuyorum 24bin tl bütçem var ne öneririsiniz https://www.trendyol.com/asus/tuf-gaming-fx506he-hn01116-intel-core-i5-11400h-16gb-512gb-ssd-rtx-3050ti-freedos-15-6-fhd-ips-p-744754598?boutiqueId=61&merchantId=106934 Bu nasıl çok ısınıyor...
  3. A

monitörden tık sesi geliyor ekran kapanıp geri açılıyor

hdmı kablosu takılıyken monıtörden tık sesi geliyor ve kapanıp açılıyor ama vga kablosu taktığımda hiçbir sorun olmuyor neyden kaynaklı olabilir
  4. A

oyun oynarken oyun donuyor ama pc donmuyor

oyun oynarken oyun donuyor ama pc donmuyor ses falan kısabiliyorum alt tab yapabiliyorum ama bunları yapınca bilgisayar bir süre donuyor neyden kaynaklı olabilir format attım sürücüleri kaldırıp yeniden yükledim düzelmedi
  5. A

ssd kullanımı %100 oluyor pc donuyor

evet başka disk bağlamadım sisteme sadece ssd var 1678955028 hizmetlerde bulamadım onu 2.söylediğini yaptım şimdi deneyeceğim 1678955612 düzelmedi, görev yöneticisini 2.ekranda açtığımda hiç donma olmuyor ama açmadığımda 10 saniye sonra pc donuyor disk mi arızalı başka bir şey mi var çözemedim...
  6. A

Yardım Harddisk kapağını şeffaf kapak ile modifiye etmek

evet ve zaten havasız ortamda açılması lazım
  7. A

wd marka benimki tam uyuyor kapağı da dışarı bükümlü değil o sorunu engellemek için kenarlarını plastik bir şey ile yükseltip şeffaf veya siyah silikon ile kapatabilirsin arada boşluk da kalmaz
  8. A

aynısını ben de yapıyorum kapağını açtım kapağı götürüp aynı ölçüde pleksi kestireceğim 1678962685 vida deliklerini zaten kapağı götürdüğün zaman aynı yerlerine kendisi deliyor tam uyuyor fiyat hakkında bir bilgim yok
  9. A

Boyumu uzatmak mümkünmü?

Daha bak lise 2ye gidiyorsun önünde uzun bir hayat var bir kiz seni dis gorunusun icin istemiyorsa boşver zaten eğer gerçekten sevse dış görünüşe falan bakmaz
  10. A

Boyumu uzatmak mümkünmü?

senin yapabileceğin bir şey yok genetiğine bağlı
  11. A

şuan %0 ama oyun oynarken veya film izlerken arada %100 olup donuyor 1678902691 oyunlarda sürekli donuyor disk kullanımı düşünce donma geçiyor 1678902759 1678903456 oyun oynarken görev yöneticisini 2.ekranda açtım ve hiç donma olmadı ama görev yöneticisini kapattıktan 20 saniye sonra oyun dondu...
  12. A

bağlantıdan kaynaklı da disk kullanımı %100 olup pc donar mı yoksa sadece hızını mı etkiler acaba
  13. A

anakartımdan dolayı bu hızları alıyorum büyük ihtimalle
  14. A

Topladığım pc nasıldır?

psu da kaliteli,güvenilir bir markadan alırsan daha iyi
  15. A

Topladığım pc nasıldır?

darboğaz olur ekran kartı yeterli değil
  16. A

7 ay önce ssd aldım uzun zamandır bilgisayarda oyunlarda donma oluyor bunun da disk kullanım %100 olunca olduğunu fark ettim disk sağlığı %97 okuma yazma hızı da normal neyden kaynaklı böyle oluyor olabilir ?
  17. A

ssd kullanımı %100 pc donuyor

Format attım farkli sürümleri bile denedim virus taraması yaptim hicbir sey cikmadi deneme imkanim da yok en iyisi bilgisayarciya goturup orada denemek o zaman 1678489351 Tesekkur ederim yardimlariniz icin
  18. A

trendyoldan aldım sahte olacağını sanmıyorum belgeleri falan vardı 1678457247 disk kullanımı %100 oluyor ve donuyor oyun oynarken cok sık oluyor
  19. A

7 ay önce ssd aldım ve onu almadan önce de bilgisayarımda diskle alakalı sorunlar vardı ve uzun süredir de bilgisayar donup duruyor görev yoneticisinden kontrol ettiğimde de disk kullanımı %100 olduğu zaman donduğunu ve azaldığında donmanın geçtiğini fark ettim neyden kaynaklı olabilir acaba...
  20. A

Standart Çift kanallı PCI IDE denetleyici hatası

Pc donup duruyor ve çoğu zaman mavi ekran veriyor bundan kaynakli olabilir mi ramleri test ettim onda da sorun yok 1678043520 Bazen de pc donduğu zaman 3 kere bip sesi geliyor ramlerden suphelendigim icin test ettim ama hicbir sorun yoktu ekran kartinda da sorun yok sicaklik degerleri de gayet...
Top Bottom