Arama sonuçları: *

1. L

Akko monsgeek klavye alınır mı

wraithden ürün almaya karşıyım başka öneri yoksa akkoyu alıyorum
  2. L

ne fark var ki
  3. L

bütçeyi aşıyor diğerine göre almaya değer mi
  4. L

https://www.gaming.gen.tr/urun/865542/akko-monsgeek-fun60-pro-white-hall-effect-glare-manyetik-switch-8k-hz-argb-kablosuz-hotswap-turkce-mekanik-gaming-klavye/ bunu almayı düşünüyorum bütçe max 2k ucuz bişeyler arıyorum
  5. L

Rawm Leviathan V4, 5 günde bozuldu - Wraith garanti süreci (Güncellendi: 26.03.2026)

wraith in klavyesini aldım 3 kere teknik servise gönderdim hiçbişey yapmadan 1 2 gün bekleyip tekrar yolluyorlar en sonunda son bi mail attım cevap vermediler sonra thh ye başvurdum 3 ay sonunda paramı alabildim niye bulaştın bunlara o kadar şikayete rağmen
  6. L

Wraith W60 alınır mı?

wraith ürünü alma önerenler şanslı olduğu için öneriyo riske giriceksen al ben aldım 3 4 ay uğraştırdılar thh ye başvurmasam hiç ilgilenmiceklerdi bozuk klavyeyi bana itelemiş olucaklardı
  7. L

Wraith w75 v2(bbl edition) kendi kendine tuşa basma

aynı sorun beni 3 ay uğraştırdı
  8. L

Acer laptop gysnc çalışmıyor ?

yok yazıyor
  9. L

sürücü 591.44 ekran kartı nvidia rtx 4060 laptop yazıyor
  10. L

hayır yok ama var gözüküyodu
  11. L

acer nitro v16 anv16-41 model laptobumda gysnc yok gözüküyor ne alaka anlamadım bunu nasıl düzelticem nvidia driverları güncel
  12. L

Ekran gri ama her şey yapılabiliyor

ekran arkaplan gri windows görev çubuğu ve masaüstü gözükmüyor onun haricinde her şey açılıyor mesela görev çubuğunu kısayolla açtım ordanda bi dosyaya sağ tıklayıp dosya konumunu göster e bastım google ı açtım şimdi buraya yazıyorum onun sayesinde ama masaüstü alttaki çubuk falan yok. explorer...
  13. L

Trendyol tablet iadem kabul edilir mi?

trendyoldan rtx 4060 almıştım herşeyini söktüm ambalaj sticker falan kurdum 1 gün kullandım sonra beğenmedim iade ettim sadece kutusu vardı yine de kabul oldu hemde satıcı trendyol bile değildi senin ki iade olur bence
  14. L

Steam çevrimdışı hesap satışı yapan bakabilir mi

yanında kimsenin satmadığı ürünlerde satıcaksan mesela bir oyun içi item falan varsa başla ama tek başına bununla gelişemezsin benim kardeşim aynı işi yapıyo ama minecraft serverlarından item falan satarak başladı sonradan offline hesap satmaya başladı yinede yavaş ilerliyor offline hesap işi...
  15. L

Samsung buds 3 şarj kablosu

iyi bari çıkan kabloda yedek kalsın
  16. L

Sizce hangi oyunu almalıyım

bence wukongu al tsushima yarım saat 1 saat oynadım pek sarmadı
  17. L

Samsung buds 3 şarj kablosu

samsung buds 3 kulaklık aldım içinden şarj kablosu çıktı bende zaten orjinal samsung şarjı var hangisine taksam daha iyi olur tak çıkar yapmama gerek var mı
  18. L

HP victus 16 vs Lenovo Loq vs Acer Nitro V16

acer ın aynısı bende var gysnc yok üründe nasıl oluyo bilmiyorum yıl 2025 nerdeyse 2026 olucak garip
  19. L

Grafik tasarımı bırakmalı mıyım

o bölüme nasıl geçicem ortalamamı yüksek tutmam mı lazım yoksa şu an ki sınav puanımla mı
  20. L

Grafik tasarımı bırakmalı mıyım

çok arada kaldım 2 sene öyle çok büyük gözükmüyo ama bu bitince bi bakarsın iş falan bulamam bir süre sonra bidaha sınava hazırlan gir oku bitir iş ara falan çok imkansız geliyor
Geri