Arama sonuçları: *

1. M

Sevdiğim kişi ile aramızda geçen konu hakkında yardım

Bir daha ki buluşma yok kanka artık duygum yok o kişiye karşı hatta nötr bile değilim kendisine olan duygularımın yanında efendilik saygı gösterme insanların iyiliğine yönelik kalp kırmamaya yönelik bütün düşüncelerimi felsefemide aldı kısaca buluşma teklifi ediliyor ve sen buna olumlu cevap...
  2. M

Kanka şansımı gibeyim kız diş kliniğine gitmişti dudağını kesmiş dişçi öyle geldi öyle havadan sudan 20 dakika konuştuk zaten söyleyemedim ayrıldık dhdjdjdbjddbdjdvdjdhdjrjr
  3. M

Arkadaşlar bugün akşam 10da buluşuyoruz 👉👈
  4. M

Arkadaşlar iyi akşamlar ben hoşlandığım hanımefendiden yardım istedim yardım istediğimde bende o konudan bu hafta eğitim alacağım dedi ve finaller vs derken arada kaynadı unuttu bugün başka konu hakkında konuşuyorduk (ders dışında mecbur olmazsak konuşmuyoruz ikişer üçer cümle max) bu arada o...
  5. M

Bir kız başka bir kızla arkadaş olup olmamanı neden merak eder?

Evet bu soruyu hoşlandığım için sordum onuda rahatsız etmek istemiyorum eğer basit bir şey ise hoşlandığı zaman kişi en ufak şeye bile çok fazla anlam yükleyebiliyor tarafsız ve dışarıdan olan bir yorum daha sağlıklı olur gibi geldi 1652374124 Birde ilerletecek zamanım yok artık 2 hafta sonra...
  6. M

Anladım çok teşekkür ederim 1652369500 Evet böyle düşündüğüm için o tür muhabbete girerek rahatsız etmek istemiyorum onu
  7. M

Arkadaşlar iyi günler bir benim ismim x başrol kız y yardımcı karakter (kız) z y ile ben yeni tanıştık fazla muhabbetimiz yok arada sırada ortak bir yerde olmamız gerektiği için o yer ile ilgili konuştuk onun dışında 2 defa oturduk normal (normal derken okulla falan yani kişisel pek muhabbet...
Top Bottom