Neler Yeni

Sevdiğim kişi ile aramızda geçen konu hakkında yardım

mumblibi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Abbas
Arkadaşlar iyi akşamlar ben hoşlandığım hanımefendiden yardım istedim yardım istediğimde bende o konudan bu hafta eğitim alacağım dedi ve finaller vs derken arada kaynadı unuttu bugün başka konu hakkında konuşuyorduk (ders dışında mecbur olmazsak konuşmuyoruz ikişer üçer cümle max) bu arada o söylediğin şey hâlâ aklımda bu akşam bakacağım dedi sonrası önemsiz eğitim aynı konu hakkında denk gelmesi normal ama sonrasında unutup sonrasında bu akşam bakıp halledeceğim demesi garibime gitti sizce benim yardım istediğim konu için daha fazla yardım etmek/hakkında bilgisi yoksa bile öğrenip yardım etmek mi istedi yoksa başından savmak için mi eğitim alacağım dedi(DAHA ÖNCE AÇTIĞIM KONU HANIMEFENDİ İLE OLAN BASKA BİR OLAY:https://forum.donanimarsivi.com/kon...rkadas-olup-olmamani-neden-merak-eder.534108/)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar söylediğim gibi benim için önemli yakında yollarımız belki bir daha kesişmemek üzere ayrılacağız... Ve kendisi benim ilk aşkım(Eğer aşık olduğumuzda hissettiğim gibi hissediyorsak)

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,632
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Vereceğim tek tavsiye sakın olayları kendi lehine yorumlama, yani acaba o da bana yaranmak için mi eğitim alıcam dedi gibi gibi düşünceleri kaldır aklından. Olumsuz düşün ki sonra üzülme.

mumblibi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Abbas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece bir konu konuşmuşsunuz, bir konudan çıkarım yapmak zor.
Vereceğim tek tavsiye sakın olayları kendi lehine yorumlama, yani acaba o da bana yaranmak için mi eğitim alıcam dedi gibi gibi düşünceleri kaldır aklından. Olumsuz düşün ki sonra üzülme.
Unutkan bir insan olabilir biraz iltifat et nabzını yokla.
Arkadaşlar bugün akşam 10da buluşuyoruz 👉👈

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,632
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,632
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
Kanka şansımı gibeyim kız diş kliniğine gitmişti dudağını kesmiş dişçi öyle geldi öyle havadan sudan 20 dakika konuştuk zaten söyleyemedim ayrıldık dhdjdjdbjddbdjdvdjdhdjrjr
Sohbet iyi geçtiyse sorun yok bir daha ki buluşma da söylersin :)

mumblibi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Abbas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir daha ki buluşma yok kanka artık duygum yok o kişiye karşı hatta nötr bile değilim kendisine olan duygularımın yanında efendilik saygı gösterme insanların iyiliğine yönelik kalp kırmamaya yönelik bütün düşüncelerimi felsefemide aldı kısaca buluşma teklifi ediliyor ve sen buna olumlu cevap veriyorsan bence etik kurallar önemli diye düşünüyordum ve hümanizmin ne kadar bomboş bir şey olduğunu öğrendim artık kalbini kırdığım insanlar kendini bok gibi hissettirdiğim insanlar olursa özür dilerim şimdiden çünkü artık dilemeyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

ARKADAŞLAR HER ŞEYE MUHALİF OLMAYI İSTEYEN ARKADAŞLARA NOT:Teklif ettim kabul etmedi vs durumu YOK sormadım duygularımı söylemedim bir insan bir insana o yönden bir duygu hissetmiyor diye asla yargılamam ve böyle bir nefret duymam sadece nedeni var ve bu neden öyle bir duygu olmamasından kaynaklı değil tekrar tekrar yazıyorum duygularımı söylemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,667
Üyeler
168,478
Son üye
Degene
Top Bottom