Arkadaşlar iyi akşamlar ben hoşlandığım hanımefendiden yardım istedim yardım istediğimde bende o konudan bu hafta eğitim alacağım dedi ve finaller vs derken arada kaynadı unuttu bugün başka konu hakkında konuşuyorduk (ders dışında mecbur olmazsak konuşmuyoruz ikişer üçer cümle max) bu arada o söylediğin şey hâlâ aklımda bu akşam bakacağım dedi sonrası önemsiz eğitim aynı konu hakkında denk gelmesi normal ama sonrasında unutup sonrasında bu akşam bakıp halledeceğim demesi garibime gitti sizce benim yardım istediğim konu için daha fazla yardım etmek/hakkında bilgisi yoksa bile öğrenip yardım etmek mi istedi yoksa başından savmak için mi eğitim alacağım dedi(DAHA ÖNCE AÇTIĞIM KONU HANIMEFENDİ İLE OLAN BASKA BİR OLAY:https://forum.donanimarsivi.com/kon...rkadas-olup-olmamani-neden-merak-eder.534108/)
Arkadaşlar söylediğim gibi benim için önemli yakında yollarımız belki bir daha kesişmemek üzere ayrılacağız... Ve kendisi benim ilk aşkım(Eğer aşık olduğumuzda hissettiğim gibi hissediyorsak)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar söylediğim gibi benim için önemli yakında yollarımız belki bir daha kesişmemek üzere ayrılacağız... Ve kendisi benim ilk aşkım(Eğer aşık olduğumuzda hissettiğim gibi hissediyorsak)