Arama sonuçları: *

1. A

Sizce bu sistemin ederi nedir sizce

Teşekkürler
  2. A

Sizce bu sistemin ederi nedir sizce

Intel Core i3-12100F İşlemci MSI PRO B660M-E DDR4 4600 (OC) M.2 mATX 1700p Saphire RX 6600 PULSE 8GB GDDR6 XPG Gammix D30 8GB (1x8GB) DDR4 3200MHz CL16 RAM Kingstone 512gb m2 Performax Hellfire 550 W Led Fanlı Atx Oyuncu Bilgisayar Kasası Beyaz Ozellikleri bunlar arkadaslar satmayı...
  3. A

Dolar yükseldi, siyasilerden art arda tepkiler yağıyor !

Ne mükemmel biyermis bu Avrupa ya tm tutan yok yol orda
  4. A

Senin gibi ahmaklar olduğu sürece bu devir böyle devam eder ben avrupayi örnek alarak yaşamıyorum herkezin kendi geçim tarzı sen 10k ya telefon 10 kya pc peşinde koş sonra yetmiyo size çok bile benim elimdeki tel 5k aracım 190bin evimde var bunlar nasil oluyo boş konusmakla değil çalışarak...
  5. A

Arkanda hicbisey yok ama burda 15k ya pc kovaliyosun o nasil olucak çocuk düşün daha sonra yaz bana 1660832862 Tm sen şeytanina tapmaya devam o alevi verir sana
  6. A

Çok küçüksün o yüzden anlamak işine gelmiyor sıkıntı yok
  7. A

Şükretmek nedir bilirmisin çocuk yada ogrettilermi size sizinde yediginiz önünde yemediginiz ardinizda ama boş muhabbet olsun tartışıyoruz işte gercekleri görün derken bundan bahsediyorum
  8. A

Etrafta senin gibi bilgisiz genç nüfusu cok az bundan emin ol cahillikte sınıf atliyosunuz siz azinliksiniz çoğunluk gençlik yeter bize
  9. A

Ulkeni seviyosan o zaman ülkenin seçtiği başkanına ve onu seçen 80 milyonun %60 ina saygı duyup oturucaksin totonun üstüne bekliyceksin seçme hakki yaşına gelmissin git kime verirsen ver ama karşındakine saygı duy neyse çocuklar güzel sohbetti kalin sağlıcakla allaha emanet
  10. A

Gerçekleri duymak görmek bu genclerin neden zoruna gidiyo madem bu kadar kötü durumdasınız gidin ulkeden cok övdüğünuz avrupa ulkesinde yaşayın sizi burda zorla tutan yok
  11. A

Hep aynı cevaplar a habermis a haberi izlemeye gerek yok gözünü ac gercekleri gör sen foxu izliyosunda noluyo işte böyle gencler çıkıyor ortaya kendini kaptirma çocuğum a haberde izleme foxda izleme kendin arastir abi tavsiyesi sana
  12. A

Tm sen git Tm sen git pkk ya oy ver çocuğum
  13. A

25 yaş=çocuk saygılı olmayı ogrenin isteyen istediği partiye oy verir mesele parti değil mesele sizin ölü ruhunuz
  14. A

Sen sürüden ayrılmışsin seni kurt kapmış haberin yok çocuğum uyandığında görürsün gerçekleri bu zihniyetle çok zor kime laf anlatiyorumki hicbiseyden haberiniz yok neyse çok sey var soylencekte muhatapim degilsiniz
  15. A

Çocuklarla siyaset konuşmaya gerek yok burası siyaset yeri değil evet haklisiniz siz herşeyi en iyi biliyorsunuz
  16. A

Birikt Siz bu kafayla çok yasamazsiniz ulkeyi dış Ülkelere şikayet eden partilere gidip yalvarin bize bedava pc verin diye gençlik nereye gidiyo yazık size her şey para değil bunu öğrenin yada buyuklerinize sorun ogretsinler biraz zor olur ama olur
  17. A

Bu ülkede ben fakir görmüyorum arkadaşlar boş konuşmaya gerek yok herkezin parası var maşallah sadece laf olsun eleştiri olsun diyerek konuşmayın burda 11k ya 15 kya pc kovaliyosunuz dışarda sorsalar açım dersiniz önce kendi kazandığın paranin değerini bilin sonra bakarsınız başka hesaplara
  18. A

Donanım arşivini yeni f/p sistem

Selamlar masaüstü sistem yerine f/p olarak rtx 3050ti laptopu 10 12k arasi anlaşma olasılığınız nedir hep masaüstü sistem bide laptop deneseniz nasil olur
  19. A

Monitor kargo tarafından kırıldı

Kanıt video felan hicbisey yok elimde maalesef tek bildiğim benden çıkarken sağlam olduğu
  20. A

Monitor kargo tarafından kırıldı

Teşekkürler ben İstanbul pendikteyim
Top Bottom