Neler Yeni

Dolar yükseldi, siyasilerden art arda tepkiler yağıyor !

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
70 den önce doğan iyi kötü herkesi şu ülkeden temizlersek düzelir :D 50 ve üstü yaşlardaki bunaklardan dolayı adamlar oy topluyo
Yok be hocam, çok değerli insanlarımız var bahsettiğiniz yaşı geçen. Ayrıca ben Z kuşağının da yaşlılardan daha zeki olduğunu düşünmüyorum.
Aslında 2 tane çomar kesim var. Biri Allah Kuran kelimelerini ağzına alana oy basan, diğeri Atatürkçüyüm diye gezip Atatürk ilkelerini sayamayanlar. Dediğiniz gibi ilk kesim giderse sadece bir çomar kesim kalır belki daha iyi olur :)

Kyuten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Shimazu
Hocam insanımız gerçekten ahmakmış onu anladım ben artık hala da bu düzeni savunan kişilere bir türlü akıl erdiremiyorum gerçekten
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam şuan değişse yönetim 10 sene de yine kurtaramazlar gelecek kişiler
10 sene ben yönetsem, ülke hiç görmediği kadar güzel günleri görür. Gerçi beni ikinci gün asarlar, bu ülkeye fayda salayan kim varsa ya öldürülüyor ya d sesi kesiliyor bir şekilde. Kısaca 10 sene çok uzun ve her şeyin başarılabileceği bir zaman dilimi.

• Beğen
Reaksiyonlar: Meuf

Ahmet3441

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ahmet
he oldu anasını satim oturup duracakmısız totomuzun üstüne 20 yıl anası agladı ülkenin bi 20 yıl daha aglatsınlar kafa yapısına bak ya kime neyi anlatıyoz ki makarna yemekden beyniniz uyuşmuş sizin
Şükretmek nedir bilirmisin çocuk yada ogrettilermi size sizinde yediginiz önünde yemediginiz ardinizda ama boş muhabbet olsun tartışıyoruz işte gercekleri görün derken bundan bahsediyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,175
İsim
Burak Karadağ
10 sene ben yönetsem, ülke hiç görmediği kadar güzel günleri görür. Gerçi beni ikinci gün asarlar, bu ülkeye fayda salayan kim varsa ya öldürülüyor ya d sesi kesiliyor bir şekilde. Kısaca 10 sene çok uzun ve her şeyin başarılabileceği bir zaman dilimi.
Necmettin Erbakan
Muhsin Yazıcıoğlu
Adnan Menderes
.......

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Etrafta senin gibi bilgisiz genç nüfusu cok az bundan emin ol cahillikte sınıf atliyosunuz siz azinliksiniz çoğunluk gençlik yeter bize
Hocam şu engin bilgilerini anlatsana? Bir dinleyelim allah aşkına? Benim yazdığım şeyde ne var da bana cahil dedin çok saygılı ahmet abim. :D

En İyi Cevap
3
Şükretmek nedir bilirmisin çocuk yada ogrettilermi size sizinde yediginiz önünde yemediginiz ardinizda ama boş muhabbet olsun tartışıyoruz işte gercekleri görün derken bundan bahsediyorum
E benim arkamda hiç bir şey yok? AAAA pardon açlık sınırı 6.5 yoksulluk sınırının 21k olduğundan dinazoooortun haberi yok.

Meuf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Meuf
Yediğimiz makarnaya mı sükredeceğiz o bile olmuş nerdeyse 10tl.Ülke açlıktan geberecek yakında sen daha malum partiye ver sürün başarılar.

SadeceSeyf

80+ Gold
Birikt

Siz bu kafayla çok yasamazsiniz ulkeyi dış Ülkelere şikayet eden partilere gidip yalvarin bize bedava pc verin diye gençlik nereye gidiyo yazık size her şey para değil bunu öğrenin yada buyuklerinize sorun ogretsinler biraz zor olur ama olur
Bir tane vatanını seven moderatör yok mu şunu banlasin? Yok mu bir tane vatanperver moderatör jsjdjs

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Ulkeni seviyosan o zaman ülkenin seçtiği başkanına ve onu seçen 80 milyonun %60 ina saygı duyup oturucaksin totonun üstüne bekliyceksin seçme hakki yaşına gelmissin git kime verirsen ver ama karşındakine saygı duy neyse çocuklar güzel sohbetti kalin sağlıcakla allaha emanet
Benim ülkemden çalan beni ülkemi satan , benim ülkemi geriye götüren hiç kimseyi sevmem ve saygı duymam yönetenede onu yönetmesi için seçenlerede saygı duymam bu kadar net , sen ülkeni seviyorsan aç gözünü

En İyi Cevap
3
  • Beğen
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,175
İsim
Burak Karadağ
Yediğimiz makarnaya mı sükredeceğiz o bile olmuş nerdeyse 10tl.Ülke açlıktan geberecek yakında sen daha malum partiye ver sürün başarılar.
Millet tarım kredi marketinde bir indirim uygulandı diye birbirine girdi içeride izdiham oldu.

• Beğen
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom