Neler Yeni

Dolar yükseldi, siyasilerden art arda tepkiler yağıyor !

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Ahmet3441

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ahmet
Yaşın benden büyük diye tavsiye verme hakkını kim verdi sana ? Yaşla adam olunsaydı herkes adam olurdu , kafanı kullanacaksın önce.
Gerçekleri duymak görmek bu genclerin neden zoruna gidiyo madem bu kadar kötü durumdasınız gidin ulkeden cok övdüğünuz avrupa ulkesinde yaşayın sizi burda zorla tutan yok

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Merkez Bankası'nın ağustos ayı faiz oranını 1 puan düşürerek yüzde 13'e indirmesi sonrasında dolar 18,12 seviyelerine yükseldi.​

Konu kısa sürede ülke gündemine otururken siyasi isimler tepkilerini paylaşım yaparak dile getirdi.​

"MİLLETİN AKLIYLA ALAY EDİYORLAR"​

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Doları şimdiye kadar sabit tutan Merkez Bankasının ne bulursa satmasaydı. Bunlar suni düşüşler sağlar. doları 20'yi geçecektir. yıl sonu 25 olur diye tahmin ediyorum.

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
Olsun be onların Dolarları varsa Bizim ALLAHIMIZ var

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Gerçekleri duymak görmek bu genclerin neden zoruna gidiyo madem bu kadar kötü durumdasınız gidin ulkeden cok övdüğünuz avrupa ulkesinde yaşayın sizi burda zorla tutan yok
Bu gerçekleri zaten hep siz görüyorsunuz ne hikmetse. Ayrıca ben ülkemi sevdiğim için hiçbir yere girmiyorum ama senin gibi yaşlı morukları gönderebilsem iyi olur o zaman düzeliriz belki.

• Beğen
Reaksiyonlar: Meuf

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
Bu gerçekleri zaten hep siz görüyorsunuz ne hikmetse. Ayrıca ben ülkemi sevdiğim için hiçbir yere girmiyorum ama senin gibi yaşlı morukları gönderebilsem iyi olur o zaman düzeliriz belki.
70 den önce doğan iyi kötü herkesi şu ülkeden temizlersek düzelir :D 50 ve üstü yaşlardaki bunaklardan dolayı adamlar oy topluyo

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Şu dediğin bile ne kadar bilgisiz olduğunun bir göstergesi kusura bakma da. Senin gençlerinin bu ülkeden gitmek için fırsat kolluyor olması çok acı. Beyin göçleri çok fazla artıyor o gidin diyenlerin hepsine şimdi yol açsalar %90 genç gidecek senin ülkenin geleceği gidecek haberin yok. Benim içinde bulunduğum hükumette gençlerim beyin göçü için dört gözle etrafta fırsat kovalasa ben yerimde duramam.

Ahmet3441

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ahmet
Ulkeni seviyosan o zaman ülkenin seçtiği başkanına ve onu seçen 80 milyonun %60 ina saygı duyup oturucaksin totonun üstüne bekliyceksin seçme hakki yaşına gelmissin git kime verirsen ver ama karşındakine saygı duy neyse çocuklar güzel sohbetti kalin sağlıcakla allaha emanet

José Mourinho

80+ Silver
Şu dediğin bile ne kadar bilgisiz olduğunun bir göstergesi kusura bakma da. Senin gençlerinin bu ülkeden gitmek için fırsat kolluyor olması çok acı. Beyin göçleri çok fazla artıyor o gidin diyenlerin hepsine şimdi yol açsalar %90 genç gidecek senin ülkenin geleceği gidecek haberin yok. Benim içinde bulunduğum hükumette gençlerim beyin göçü için dört gözle etrafta fırsat kovalasa ben yerimde duramam.
Bide ekleme yapayım.
Reçel demişdi ya doktorlara giderlerse gitsinler diye:kekw:

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
Ulkeni seviyosan o zaman ülkenin seçtiği başkanına ve onu seçen 80 milyonun %60 ina saygı duyup oturucaksin totonun üstüne bekliyceksin seçme hakki yaşına gelmissin git kime verirsen ver ama karşındakine saygı duy neyse çocuklar güzel sohbetti kalin sağlıcakla allaha emanet
he oldu anasını satim oturup duracakmısız totomuzun üstüne 20 yıl anası agladı ülkenin bi 20 yıl daha aglatsınlar kafa yapısına bak ya kime neyi anlatıyoz ki makarna yemekden beyniniz uyuşmuş sizin

Ahmet3441

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ahmet
Uygunsuz Dil
Etrafta senin gibi bilgisiz genç nüfusu cok az bundan emin ol cahillikte sınıf atliyosunuz siz azinliksiniz çoğunluk gençlik yeter bize

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,870
Üyeler
164,740
Son üye
Ufukceneli
Top Bottom