Neler Yeni

Dolar yükseldi, siyasilerden art arda tepkiler yağıyor !

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Çocuklarla siyaset konuşmaya gerek yok burası siyaset yeri değil evet haklisiniz siz herşeyi en iyi biliyorsunuz
Gözünü seveyim sus. Bak nolur sus ne güzel sohbet ediyorduk yine kıl oldum

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Çocuklarla siyaset konuşmaya gerek yok burası siyaset yeri değil evet haklisiniz siz herşeyi en iyi biliyorsunuz
Finans/ekonomi sekmesi altındasın. Sen önce daha nereyi kullandığını öğren. Çocuk dediğin kişileri de tanımıyorsun 25 yaşındayım ben.

En İyi Cevap
3
Sorma ya adamın oy verdiği parti ekonominin içinden geçti ama siyaseti bilmeyen biz oluyoruz :D E siz biliyonuz da noluyo dış siyasette kötüyüz iç sayaset belli, ekonomi rezalet, can güvenliğinden endişe ederek yürüyoruz hala tatava yapıyor çocuk diyor? Ulan ben 21 yaşındayım sizin yüzünüzden sizden fazla beyazım var saçımda dayı ne anlatıyon sen?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Sen sürüden ayrılmışsin seni kurt kapmış haberin yok çocuğum uyandığında görürsün gerçekleri bu zihniyetle çok zor kime laf anlatiyorumki hicbiseyden haberiniz yok neyse çok sey var soylencekte muhatapim degilsiniz
aynen yok, mis gibi tartışılıyordu konuda sen geldin

Ahmet3441

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ahmet
Finans/ekonomi sekmesi altındasın. Sen önce daha nereyi kullandığını öğren. Çocuk dediğin kişileri de tanımıyorsun 25 yaşındayım ben.
25 yaş=çocuk saygılı olmayı ogrenin isteyen istediği partiye oy verir mesele parti değil mesele sizin ölü ruhunuz

En İyi Cevap
3

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Faiz yükselsey di, Dolar yine yükselir di.
Dolar açısından değişen bir şey olmazdı. Ama siz aldığınız krediler için daha yüksek faiz öderdiniz.

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
25 yaş=çocuk saygılı olmayı ogrenin isteyen istediği partiye oy verir mesele parti değil mesele sizin ölü ruhunuz
Mesele ölü ruha mı geldi? Bak bakalım konuya ben ne yazmışım? Ümidinizi kaybetmeyin doğru insanlarla olur yazmışım. Bir de kendi yazdıklarına bak. Yazılanları eleştiren sensin. Sana her gün çıkıp yalan söyleyen medyayı sadece güzelleme için kullanan, insanları manipüle etmek için dış ülkelerin kötü yanlarını göstermeye çalışanlara kanan sensin, çocuk olan biz mi oluyoruz?

En İyi Cevap
3
Mesele ölü ruha mı geldi? Bak bakalım konuya ben ne yazmışım? Ümidinizi kaybetmeyin doğru insanlarla olur yazmışım. Bir de kendi yazdıklarına bak. Yazılanları eleştiren sensin. Sana her gün çıkıp yalan söyleyen medyayı sadece güzelleme için kullanan, insanları manipüle etmek için dış ülkelerin kötü yanlarını göstermeye çalışanlara kanan sensin, çocuk olan biz mi oluyoruz?
Dinazor dayı gerçeklere dayanamadı televizyon izleyip geri gelicek.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,740
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom