Neler Yeni

Dolar yükseldi, siyasilerden art arda tepkiler yağıyor !

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Meuf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Meuf
Mesele ölü ruha mı geldi? Bak bakalım konuya ben ne yazmışım? Ümidinizi kaybetmeyin doğru insanlarla olur yazmışım. Bir de kendi yazdıklarına bak. Yazılanları eleştiren sensin. Sana her gün çıkıp yalan söyleyen medyayı sadece güzelleme için kullanan, insanları manipüle etmek için dış ülkelerin kötü yanlarını göstermeye çalışanlara kanan sensin, çocuk olan biz mi oluyoruz?
Boş ver sabahtan akşama kadar a haber izleyen gözünün önündekini göremeyen adam ölü ruhtan bahsediyor takmayın şunları da yüz bulmasınlar.

TahinPekmez

80+ Silver
Sorun ne biliyor musun? Babadan zengin olanların bile artık sıkıntıya düşmeye başlaması. Bir ülkede sıfır binek araba 1.3 milyon olur mu? Bir insanın babadan zengin olmadan doğduğunu düşünür müsün? Sıfırdan hayat kurmaya başlasa bu insan 2000 model araba için 10 sene çalışacak. Eskiden 100 bin liralık evlere insanlar krediyle ulaşabiliyordu. Şimdi evler milyonlara satılıyor kime 1 milyon lira kredi çıkıyor?? Ben söyleyeyim maks kredi 400 bin. Bu insan şu anki düzende ne evlenebilir, ne yaşam kurabilir ne de yaşar. Benim arkadaşım polis oldu istanbula atandı adam 4 kişi kalıyor evde Polis maaşıyla ev kirası 7 bin TL. Siz kime neyi anlatıyorsunuz kör müsünüz? yoksa Mağaranızda ateş mi yakıyorsunuz?

aynen katılıyorum. devlet işçiye de önem vermiyor. 1 hafta ücretsiz izne çıkarıldım. yıl sonuna kadar ara ara izinlerin devam edileceği söylendi. valla tarlada iş aramaya başladım. elma toplamaya gideceğim. ev kira 2 çocuk var okula gider.

Ahmet3441

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ahmet

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Bilerek yaptıkları da belli, havadan faizler düşürülmüyor. Kararla alınıyor ve etkileri görülüyor.
Birazcık da harbi ekonomistleri dinleseler, bilmediklerinden de değil aslında...

En İyi Cevap
3
Tm sen git

Tm sen git pkk ya oy ver çocuğum
işte terörist kozu da geldi? Bu ülkeye o iki dediğinin hangisinin daha çok zararı olmuştur acaba?
Ayrıca nerden senin çocuğun oluyor anasıyla bir şey mi yaptın?

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
aynen katılıyorum. devlet işçiye de önem vermiyor. 1 hafta ücretsiz izne çıkarıldım. yıl sonuna kadar ara ara izinlerin devam edileceği söylendi. valla tarlada iş aramaya başladım. elma toplamaya gideceğim. ev kira 2 çocuk var okula gider.
En kötüsü yüz bulmaları hocam. Çıkıp vatandaşımızı düşünüyoruz demeleri beni bitiriyor. Allah kolaylık versin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,993
İsim
Burak Karadağ
Bilerek yaptıkları da belli, havadan faizler düşürülmüyor. Kararla alınıyor ve etkileri görülüyor.
Birazcık da harbi ekonomistleri dinleseler, bilmediklerinden de değil aslında...
Peki ya faizi düşürmeden önce yandaşlara saatler önce bilgi verilmesi ? :) kim bilir ne kadar dolar alınıp faiz sonrası satılmıştır. Ah ulan yalan dünya.

En İyi Cevap
3
Hep aynı cevaplar a habermis a haberi izlemeye gerek yok gözünü ac gercekleri gör sen foxu izliyosunda noluyo işte böyle gencler çıkıyor ortaya kendini kaptirma çocuğum a haberde izleme foxda izleme kendin arastir abi tavsiyesi sana
Foxu izliyorum :D en son 10 yıl önde televizyonu izlemiştir burdakiler dinazoooort.

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Hep aynı cevaplar a habermis a haberi izlemeye gerek yok gözünü ac gercekleri gör sen foxu izliyosunda noluyo işte böyle gencler çıkıyor ortaya kendini kaptirma çocuğum a haberde izleme foxda izleme kendin arastir abi tavsiyesi sana
Yaşın benden büyük diye tavsiye verme hakkını kim verdi sana ? Yaşla adam olunsaydı herkes adam olurdu , kafanı kullanacaksın önce.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Sen sürüden ayrılmışsin seni kurt kapmış haberin yok çocuğum uyandığında görürsün gerçekleri bu zihniyetle çok zor kime laf anlatiyorumki hicbiseyden haberiniz yok neyse çok sey var soylencekte muhatapim degilsiniz
2023 lozan gizli plan var abi bunlar ne anlar çoluk cocuk bosver gel biz millet bahçesinde çay icelim

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Npc olduğunu dusunmeye basladim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,339
Son üye
Bozorge