Dolar yükseldi, siyasilerden art arda tepkiler yağıyor !

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yaşın benden büyük diye tavsiye verme hakkını kim verdi sana ? Yaşla adam olunsaydı herkes adam olurdu , kafanı kullanacaksın önce.
Gerçekleri duymak görmek bu genclerin neden zoruna gidiyo madem bu kadar kötü durumdasınız gidin ulkeden cok övdüğünuz avrupa ulkesinde yaşayın sizi burda zorla tutan yok

Merkez Bankası'nın ağustos ayı faiz oranını 1 puan düşürerek yüzde 13'e indirmesi sonrasında dolar 18,12 seviyelerine yükseldi.​

Konu kısa sürede ülke gündemine otururken siyasi isimler tepkilerini paylaşım yaparak dile getirdi.​

"MİLLETİN AKLIYLA ALAY EDİYORLAR"​

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Doları şimdiye kadar sabit tutan Merkez Bankasının ne bulursa satmasaydı. Bunlar suni düşüşler sağlar. doları 20'yi geçecektir. yıl sonu 25 olur diye tahmin ediyorum.

Gerçekleri duymak görmek bu genclerin neden zoruna gidiyo madem bu kadar kötü durumdasınız gidin ulkeden cok övdüğünuz avrupa ulkesinde yaşayın sizi burda zorla tutan yok
Bu gerçekleri zaten hep siz görüyorsunuz ne hikmetse. Ayrıca ben ülkemi sevdiğim için hiçbir yere girmiyorum ama senin gibi yaşlı morukları gönderebilsem iyi olur o zaman düzeliriz belki.

• Beğen
Reaksiyonlar: Meuf
Bu gerçekleri zaten hep siz görüyorsunuz ne hikmetse. Ayrıca ben ülkemi sevdiğim için hiçbir yere girmiyorum ama senin gibi yaşlı morukları gönderebilsem iyi olur o zaman düzeliriz belki.
70 den önce doğan iyi kötü herkesi şu ülkeden temizlersek düzelir :D 50 ve üstü yaşlardaki bunaklardan dolayı adamlar oy topluyo

Şu dediğin bile ne kadar bilgisiz olduğunun bir göstergesi kusura bakma da. Senin gençlerinin bu ülkeden gitmek için fırsat kolluyor olması çok acı. Beyin göçleri çok fazla artıyor o gidin diyenlerin hepsine şimdi yol açsalar %90 genç gidecek senin ülkenin geleceği gidecek haberin yok. Benim içinde bulunduğum hükumette gençlerim beyin göçü için dört gözle etrafta fırsat kovalasa ben yerimde duramam.

Ulkeni seviyosan o zaman ülkenin seçtiği başkanına ve onu seçen 80 milyonun %60 ina saygı duyup oturucaksin totonun üstüne bekliyceksin seçme hakki yaşına gelmissin git kime verirsen ver ama karşındakine saygı duy neyse çocuklar güzel sohbetti kalin sağlıcakla allaha emanet

Şu dediğin bile ne kadar bilgisiz olduğunun bir göstergesi kusura bakma da. Senin gençlerinin bu ülkeden gitmek için fırsat kolluyor olması çok acı. Beyin göçleri çok fazla artıyor o gidin diyenlerin hepsine şimdi yol açsalar %90 genç gidecek senin ülkenin geleceği gidecek haberin yok. Benim içinde bulunduğum hükumette gençlerim beyin göçü için dört gözle etrafta fırsat kovalasa ben yerimde duramam.
Bide ekleme yapayım.
Reçel demişdi ya doktorlara giderlerse gitsinler diye:kekw:

Ulkeni seviyosan o zaman ülkenin seçtiği başkanına ve onu seçen 80 milyonun %60 ina saygı duyup oturucaksin totonun üstüne bekliyceksin seçme hakki yaşına gelmissin git kime verirsen ver ama karşındakine saygı duy neyse çocuklar güzel sohbetti kalin sağlıcakla allaha emanet
he oldu anasını satim oturup duracakmısız totomuzun üstüne 20 yıl anası agladı ülkenin bi 20 yıl daha aglatsınlar kafa yapısına bak ya kime neyi anlatıyoz ki makarna yemekden beyniniz uyuşmuş sizin

Uygunsuz Dil
Etrafta senin gibi bilgisiz genç nüfusu cok az bundan emin ol cahillikte sınıf atliyosunuz siz azinliksiniz çoğunluk gençlik yeter bize

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,449
Üyeler
185,728
Son üye
mcginn0
Geri