Dolar yükseldi, siyasilerden art arda tepkiler yağıyor !

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,381

Merkez Bankası'nın ağustos ayı faiz oranını 1 puan düşürerek yüzde 13'e indirmesi sonrasında dolar 18,12 seviyelerine yükseldi.​

Konu kısa sürede ülke gündemine otururken siyasi isimler tepkilerini paylaşım yaparak dile getirdi.​

"MİLLETİN AKLIYLA ALAY EDİYORLAR"​

merkez-bankasi-nin-faizi-dusurmesine-siyasilerden-15187125_1068_m.jpg

merkez-bankasi-nin-faizi-dusurmesine-siyasilerden-15187125_4275_m.jpg

merkez-bankasi-nin-faizi-dusurmesine-siyasilerden-15187125_4624_m.jpg

merkez-bankasi-nin-faizi-dusurmesine-siyasilerden-15187125_8872_m.jpg

Merkez Bankası'nın ağustos ayı faiz oranını 1 puan düşürerek yüzde 13'e indirmesi sonrasında dolar 18,12 seviyelerine yükseldi.​

Konu kısa sürede ülke gündemine otururken siyasi isimler tepkilerini paylaşım yaparak dile getirdi.​

"MİLLETİN AKLIYLA ALAY EDİYORLAR"​

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Bu boş yorumu attığım için tüm gruptan özür dilerim ama her şey ortada gerçekten diyecek bir şey yok sonumuz hayır olsun.

Herkes istediğini desin dostum bizi yöneten çok değerli cumhurbaşkanızım kendisini dünyadaki tek ekonomist olarak gördüğü için tüm dünyanın tersine gitmeye devam edecek ve ülke zamanla eski venezuelaya dönecek lakin bizi geri o durumdan kurtaracak petrol yataklarımız yok maalesef o şekilde yaşayacağız artık:)

Gerçekten bir gün cinnet geçirip bir şeyler yapıcam ama en azından bir sonraki seçime kadar beklemeye çalışıcam yoksa ben kendimi feda edip onlardada bir kişi eksilticem :D

Bu boş yorumu attığım için tüm gruptan özür dilerim ama her şey ortada gerçekten diyecek bir şey yok sonumuz hayır olsun.
haklısın dostum gerçekten alay ediyorlar bu millette alay edilmesine alışmış gibi duruyor açıkçası:)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gerçekten bir gün cinnet geçirip bir şeyler yapıcam ama en azından bir sonraki seçime kadar beklemeye çalışıcam yoksa ben kendimi feda edip onlardada bir kişi eksilticem :D
tamam knk

Herkes istediğini desin dostum bizi yöneten çok değerli cumhurbaşkanızım kendisini dünyadaki tek ekonomist olarak gördüğü için tüm dünyanın tersine gitmeye devam edecek ve ülke zamanla eski venezuelaya dönecek lakin bizi geri o durumdan kurtaracak petrol yataklarımız yok maalesef o şekilde yaşayacağız artık:)
Petrole gerek yok ki. Bizde jelibon rezervi bulunmuştu zaten. Güzel para yapar. 2023 te haribo bizi ğısğanacak oğlluuum

Son düzenleme:
İşportadan deste deste türk lirası satacaklar yakında :D BAS AMPULEE HIIIAAAAA

Hocam insanımız gerçekten ahmakmış onu anladım ben artık hala da bu düzeni savunan kişilere bir türlü akıl erdiremiyorum gerçekten

hocam şuan değişse yönetim 10 sene de yine kurtaramazlar gelecek kişiler
Millet anlamıyor

Fakirlik görmüşler diye normal geliyor

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,382