Arama sonuçları: *

1. ahmetrdurmus

Techno Camon 40 Pro Alınır mı?

Güzel diyorsunuz ama A serisinin eski kalitesinin kaldığını pek düşünmüyorum 4 yıla yakındır zaten A33 kullanıyordum ve Samsung alırsam S serisi dışında bir seçenek düşünmüyorum ama o kadar da para vermek istemediğim için açıkçası pek Samsung'a girmek istemiyorum yine de tavsiyeniz için teşekkür...
  2. ahmetrdurmus

Hocam yurt dışı mevzusuna girmek istemiyorum yine de tavsiyeniz için teşekkür ederim.
  3. ahmetrdurmus

arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ancak olay şöyle 2. el almak istemiyorum ve taksit yapmam gerektiği için de internet üzerinden alamam yine de tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. 1787161628 hocam öncelikle Allah razı olsun :D kafama yattı gibi bu telefon 2-3 sene belki bilemedin...
  4. ahmetrdurmus

Geçenlerde S25 almaya karar vermiştim daha sonrasında bir telefona bu kadar fazla para vermeyi pek mantıklı bulmadım bu tabii ki de benim kendi düşüncem o yüzden uygun yollu bir telefon arıyordum bu modeli gördüm ilçemdeki tanıdık bir esnaftan almayı düşünüyorum 15.000 TL ücreti var 4-5 ay...
  5. ahmetrdurmus

28.000 TL Bütçe Televizyon Önerisi

Dostlar selam, taksitli olarak odama televizyon alma niyetim var Hepsiburada'da Onvo'nun 65 inchlik televizyonunu buldum biraz kafama yattı gibi, minimum 4 taksit imkanı olacak şekilde 65 inchlik 4k uygun yollu bir televizyon almak istiyorum. Baktığım modelin linkini aşağıya bırakıyorum sizce...
  6. ahmetrdurmus

Öneri S25 mi S26 mı Almalıyım

Valla hocam teşekkür ederim ama Xiaomi'ye sıcak bakamıyorum ailemde kullananlar var ancak habire reklam çıkmaya başladı diye şikayet ediyorlar ben de bu tür şeylerle karşılaşmayı hiç istemiyorum.
  7. ahmetrdurmus

Hocam bütçe olarak 17 ye de bakabilirim ancak Iphone kullanmaya pek sıcak bakmıyorum o yüzden S26 bana biraz yakın bir seçenek gibi geliyor onun hakkında ne düşünüyorsunuz?
  8. ahmetrdurmus

Dostlar selam geçtiğimiz günlerde başka bir konu açmıştım o konu sonucunda s25 fe ve xiaomi 15t pro arasında kaldım sonrasında biraz daha düşündüm ve bütçemi arttırmaya karar verdim şimdi ise S25 ve S26'nın 256 GB versiyonlarında kararsız kaldım S26 aradaki farkı ödemeye değer mi mantıklı mı...
  9. ahmetrdurmus

Öneri 40.000 TL Telefon Önerisi

Arkadaşlar öncelikle teşekkür ederim tavsiyeleriniz için şöyle bi baktığım zaman açıkçası S25 FE aklıma yattı gibi geldi. Hocam yanlışım varsa düzeltin lütfen ama Brave yüksek ram tüketen bir tarayıcı diye biliyorum ekstradan yine arka planda başka şeyler de çalışıyorsa tabi doğrudur ancak ben...
  10. ahmetrdurmus

Zamanında Xiaomi kullandım ailemde kullananlar da oldu aşırı memnun kaldığımızı söyleyemem ha fiyatına göre hakkını verdi ama bütçeyi yükseltmişken başka markalara yönelmek istedim o kadar.
  11. ahmetrdurmus

Xiaomi dışında önerebileceğiniz bir telefon var mı acaba
  12. ahmetrdurmus

Dostlar selam şuan Samsung Galaxy A33 5G kullanıyorum alalı yaklaşık 3.5 sene oluyor, telefondan memnundum ama son 1.5 yılda zaman zaman donmalar vs. olmaya başladı bazen de dokunmatiği kayıyordu arızalanıyordu bi süre telefone dokunmayınca düzeliyordu ve 2-3 defa da şarj kısmından tamir gördü...
  13. ahmetrdurmus

EA App'ten FC 26 TOTY sürümünü aldım iade edemiyorum

1 saate yakındır canlı destek ile uğraşıyorum bakalım biraz zor anlıyorlar ama çözülecek gibi
  14. ahmetrdurmus

EA App'ten FC 26 TOTY sürümünü aldım iade edemiyorum

Oyunu alalı 6-7 saat anca olmuştur oyunu oynama sürem ise maksimum 1-1.30 saattir bir çok yol denedim fakat hiçbir şekilde lag ve drop sorunlarını çözemedim üstelik internetim ve bilgisayarımın iyi olduğu halde çok saçma teknik sorunlar yaşıyorum bu yüzden iade etmeye çalışıyorum ama iade...
  15. ahmetrdurmus

Maksimum 1000 TL'ye mikrofon önerisi

Selam dostlar bütçem 1000 TL şuan elimde zaten bir setup var UMC22 ve Behringer SL84C kullanıyorum ama müziği bıraktığım için bunları satıp biraz cebime nakit koyup yerine de iş görecek bir mikrofon arıyorum. Hobi olarak yayıncılık yapıyorum, genellikle bilgisayar başındayım o yüzden sesi güzel...
  16. ahmetrdurmus

2 3k bandında ses kartı önerisi lazım

UMC22 tavsiye ederim yaklaşık 5 senedir kullanıyorum memnunum.
  17. ahmetrdurmus

En son ne satın aldınız

500 ml su
  18. ahmetrdurmus

Kumru Ai Yerli ve Milli yapayzeka!!!!

Biraz daha gelişmesi lazım 2010-2011 sezonu şampiyonunu Trabzonspor sanıyor.
  19. ahmetrdurmus

Xbox Series S'de eski oyunları oynamak ve oyun tavsiyesi

Eskiden iyi bir konsol oyuncusuydum ama yaklaşık 7 senedir konsolları bırakmış durumdayım geçenlerde Xbox Series S aldım ve oyunlara nereden başlayacağımı bilemiyorum normalde sadece fifa ve fm oynayan birisi oldum ama hikayeli oyunlara tekrar başlamak istiyorum game pass kullanıyorum game pass...
  20. ahmetrdurmus

Masaüstü bilgisayar ile laptop takası

Yani mantıklı olur mu şunu belirtmeyi unuttum şuan ekstradan dell 7567 i7 7700hq 1050 ti lı laptobum var ama bataryası bitik ve bazen programlarda ve oyunlarda kasmalar yaşatıyor yoksa hiçbirini yapmayıp bu laptoba ssd takviyesi vs. mi yapmalıyım kafam bu konuda çok karışık
Geri