Arama sonuçları: *

1. A

PC AÇILIP KAPANINCA OTURUM DEVRE DIŞI BIRAKILDI DİYOR

PC AÇILIP KAPANINCA OTURUM DEVRE DIŞI BIRAKILDI DİYOR BUNU SORUNU NE OLABİLİR
  2. A

r7 5800x işlemci sıcaklığı

msi mpg x570 gaming wifi coolar master ml240 v2
  3. A

r7 5800x işlemci sıcaklığı

işlemcim ısınıyor ve bunu sadece tdp değeri yükselince oluyor mesela oyun oynar ken 130 wat ları göruyorum bide boş ta iken normal wat çekiyor ama sıcaklık kendi kendine 65 70 dereceleri göruyor bunun sorunu ne olabilir
  4. A

AMD R5 5600G SICAKLIK YÜKSEK ÇIKIYOR

İşlemcimin sıcaklığı açıldığında yüksek cıkıyor 66 derecede başlıor ve kullandığım soğutucu sıvı soğutma bunu neden yapar acaba bilginiz varmı yardım edermisiniz
  5. A

anakart değişince stean pubg de crash veriyor

anakart değişince stean pubg de crash veriyor
  6. A

asus tuf gaming k3 klavye ışık proglemi

arkadaşlar klavyeyi alalı 1 sene oldu ve bazı tuşların ışıkları yanmıyor bun neden olabilir
  7. A

mouse klavye cıhaz sorunun

arkadaşlar kulavyem tuf gaming k3 uygulamaya giridiğimde cihaz sayfasında sorun oluştu diğor aynı şekilde rog gladius 2 origen mouse var ondanda ole diğor sorunu ne ola bilr acaba
  8. A

soğutucu değişti ama genede ısınıyor

i3 9100f işlemcim var soğutucusunu coolarmaster sıvı soputma ile değiştirdim ama genede ısınıyor sorun nedir acaba
  9. A

nasıl bir kart acaba yardım edermisn performansı nassıl

ama alınabilir bi kart demi yani aldığımda hiç bi sorun yaşamam demi
  10. A

nasıl bir kart acaba yardım edermisn performansı nassıl

XFX Speedster MERC 319 AMD Radeon RX 6900 XT bu kartı alıcam ama performansı nasıl tafsiye edermsiniz acaba
  11. A

i3 9100f ısınma proglemi

normal olarak gayet güzel bir şekilde soğutur demi 1652860164 dediğin soğutucuyu hiç duymadım performan değerleri nasıl
  12. A

i3 9100f ısınma proglemi

stok soğutucu yetersiz gelebilirmi peki buna bi tane coolar mastes masteslquid 120mm soğutuçu soğuturmu güzel bir şekilde
  13. A

i3 9100f ısınma proglemi

7 ay felan olmuştur ve yan kapak açık kullanıyırum
  14. A

i3 9100f ısınma proglemi

i3 9100f işlemcm var stok soğutucusu var uzerinde ve valo vb girinçe 80 gereçeleri goruyor normalmi
Geri