i3 9100f ısınma proglemi

Reaksiyon skoru
0
i3 9100f işlemcm var stok soğutucusu var uzerinde ve valo vb girinçe 80 gereçeleri goruyor normalmi

i3 9100f işlemcm var stok soğutucusu var uzerinde ve valo vb girinçe 80 gereçeleri goruyor normalmi
Kaç senedir termal macun değişimi yapmıyorsunuz?
Kasanızın soğutması iyi mi?

7 ay felan olmuştur ve yan kapak açık kullanıyırum
Burdaki valorant testi ile karşılaştırdığımda 15 derece daha sıcak çalışıyor.
Termal macunun yavaştan kurumuş olduğunu düşünüyorum.

Stock soğutucu genelde yetersiz oluyor.Bence snowman x6 ve ya t6 ultra alın rahat edersini.Sistem değişseniz bile kullanıyorsunuz soğutucuyu.Her zaman lazım yani.

stok soğutucu yetersiz gelebilirmi peki buna bi tane coolar mastes masteslquid 120mm soğutuçu soğuturmu güzel bir şekilde
9100F'e gereksiz masraf olur. Stok soğutucunun o işlemciye yetmesi lazım normalde. Bir macun değişimi deneyin, yine sıcaklıklar düşmezse o zaman uygun fiyatlı bir kule tipi hava soğutma alırsınız.

9100F'e gereksiz masraf olur. Stok soğutucunun o işlemciye yetmesi lazım normalde. Bir macun değişimi deneyin, yine sıcaklıklar düşmezse o zaman uygun fiyatlı bir kule tipi hava soğutma alırsınız.
normal olarak gayet güzel bir şekilde soğutur demi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Stock soğutucu genelde yetersiz oluyor.Bence snowman x6 ve ya t6 ultra alın rahat edersini.Sistem değişseniz bile kullanıyorsunuz soğutucuyu.Her zaman lazım yani.
dediğin soğutucuyu hiç duymadım performan değerleri nasıl

normal olarak gayet güzel bir şekilde soğutur demi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dediğin soğutucuyu hiç duymadım performan değerleri nasıl
Çok memnunum.Tüm oyunları ultrada oynuyorum daha 70°C sıcaklık görmedim hiç.Macun olarak arctic mx-4 kullanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,693
Üyeler
190,787
Son üye
mticrayzen
Geri