Arama sonuçları: *

1. M

Çözüldü✓ CPU Fan Sıfır görünüyor !!!

Herkese selam. Sıvı sogutucunun fan kablosunu cpu_fan1 soketine takmama rağmen fan devri sıfır görünüyor. Devir ayarını yapabiliyorum ancak sıfır gözükmesini çözemedim. Anakart Msi Gaming Edge Wifi b550
  2. M

MSİ ANAKART TUHAF SORUN

Anlamadim bu ne simdi ? 1687456256 Servispoint
  3. M

MSİ ANAKART TUHAF SORUN

Herkese selam. Çözemediğim garip bir sorunum var.Pc kendiliğinden kapanıyor ve yine kendiliğinden açılıyor. Ne zaman kapanacağı ve açılacağı hiç belli olmuyor. Ben müdahale edemiyorum. Tamamen onun insiyatifinde. Sadece yük altında değil bios ekranında dahil bu sorun oluyor. Video vardı...
  4. M

Aidatsiz kredi kartı önerisi

Her kredi kartı olur size aidatlı diyorlar sonra itiraz edince şu kadar kullanırsanız iade veya puan verelim diyorlar. En para iyidir ancak her yerde taksit olmuyor.
  5. M

Çözüldü✓ Anakartım hasar görmüş mü?

Evet servispoint. Bana hiç inandırıcı gelmiyor düzeltilebilir diye dusunuyorum. Msi'dan ikinci kez agzim yandi darısı ekran kartina onu da bekliyorum.😡 1680878367 Malesef garantili oldugu icin yollamistim. Arizanin bundan oldugunu bilmiyordum. 1680878452 Herkese yardimlari icin tesekkur ediyorum.
  6. M

Hocam oyle bir ihtimal nasil olabilir ki zaten oturmuyor hadi oyle oldu diyelim sadece 2 pin nasil zarar gordu?
  7. M

Bende aynı gördüm ama hala aklım almıyor bu hasarı nasıl verebildim diye düşünüyorum.
  8. M

Merhaba arkadaslar. Görselde bana hasara ugramis noktayi gosterebilecek var mi? Servise gore kullanici hatasiymis.
  9. M

Nzxt Aer Rgb2 İn Out Kablosu

Selam dostlar. Bu kabloyu nereden temin edebilirim?
  10. M

Kasa ve soğutma rgb yanmıyor

Herkese selam. Arkadaşlar Td 500kasa ve pf360 sıvı soğutucunun rgb ledler yanmıyor. Tüm fanları tek tek denedim.Sadece pompa ışığı ve kasanında arka ve ön ortadaki sadece yanıyor. Daha önceden sorun yoktu kablo degiştirmem gerekti.Şu an böyle bir sorunum var sizce sebebi nedir ?
  11. M

Yardım Steam Pubg Drop Sorunu

Drop sorunu cpu'nun bir cikip bir inmesinden dolayi oluyor. Arayuzdeki disable turboyu isaretlemen yeterli. voltaj ayarlariyla hic ugrasma.Bu program islemcini boostsuz hizinda sabit birakcak. Bu sorunu yasamazsin. Webte arastirabilirsin. Bir de bu islemi yaptiktan sonra oyun icersinde vsync...
  12. M

Yardım Steam Pubg Drop Sorunu

Throottle Stop programını bir dene istersen. Dell 7567 kullanıyordum tek çözüm budur.
  13. M

❌İndirim Bitti! PNY 32GB(2x16) 3600MHz DDR4 Bellek - 3065 TL

2395TL Her şey dahil 6 taksit Amazon Almanya Corsair VENGEANCE RGB PRO SL 32GB (2x16GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 1.35V Masaüstü Bellek - Beyaz https://www.amazon.com.tr/dp/B08SQRF8MJ/ref=cm_sw_r_apan_i_6M3FY0F7VVM47707BNJN?_encoding=UTF8&psc=1
  14. M

Sistemim ne kadar eder?

Msi Gaming Edge Wifi 5600x Msi Gaming Z Trio 3060 Msi Coreliquid 280R Crucial ballistix 16gb 3600mhz Cl 16 Rgb Pny Cs3040 1tb Ssd 2 Tb Hdd Corsair CX 750f Nzxt H510 Elite Beyaz Dell S2522Hg Razer Barracuda X Wireless Cooler Master Ck721 4 aylık hepsi Tr garantili
  15. M

Sistemim Hakkında Yorumlarınız

Hocam aklımda değil ama 25i buldu sanırım. Malesef bazı parçalarda taksitten dolayı vade farkıda oluştu 1652863776 Aldığımda fiyat farkı yoktu. 3600e almıştım
  16. M

Sistemim Hakkında Yorumlarınız

Herkese merhaba.Foruma yeni katıldım. Sistem için yorumlarınızı alabilir miyim ? Sistem R5 5600x B550 Gaming Edge Wifi Rtx 3060 Gaming Z Trio Mag Coreliquid 280R 16Gb Crucial 3600Mhz Cl16 Pny 1Tb Cs3040+2Tb Hdd Cx 750F Nzxt H510 Elite Ekipman Razer Barracuda X Glorious Model O Wireless Cooler...
Top Bottom