Neler Yeni

Yardım Steam Pubg Drop Sorunu

Smuleff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Mertcan Çakar
Arkadaşlar merhaba. İmzamdaki laptop ile Steam PUBG oynuyorum, oyunda kasma çok oluyor. 1920x1080 zorladığı için 1728x1080 olarak oynuyorum, grafikler en düşük, düşük ve bazıları orta şeklinde. En düşüğe alsam da aynı sorun devam ediyor. Afterburner ile baktığımda işlemci %100 oluyor çoğu zaman, ama ekran kartı %100 olmuyor. Biliyorum bu sistemle zor, ama şimdilik imkanım yok. O yüzden bununla bir süre devam etmek zorundayım. Ne yapsam bir çözüm elde edebilirim acaba? Sıcaklık değerleri en fazla 85 derece falandı hatırladığım kadarıyla.
imzamdaki sistemde bile drop giriyor bende çözemedim

Barissta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Barış
Arkadaşlar merhaba. İmzamdaki laptop ile Steam PUBG oynuyorum, oyunda kasma çok oluyor. 1920x1080 zorladığı için 1728x1080 olarak oynuyorum, grafikler en düşük, düşük ve bazıları orta şeklinde. En düşüğe alsam da aynı sorun devam ediyor. Afterburner ile baktığımda işlemci %100 oluyor çoğu zaman, ama ekran kartı %100 olmuyor. Biliyorum bu sistemle zor, ama şimdilik imkanım yok. O yüzden bununla bir süre devam etmek zorundayım. Ne yapsam bir çözüm elde edebilirim acaba? Sıcaklık değerleri en fazla 85 derece falandı hatırladığım kadarıyla.
Kanka sistem sıfırlayıp deneyebilirsin. Ssd dolu olmasın. Vsync ve netleştirme kapalı olsun. İşleme ölçeğini 90 a çekebilirsin. Beğenmezsen yine 100 yap. Bu sisteme zor oyun ama drop girmesi daha çok ssd kaynaklı oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

imzamdaki sistemde bile drop giriyor bende çözemedim
Pubg çok rahat 16 gb ram ister. Ayrıca 5500xt eğer 4 gb ise normal

Cesur49

80+ Bronze
Kanka sistem sıfırlayıp deneyebilirsin. Ssd dolu olmasın. Vsync ve netleştirme kapalı olsun. İşleme ölçeğini 90 a çekebilirsin. Beğenmezsen yine 100 yap. Bu sisteme zor oyun ama drop girmesi daha çok ssd kaynaklı oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

PUBG çok rahat 16 gb ram ister. Ayrıca 5500xt eğer 4 gb ise normal
Yeni formatladım laptopu. Sorun devam ediyor. Hani kalabalık yerlere atlayınca arkadaşların da kasıyor ama benim laptop resmen ölüyor. 1 FPS bile görmüşümdür öyle diyeyim. 10gb civarı RAM tüketiyor baktığımda.

Barissta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Barış
Yeni formatladım laptopu. Sorun devam ediyor. Hani kalabalık yerlere atlayınca arkadaşların da kasıyor ama benim laptop resmen ölüyor. 1 FPS bile görmüşümdür öyle diyeyim. 10gb civarı RAM tüketiyor baktığımda.
Bilemedim ama muhtemelrn cpu dan kaybediyorsun. Bu ve bu videolar işine yarayabilir

Cesur49

80+ Bronze

Reindi

80+ Silver
Ne saçmaladın be
ne mi saçmaladım? kaç saat oynadın lan oyunu 200-300 saat oynayıp gelme buraya kapalı betasından beri oynuyordum 6 ay önceye kadar ne kadar parça yükseltsemde geçmedi abuk subuk drop olayları 2150 saat oynadım benden iyi mi biliyorsun artık bıraktım abuk subuk güncellemeleri yüzüne bıraktım bende gidip 3-5 video izleyip gelme buraya sıkmayın adamın canını

Martem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Can
Throottle Stop programını bir dene istersen. Dell 7567 kullanıyordum tek çözüm budur.

Felixx

80+
ne mi saçmaladım? kaç saat oynadın lan oyunu 200-300 saat oynayıp gelme buraya kapalı betasından beri oynuyordum 6 ay önceye kadar ne kadar parça yükseltsemde geçmedi abuk subuk drop olayları 2150 saat oynadım benden iyi mi biliyorsun artık bıraktım abuk subuk güncellemeleri yüzüne bıraktım bende gidip 3-5 video izleyip gelme buraya sıkmayın adamın canını
Sistemin kötü büyük ihtimal. 600 saat oyunum var drop yediğimi hatırlamıyorum.

Cesur49

80+ Bronze

Martem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Can
Nereden indiririm? Ne işe yarar?
Drop sorunu cpu'nun bir cikip bir inmesinden dolayi oluyor. Arayuzdeki disable turboyu isaretlemen yeterli. voltaj ayarlariyla hic ugrasma.Bu program islemcini boostsuz hizinda sabit birakcak. Bu sorunu yasamazsin. Webte arastirabilirsin. Bir de bu islemi yaptiktan sonra oyun icersinde vsync acik veya kapali denemen lazim. Bende pubg steam oynuyordum bu sorunu bu sekilde cozdum.
En azindan 55-60 fps sabit ama drop olmadan oynatti.Seninde cozulcektir diye dusunuyorum.

Son düzenleme:

Cesur49

80+ Bronze
Drop sorunu cpu'nun bir cikip bir inmesinden dolayi oluyor. Arayuzdeki disable turboyu isaretlemen yeterli. voltaj ayarlariyla hic ugrasma.Bu program islemcini boostsuz hizinda sabit birakcak. Bu sorunu yasamazsin. Webte arastirabilirsin. Bir de bu islemi yaptiktan sonra oyun icersinde vsync acik veya kapali denemen lazim. Bende PUBG steam oynuyordum bu sorunu bu sekilde cozdum.
En azindan 55-60 fps sabit ama drop olmadan oynatti.Seninde cozulcektir diye dusunuyorum.
Bakayım teşekkürler.

Barissta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Barış
3060 a 5600 kötü olduğunu zannetmiyorum
1660 ti ve r5 2600 ile aylarca dropsuz oynadım. 600 saat falan var. Ya oyuna gıcık aldığın için sallıyorsun ya da sistemin sıkıntılı. Adam gibi sistemi olan hiçbir arkadaşımdan donma kasma sorunu duymadım. Yaaz ın takımındaki çoğu kişi beni tanır wandays enesin de takımından çoğunu tanıyorum. Aynı rankta oynuyorduk. SpeedAssasin i tanıyorsan sorabilirsin beni. bybarisss olarak. Gelip oyun bozuk demen saçmalamaktır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,593
Üyeler
164,533
Son üye
Hitorida
Top Bottom