Arama sonuçları: *

1. ntfmotovlog

Yardım Octavia 1.6 Tour Kırmızı mı Mavi mi Antifriz Kullanmalıyım?

motor bloğu dökme demir silindir kafası alüminyum olarak geçiyor sanırım ustada motor direkt dökme demir diye mavi antifriz koydu bende tabi bilmediğim için bir şey diyemedim . Hay böyle işe
  2. ntfmotovlog

şimdi araç kitapçığını buldum eflatun rengi antifriz öneriyorlar kısaca kırmızı koyun diyor . Usta neden bunun doğrusu mavi deyip öyle koydu merak ettim
  3. ntfmotovlog

Merhabalar. Bundan 2 ay önce falan 2009 octavia 1.6 tour aracımın triger kayışını değiştirdim usta değiştirince biraz da antifriz eklemiş . Aracı çalıştırdım kenara çektim ne var ne yok diye bir baktım su deposu köpük köpük olmuş tekrar gittim ustaya sordum yağ kaçağı olabilir yağ filtresi...
  4. ntfmotovlog

El Fenerinde AAA Pil Yerine 18650 Pil Kullanmak

bak bu konuda da kararsızım hazırlıkçı EDC meraklısıyım diğer meraklılarda bu konuda ikiye ayrılmış durumda şarjlı fenerler gündelik hayatta pratik olabiliyor ama iş fenerin şarjının bitmesiyle sıkıntıya girebiliyor bu yüzden kitle şarjlı ve pilli olarak ikiye ayrılmış durumda . Ben de iki...
  5. ntfmotovlog

El Fenerinde AAA Pil Yerine 18650 Pil Kullanmak

Merhaba. Günlük kullanım için 400 500 TL bandında bir fener almak istiyorum bu fiyata da benim bulduğum kalite marka denebilecek bi varta var . Vartanın da bazı modelleri 3 adet AAA pil ile çalışmakta benimde aklıma 3 adet AAA yerine bir tane 18650 pil ile fener çalışır mı düşüncesi geldi (pilin...
  6. ntfmotovlog

Android Youtube cihazınıza uygun sürüm bulunmuyor sorunu

eyv ama gerek kalmadı sorunu kökten çözdük yeni telefon aldık
  7. ntfmotovlog

Yardım Ekran Kartı Fanı Aniden Çalışıp Duruyor

bu sınırımı bilmiyorum ama hangi sıcaklık değelerinda fanın hangi hızda dönmesini gerektiğini değiştirdim kendim sınır koydum ama nafile fan sürekli olarak 1 2 saniye çalışıp duruyor normal bir şey değil yani
  8. ntfmotovlog

Yardım Ekran Kartı Fanı Aniden Çalışıp Duruyor

Merhaba arkadaşlar, Son zamanlarda ekran kartımın fanı, özellikle oyun oynarken veya ekran kaydı alırken sürekli devreye girip çıkıyor. Hızını manuel olarak ayarlıyorum, bu sefer de birkaç saniye boyunca hızını artırıp sonra tekrar eski hızına dönüyor. Bu döngü sürekli tekrarlanıyor; birkaç...
  9. ntfmotovlog

Formanın orijinal olduğunu nasıl anlarım

Arkadaşlar elimde 2018 2019 BJK iç saha forması var orjinal olduğunu nasıl anlarım eğer orjianlse ne kadara satılır
  10. ntfmotovlog

🔥İndirim 🔥Thermal Grizzly Aeronaut 1gr Spatulalı Termal Macun 95TL🔥

deneyelim bakalım nerelere bulaştıracağız
  11. ntfmotovlog

bende mx4 aldım daha uygulamadım , macunun üzerinde 4 adet yuvarlak var sanırım orası tek seferde ne kadar kullanacağını belirtiyor
  12. ntfmotovlog

mal demeyelim de bence acemi diyelim ona başkaları da yaşamıştır
  13. ntfmotovlog

Yardım Vergi İndirimi Başvurusu ve Hat Değişikliği

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 10 gün önce Hepsiburada üzerinden annem için bir M34 5G satın aldım. Cihazı annem kullanacağı için onun hattını üzerime almayı ve bu şekilde vergi indiriminden faydalanmayı düşünüyorum. Ancak, bu durumda adıma kayıtlı iki hat olacak. Bu durum başvuru sürecinde bir...
  14. ntfmotovlog

Spigen şarz aleti samsungla uyumlu mu?

anladım teşekkürler
  15. ntfmotovlog

anladım şimdi teşekkürler
  16. ntfmotovlog

tamamda sürekli hızlı şarjda kullanmak cihaz pil sağlığını etkilemiyormu...
  17. ntfmotovlog

düşük watt bir adaptör öneriniz varmıdır
  18. ntfmotovlog

samsungun içinden çıkan kendi kablosuda PPS denen zımbırtıyı destekliyordur herhalde
  19. ntfmotovlog

sürekli hızlı şarj kullanmak batarya sağlığını etkiler diyorlar 25w yerine 20w daha mı iyi olur
  20. ntfmotovlog

Arkadaşlar merhaba samsung m34 5g aldım şarj aleti kısmında aşağıdaki cihaz hızlı şarj vb. olayını destekler mi uyumlu olur mu Spigen 30W USB-C Mini Adaptör - PPS / PD 3.0 Destekli Hızlı Şarj Aleti iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C EE301 Black - ACH08448...
Geri