Arama sonuçları: *

1. E

Bilgisayar Mp3'ümü SES AYGITI OLARAK GÖRÜYOR

Merhabalar. Mp3 aygıtımı Bilgisayara bağladığımda Depolama aygıtı olarak görmüyor aksine Resimdeki gibi ses aygıtı olarak algılıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim ?
  2. E

Sizce Abartıyor muyum ?

40 günüm var. az gibi gözükse de gözüme hala ciddi bir süre olarak geliyor.
  3. E

Sizce Abartıyor muyum ?

Burada herşeyden uzakta olunca fazlaca düşünüyor insan işte... Başlangıcının sosyal medyaya dayanması bile bana bi huzursuzluk verdi diyebilirim. Hemcinslerime ciddi anlamda güvenmiyorum ben şahsen. Daha önce de arkadaşları oldu ben de şahsen tanıştım birlikte vakit geçirdik lakin bu seferkinde...
  4. E

Sizce Abartıyor muyum ?

Ben kız arkadaşım konusunda rahatım lakin diğer kişiye güvenmiyorum. Bunu kendisine de belirttim.
  5. E

Sizce Abartıyor muyum ?

Arkadaşlar selamlar. Şuan Şırnak ta askerlik vazifemi yerine getirmekteyim ve 40 günüm kaldı. 8 yıllık bir ilişkim var. Kız arkadaşım başka bir şehirde okuyor ve bugün görüştüğümde yeni arkadaşlar edindiğini ama sadece 1 tanesi ile samimi arkadaş olduğunu söyledi. Arkadaşlıklarının nasıl...
  6. E

Temmuz-Ağustos Fiyatları Hk.

Arkadaşlar Merhabalar. Nasipse 25 Temmuz da Terhis olup evime döneceğim. sizce fiyatlar temmuz sonu ağustos başı gibi ne durumda olur ? 13.000 TL bütçeye sahibim ve hazır sistem almak istiyorum rx 6600 lü sizce bulabilir miyim ?
  7. E

Sistemim için tavsiye istiyorum

3050 li bir sistem bulabilir miyim peki
  8. E

Sistemim için tavsiye istiyorum

Arkadaşlar Selamlar. 12.000 TL ye Kasa almayı planlıyorum. Sizce bu fiyata RTX 3050 li sistem bulabilir miyim ? veyahut 6500 XT li bir sistem mi kurmalıyım ? Önerilerinizi bekliyorum şimdiden Teşekküler :)
  9. E

Kararsız Kaldım tavsiyeleri bekliyorum.

Şuan Dönüştürücüm vs. var zaten 1653596133 O zaman bi kasa önerisi alırım :)
  10. E

Kararsız Kaldım tavsiyeleri bekliyorum.

Arkadaşlar Selamlar. 1366x768 çözünürlükte bir monitöre sahibim. 12000 TL Bütçeye sahibim sizce 10k kasa için 2k ekran için mi ayırayım yoksa 12k direkt olarak kasaya mı yatırayım ?
  11. E

Sistemimi satmayı düşünüyorum ederi ne kadar sizce

Arkadaşlar selamlar. Sistemimi daha iyisini almak için satmayı düşünüyorum sizce ederi nedir ? Ekran Kartı: MSI 1050 Gaming X çift fanlı modeli Ram: GSKILL 2x8 Gb 16 GB 3200 Mhz (DDR4) Depolama: 1TB HDD 250 GB Sata SSD İşlemci: i5 7500 Anakart: Casper'ın Stok DDR4 Anakartlarından (PCI 3...
  12. E

11.000 TL Bütçe ile sistem tavsiyesi

Sizce benim sistemimin ederi nedir ?
  13. E

Örnek atabilir misin ? 1653423550 Nasıl bir sistem mesela
  14. E

Arkadaşlar Merhabalar. Elimdeki sistemi satıp 11.000 TL Bütçe ile sistem dizmeyi düşünüyorum. Forumdaki arkadaşlarımın fikirlerini merak ediyorum. Pc toplama sihirbazları üzerinden örnekler atarsanız benim için daha açıklayıcı olur arkadaşlar. Son olarak satacağım eski sistemimin ederi hakkonda...
  15. E

Askerlik ile alakalı sorular

41 Yaşına kadar erteleyebilirsin. Sonrasında seni askere almıyorlar lakin para cezası tarzı bir şey ödüyorsun
  16. E

21 Temmuz celbine yetişebilir miyim?

Merhabalar. Tecilini dana önceden iptal ettirmen gerekiyordu maalesef. Çünkü Sınıflandırmaya tabi tutulman gerekiyor ilk önce. Yerinde olsam hızlıca bozdururum Eylül Ekim Celbinde alma şansları var seni şahsen ben geçen yıl 27 Temmuz da bozdurdum beni Kasımda aldılar.
  17. E

Şuan bildiğim kadarıyla yaşının gelmesi yeterli. Askerlik şubesine gidip oradan işlemleri başlatabilir veyahut bilgi alabilirsin 1653353181 Hudut hattı ve Terör bölgesi olduğu için zor evet. Çelik Yelek ve silahınla bolca vakit geçiriyorsun her an tedbirli olmak zorundasın. Askerliğe genel...
  18. E

Bi 3 yılın var şuan rahat
  19. E

4500 TL'ye Ekran Kartı Onerisi

Valla alayım derdim ama şuan askerdeyim nasipse 25 Temmuzda Terhis olacağım
  20. E

90 lı ve 2000 li yılların başında böyle şeyler daha sık idi. Şuan asker karakolda oturmadığı için komandolar 7/24 arazide buludukları için sadece ufak çaplı taciz atışları mevcut. Artık Havan atışı yaparak genelde eylem yapmaya çalışıyorlar diyebilirim. 1653341693 Eğer Mevcut bir Üniversite...
Top Bottom