Neler Yeni

Askerlik ile alakalı sorular

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Erdinç
Arkadaşlar Selamlar. Şuan Şırnak ta görev yapmaktayım. Askerlik ile ilgili soru sormak bilgi almak isteyen var ise sorularınızı bekliyorum.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,602
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Oralarda çatışma vesaire sıkıntılar oluyor mu hocam ? Kolay gelsin.

The Batman

80+ Silver
Yedek Subay ve Astsubaylık Temelinde biraz şans gerektiriyor. Lisans mezunu isen Yedek Subay Ön Lisans mezunu isen Astsubay olarak askerlik yapma şansın oluyor.
Ben aslında 27 yaşına kadar askeri ertelemek istiyorum okulu tam bitirmedim bu dönem kayıt sildircem şuan 25 yaşındayım askerliği erteleme yaptırabilirmiyim askere bari borçsuz gideyim bugüne kadar hep okul erteledi ben hiç erteleme kullanmadim

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Erdinç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oralarda çatışma vesaire sıkıntılar oluyor mu hocam ? Kolay gelsin.
90 lı ve 2000 li yılların başında böyle şeyler daha sık idi. Şuan asker karakolda oturmadığı için komandolar 7/24 arazide buludukları için sadece ufak çaplı taciz atışları mevcut. Artık Havan atışı yaparak genelde eylem yapmaya çalışıyorlar diyebilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben aslında 27 yaşına kadar askeri ertelemek istiyorum okulu tam bitirmedim bu dönem kayıt sildircem şuan 25 yaşındayım askerliği erteleme yaptırabilirmiyim askere bari borçsuz gideyim bugüne kadar hep okul erteledi ben hiç erteleme kullanmadim
Eğer Mevcut bir Üniversite kaydın var ise tecil ettirebilirsin sadece. Sana tavsiyem bir an önce bitirmen çünkü ilerde bolca pişmanlık duyucaksın keşke önceden yapıp bitirseydim diye

The Batman

80+ Silver
90 lı ve 2000 li yılların başında böyle şeyler daha sık idi. Şuan asker karakolda oturmadığı için komandolar 7/24 arazide buludukları için sadece ufak çaplı taciz atışları mevcut. Artık Havan atışı yaparak genelde eylem yapmaya çalışıyorlar diyebilirim.

Eğer Mevcut bir Üniversite kaydın var ise tecil ettirebilirsin sadece. Sana tavsiyem bir an önce bitirmen çünkü ilerde bolca pişmanlık duyucaksın keşke önceden yapıp bitirseydim diye
Yurtdışı denemem lazım 6 ay çok benim için belki hiç gitmem yurtdışına cikarim

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan
Arkadaşlar Selamlar. Şuan Şırnak ta görev yapmaktayım. Askerlik ile ilgili soru sormak bilgi almak isteyen var ise sorularınızı bekliyorum.
2005 doğumluyum ne zaman askere gıdecegım ? bır de malum sıtede ( tıktok ) neden askerler botlarını gosterıyor ?

TamerKs

80+ Silver
Üniversite mezunu biri bedelli askerlik yapmak istiyorsa nereye başvurması gerekiyor? Bedelli askerliğin şartları veya engeli var mı?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Şırnak'ta askerlik yapmak zor mu? Askerlik genel olarak zor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Erdinç
Üniversite mezunu biri bedelli askerlik yapmak istiyorsa nereye başvurması gerekiyor? Bedelli askerliğin şartları veya engeli var mı?
Şuan bildiğim kadarıyla yaşının gelmesi yeterli. Askerlik şubesine gidip oradan işlemleri başlatabilir veyahut bilgi alabilirsin

Şırnak'ta askerlik yapmak zor mu? Askerlik genel olarak zor mu?
Hudut hattı ve Terör bölgesi olduğu için zor evet. Çelik Yelek ve silahınla bolca vakit geçiriyorsun her an tedbirli olmak zorundasın. Askerliğe genel anlamda bakacak olursak Batıda yapanlar resmen israf bence. Doğuda yapanlar Hudut gözetlemesi vb. yapıyor felan ama batıda full yatış diyebilirim. Nerede yaptığın çok önemli bu yüzden.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Şuan bildiğim kadarıyla yaşının gelmesi yeterli. Askerlik şubesine gidip oradan işlemleri başlatabilir veyahut bilgi alabilirsin

Hudut hattı ve Terör bölgesi olduğu için zor evet. Çelik Yelek ve silahınla bolca vakit geçiriyorsun her an tedbirli olmak zorundasın. Askerliğe genel anlamda bakacak olursak Batıda yapanlar resmen israf bence. Doğuda yapanlar Hudut gözetlemesi vb. yapıyor felan ama batıda full yatış diyebilirim. Nerede yaptığın çok önemli bu yüzden.
Askerlik en çok ne zamana kadar ertelenebiliyor?

Top Bottom