Arama sonuçları: *

1. Etobaba

❌İndirim Bitti! HS80 WIRELESS 4550₺🔥🔥🔥🥵🥵🥵

Taksit seçenekleri olsa keşke vade farksız.
  2. Etobaba

Yardım Fan kendini durduruyor

tamamdır yarın deneyeyim teşekkür ederim dönüş sağlayacağım
  3. Etobaba

daha önce böyle bir sorun yaşamamıştım teknik bir sorundur diye düşündüm bios da güncel net bulamadım sorunu. Fan bozulsa garantiye girer heralde daha alalı 6-7 ay oldu. 1734788412 açıkcası taktım normal kullandım herhangi bir değerle oynamadım.
  4. Etobaba

Evet
  5. Etobaba

Kablolar kendinden birbirine bağlı anakarttaki tek kontrol yerine takılı şuan. Çok bilgi sahibi değilim açıkcası neyi açıklamam lazım :D
  6. Etobaba

Merhabalar, spesifik bir sorunum var. Arctic 360 soğutmam var. Son 1 aydır bilgisayari ilk açtığımda 1-2 dk boyunca orta fan kendini zorla durduruyor. Sonra tekrar çalışıp gene durduruyor. 1-2 dk sonra stabil çalışıyor. Herhangi bir takılma veya fanda hasar yok. Sebebini araştırdım ama...
  7. Etobaba

❌İndirim Bitti! Siparişler iptal(Güncellendi)AMD Ryzen 7 9800X3D 19.999TL

yazılan fiyattan sana vermek zorundalar. THH örneklerini incele az bucuk fikir sahibi olursun geçtiğimiz yıl 21 k ya 4070 ti aldım ben trendyoldan. 6 aya kadar sürebilir ama süreç biraz uzun.
  8. Etobaba

❌İndirim Bitti! Siparişler iptal(Güncellendi)AMD Ryzen 7 9800X3D 19.999TL

İptal olanlar thh ne başvurabilir söke söke alırlar.
  9. Etobaba

ARAÇ İÇİ KAMERA ÖNERİSİ

Stabil, bataryali değil patlama riski yok. Acil kayıt sistemi sorunsuz çalışıyor. Wifi ile aktarım çok stabil. Güzel bir hafıza kartı koyarsan ömürlük. Bir çok markada bir çok model ve özellik var ama ne kadar stabil çalışıyor.
  10. Etobaba

ARAÇ İÇİ KAMERA ÖNERİSİ

Viofo a119 mini. Kapasitörlu sağlam model. Kullanıyorum memnunum.
  11. Etobaba

🔥İndirim General Life HT300S Smart Kablosuz Dijital Akıllı Oda Termostati 1.499,00 TL

Kullanmıyoruz çok fark var mı , zaten kombinin derecesi mevcut
  12. Etobaba

Yardım Araç için beyaz far önerisi

Doğu'da bir ilçe maalesef gece yola cikmaktan tiksindim. Halojen farlarimla 2 metre göremiyorum 1733331238 2019 polo 1.0 TSI comfordline DSG
  13. Etobaba

Mercekli olup olmadığını bilmiyorum nasıl anlarim 1733330443 Bulunduğum yerde herkes uzunlari yakipp geziyor kör geziyorum
  14. Etobaba

Merhabalar, 2019 polo için beyaz far arıyorum. Kullanıcı yorumları önemli. Önerdiğiniz farlar nelerdir. ( Ceza yedirmeyecek cinsten )
  15. Etobaba

Yardım OYUNCU KOLTUĞU TAVSİYESİ

Andromeda alınabilir biraz bütçe cikarsa
  16. Etobaba

Bütçeni söyle laptop atayım

40k Oyun Uzun ömürlü IPS ekran
  17. Etobaba

🔥İndirim Samsung Odyssey G9 G95C 49'' 1ms 240Hz QHD Gaming (Oyuncu) Monitör 19.999TL!

1000r kıvrımlı model IPS olacak hali yok. Va olarak araba oyunları için muhteşem. Geçen sene 18k idi uygun fiyat.
  18. Etobaba

❌İndirim Bitti! Next Start 4K Android TV Box 🔥1399TL (Dönemin en düşük fiyatı)🔥 Amazon Prime

Bu cihazlar ne işe yarıyor? Smart TV alınca zaten içinde olmuyor mu ?
Top Bottom