Arama sonuçları: *

1. Etobaba

Yardım Bios pili nasıl sökülür ?

Bugün deneyeceğim teşekkür ederim
  2. Etobaba

kasayı kapattım şimdi fotoğraf yaklaştırınca net değil mi :D
  3. Etobaba

olmadı maalesef çok da zorlamak istemiyorum tam yerini bilmeyince 1763672934 hiç kımıldamıyor sağındaki şey lehim gibi duruyor yanlış mı yapıyorum ?
  4. Etobaba

Kolay gelsin anakartım gigabyte b650 m d3sh. Diğer bir çok anakrttan farklı bir bios pili yuvası var her yerini zorladım çıkaramadım bilenler yardımcı olursa sevinirim.
  5. Etobaba

Öneri Ddr5 anakart tavsiyesi

Merhabalar, gigabyte b650 m d3sh anakartim galiba bozuldu. Yerine en ucuz stabil çalışan 2 tane rami caliştirabilen anakart ihtiyacım var. Ramlerim 6400 Luk ama 6000 de yeter. İşlemcim 7600. Gigabyte olmasın
  6. Etobaba

Yardım DDR5 ÇİFT RAM GÖRÜNTÜ VERMİYOR.

Upppp
  7. Etobaba

cmos resetledim olmadı. 4. slotta çalışıyorlar sadece. Durdul yere bozulmaz diye test etmedim
  8. Etobaba

🔥İndirim Delta GPS-750FB 750W 80+ Platinum GüÇ Kaynağı 2480TL (fiyat az daha düşmüş %2 kuponla 2430TL)

850 lik olan geldi kurdum fan sesi vb yok kim neresinden uydurmuş bilmiyorum gayet stabil güzel çalışıyor.
  9. Etobaba

Merhabalar, Mevcut sistemimde 2 gün önceye kadar bir sıkıntı yoktu. Macun yenileme için açtım temizledim vb. tekrar parçaları taktığımda siyah ekranla karşılaştım. Ramleri tek tek takınca çalışıyorlar lakin ikisini 1-3 veya 2-4 de çalıştıramıyorum. BİOS sıfırladım güncelledim tek tek söktüm...
  10. Etobaba

🔥İndirim 🔥Samsung M7 32” 4K Monitör 8.999 TL 🔥

Va tatmin etmiyor
  11. Etobaba

🔥İndirim Koorui G2721E 2K 27'' 320hz IPS oyuncu monitörü 10.999 TL

27" olsun diye seyaptim da duruma göre iptal edebilirim çok fark eder mi ki
  12. Etobaba

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-samsung-odyssey-g4-ls27bg400euxuf-27-1-ms-full-hd-ips-oyuncu-u-fiyati,261812677.html Aldım nasıldır iyi midir muadil ne alabilirim bu kötüyse
  13. Etobaba

Uyandın mi :D Bana da monitör önerir misin ? Bütçe Max 10k. 2 farklı varyasyondan birisi lazım. 4 k film izlemelik güzel görüntü yeter harici bir şey istemiyorum ips 27". Veyahut 27" maximum hz ve düşük gecikmeli güzel görüntülu IPS.
  14. Etobaba

Olur tabii ki iyi geceler
  15. Etobaba

Bana da monitör önerir misin ? Bütçe Max 10k. 2 farklı varyasyondan birisi lazım. 4 k film izlemelik güzel görüntü yeter harici bir şey istemiyorum ips 27". Veyahut 27" maximum hz ve düşük gecikmeli güzel görüntülu IPS.
  16. Etobaba

📸 Setuplarımızı Paylaşıyoruz 📸

Eski → Yeni
  17. Etobaba

Yardım Oyuncu Koltuğu önerisi

Teşekkür ederim
  18. Etobaba

Çoğunda ekleme var benim dediğim mekanizması sıkıntıya giriyor. Avuç içi kadar dişli var birleşim yerinde. Ufacık dişli çok zorlarsan kırılıyor. Gecenin 2 sinde odada takla atmıştım.
  19. Etobaba

Eğer 85 kilonun altındaysan ve geriye yatırma mekanizması çok kullanmıyorsan fab4 öneririm. Ben hayvan gibi kullanmama rağmen 3 sene dayandi. Fiyatına göre iyi diye düşünüyorum.
  20. Etobaba

Merhabalar, oyuncu Koltuğu arıyorum. Mevcut hawk fab4 modelini kullanıyorum. 3. Yılı ve artık sağlam durumda değil. Hawk future , zio venom xl, exvega arasında kaldım. Bütçe Max 11 k . 95 kiloyum 185 boyum var. Kullanıcı yorumları önemli.
Geri