Arama sonuçları: *

1. Eren Kurtuluş

Hypixel Skyblock'da ne yapmalıyım?

varsa eski sonoyuncu aktifliğinde tr sunucu başlayalım
  2. Eren Kurtuluş

Fps arttıkça takılma sorunu

aynı ucubelik bende de var güçlü sistemlerde oyun sapıtıyor fps drop sorunu yaşanıyor. driver güncelledim renk körü modunu açtım baya düzeldi deneyebilirsin sende
  3. Eren Kurtuluş

Öneri 🚨Turkcell 1000 mbps'ye kadar hız hediye!🚨

altyapımız yettiği halde gigabit için extra para talep ediyor, bide bana jest yapıyormuş gibi hediye veriyor. İstese 1 gigbitten de yüksek hız verir ama yoook. pazarlama muhabbeti yapacak illa. dava açıcam istemiyorum kardeşim 1000mbps internet falan benim 500 paketim var gigabit falan ben...
  4. Eren Kurtuluş

Bu motorum hangi parçası

Metalse şaseye bağlanan bagaj kısmı diye biliyorum. Çanta falan bağlıyorlardı sanırsam.
  5. Eren Kurtuluş

Bluetooth kulaklık makinede yıkandı

benimki de yıkandı ama herşeyi düzgün dokunmatik falan da çalışıyor 6 ay oldu hala kullanıyorum. sıkıntı olursa hemen patlamaz önce yanmaya başlar o arada müdahale edersin zaten bence kullan gitsin önce şarja tak sıkıntı olursa orada belli olur zaten
  6. Eren Kurtuluş

🔥İndirim Asus Vivobook 15 R5 5600h 512gb 24GB 11.899tl

bunu alip 27 inch 2k 165hz monitör ile kullansam problem yasar miyim? baya güzel geldi bana teknik özellikleri
  7. Eren Kurtuluş

Ehliyet sınavından kaldım.

yok kalmamıştım ama ilk yardımın soruların büyük bir kısmını oluşturduğunu bildiğim için onu halledersem bir kaç tane de halihazırda varolan bilgimle çözdümmü geçerim diye girdim ilkyardımı fulleyince digerleri zaten yol hakkı hemzemin geçit kamyon dingilleri falan aşina olduğum şeylerdi.
  8. Eren Kurtuluş

Ehliyet sınavından kaldım.

ilk yardım çalış sonra bir daha gir geçersin. ben öyle yaptım 1-2 video ilk yardım izleyip girmiştim 96 ile geçtim
  9. Eren Kurtuluş

🔥İndirim Dolce Vita 12.000 Btu Inverter A++ Duvar Tipi Klima 20.900 TL

bende 18 olanı var. klima sesli çalışıyor. eniştemde vestel flora doğa var çıt çıkmıyor. ayrıca onun 10 yıl kompresör garantisi vardı. kumandası daha iyi wifi falan da var. arada çok fark yoksa flora doğa alın derim.
  10. Eren Kurtuluş

❌İndirim Bitti! AMAZON 2024 PRIME DAY 16 TEMMUZ'DA BAŞLADI!

https://www.amazon.com.tr/Mineiro-Coffee-Single-Guatemala-Antigua/dp/B086J7M8J8?ref=dlx_prime_dg_dcl_B086J7M8J8_dt_sl7_e8&th=1
  11. Eren Kurtuluş

ev içinse oyuncu al bence.
  12. Eren Kurtuluş

güzel indirim göremedim
  13. Eren Kurtuluş

🟠 Mehmet Şimşek: "Türkiye'de Asgari Ücret Düşük Değildir!"

Şuan yaşanılan hiç bir şey şimşeğin elinde değil. Yapmak zorunda olduğu şeyi yapıyor. Bunca yılın acısı bir yerden çıkacak elbet. Çözüm buysa gereken yapılacak başka çaresi yok. Bedeli her zaman halk öder acı reçete buysa yine halk ödeyecek. inanıyorum ki 2025 ortalarında her şey normale döner.
  14. Eren Kurtuluş

Halısahada kaval kemiklerimiz Carpisti hizli nasil gecer

kırık bacağı nasıl anlamazsın abi aklım almıyor :ROFLMAO: şişmiş olması lazım şiştiğini niye söylemedin. İyi ailen ısrarcı davranmış, karşıdaki eleman ne durumda acaba :D geçmişler olsun efenim.
  15. Eren Kurtuluş

Halısahada kaval kemiklerimiz Carpisti hizli nasil gecer

yumusak doku zedelenmesi. kendi kendine 3 hafta civarına kaybolur muhtemelen. ağrısını geçirmek için anestol, hızlı iyilesmesi icin hametan kullanabilirsin. ikisini de kullanacaksan karıstırıp sür problem olmaz. gunde 3 defa kullanabilirsin. işin oldugu zaman arkadasın dedigi gibi fondoten...
  16. Eren Kurtuluş

27" 144 hz Monitör tavsiyesi

27 inch, minimum 144hz curved monitör arayışındayım. gecikme süresi pek önemli değil sanırsam, lol oynuyorum. üzmeyecek uzun süre kullanayım, sağından solundan bakınca renkler sapıtmasın yeter. oynak olursa iyi olur, film falan izlerken şekilden şekile sokmak isterim. marka model fark etmez...
  17. Eren Kurtuluş

3 yıl okul takımında oynadım açığa geçebilir miyim ?

Yav yazıl hafızlık kursuna bahane göster açığa geç sonra kursa gitme. Kimse sana vay efendim sen hafız olacaktın diye aldık madem olmuyorsun geri git demez.
  18. Eren Kurtuluş

🔴 ERDOĞAN: "BU BENİM SON SEÇİMİM! ARTIK SON!"

Aynen öyle. Buna nasıl inanabiliyorlar anlamıyorum. Yahu bu adam gidecek olsa, İstanbul gibi bir yere niye murat beceriksizini aday yapsın ki? Açık açık kendime rakip istemiyorum diyor. Bu adam erken seçim yapıldığında tekrar aday olamıyor mu anayasaya göre? Benim bildiğim bal gibi de...
  19. Eren Kurtuluş

🔥İndirim Nice Shop Her Araca Uygun Oto Halı Paspas Kırmızı Kenarlı 74,90 TL

masa bezi gibi demişler paspas diye kenarları kırmızı ile çevrilmiş bez satıyorlar muhtemelen. paspaslar çok yıprandıysa alınabilir aslında en fazla 75tl çöpe gider. eğer fiyat performans ise üzülürüm valla geçen aldım 1600tl ödedim paspaslara :D
Top Bottom