Eyw sagolun. Kremi yarin ugrayip sorayim olmadi fondötenle oldugu kadar kapatirim hic aklima gelmemisti valla sagolun hocamöncelikle geçmiş olsun hocam.
En hızlı bir şekilde geçirmek isterseniz fondoten kullanabilirsiniz
Eğer İzi geçirmek istiyorsanız Morluğun üstüne saatlik buz tedavisi uygulayabilirsiniz. Ayrıca eczanelerden morluk geçiren krem alabilirsiniz. Reçetesiz vermeyebilirler. Garantiye almak için bir sağlık ocağına gidip muayene olabilirsiniz.
İlk 2-3 gun agrisi vardi da şuan gecti sadece üstüne dokununca biraz agriyor onun dışında gözle cok kötü görünüyor dayak yemiş bisey olmus gibi. Sagolasin dediklerini uygulayacamyumusak doku zedelenmesi. kendi kendine 3 hafta civarına kaybolur muhtemelen. ağrısını geçirmek için anestol, hızlı iyilesmesi icin hametan kullanabilirsin. ikisini de kullanacaksan karıstırıp sür problem olmaz. gunde 3 defa kullanabilirsin. işin oldugu zaman arkadasın dedigi gibi fondoten kullanırsın evde de dedigim kremleri surebilirsin. uzun suruyor tamamen kaybolmasi.
Sağlık ocagina gittim bugün bakıp bi tane krem bi tane de agri kesici ve iltihsp giderici ilac yazdi. Agri vs yok ayagimda ama fotoğrafta göründüğü gibi acayip görüntüsü var neyse evdekilerin diretmesiyle acile gittim genc bi doktor vardı görünce şok oldu resmen nasil ayakta duruyon dedi, ağrı vs yok denecek kadar az Rontgen cekelim dedi cektik kırık varmış megersem. Yarin sabaha ortopediye randevu yazdı. Sadece sağlık ocağında kalsaydım ruhumuz duymayacaktıöncelikle geçmiş olsun hocam.
En hızlı bir şekilde geçirmek isterseniz fondoten kullanabilirsiniz
Eğer İzi geçirmek istiyorsanız Morluğun üstüne saatlik buz tedavisi uygulayabilirsiniz. Ayrıca eczanelerden morluk geçiren krem alabilirsiniz. Reçetesiz vermeyebilirler. Garantiye almak için bir sağlık ocağına gidip muayene olabilirsiniz.
kırık bacağı nasıl anlamazsın abi aklım almıyor şişmiş olması lazım şiştiğini niye söylemedin. İyi ailen ısrarcı davranmış, karşıdaki eleman ne durumda acaba geçmişler olsun efenim.Sağlık ocagina gittim bugün bakıp bi tane krem bi tane de agri kesici ve iltihsp giderici ilac yazdi. Agri vs yok ayagimda ama fotoğrafta göründüğü gibi acayip görüntüsü var neyse evdekilerin diretmesiyle acile gittim genc bi doktor vardı görünce şok oldu resmen nasil ayakta duruyon dedi, ağrı vs yok denecek kadar az Rontgen cekelim dedi cektik kırık varmış megersem. Yarin sabaha ortopediye randevu yazdı. Sadece sağlık ocağında kalsaydım ruhumuz duymayacaktı
Hocam kırık bacakla nasıl dayandınız o kadar gün geçmiş olsun tekrardan.Sağlık ocagina gittim bugün bakıp bi tane krem bi tane de agri kesici ve iltihsp giderici ilac yazdi. Agri vs yok ayagimda ama fotoğrafta göründüğü gibi acayip görüntüsü var neyse evdekilerin diretmesiyle acile gittim genc bi doktor vardı görünce şok oldu resmen nasil ayakta duruyon dedi, ağrı vs yok denecek kadar az Rontgen cekelim dedi cektik kırık varmış megersem. Yarin sabaha ortopediye randevu yazdı. Sadece sağlık ocağında kalsaydım ruhumuz duymayacaktı
ya acilde ki doktorun enayiligi. Ortopediye gittim sabah kirik falan yokmus 1 haftaya gecer dedi. Acilde ki doktor kırık var diyinxe röntgene baktim bende bisey göremedim, biseyde demek istemedim herkes gergin diye güldürdü vallaHocam kırık bacakla nasıl dayandınız o kadar gün geçmiş olsun tekrardan.
çok fena duruyor geçmiş olsun hocamCuma günü halisaha da kaval kemiğimiz carpisti rakiple bütün gücümle şut cekiyordum son hali fotoda ki gibi. Beyler bu gökkuşağı renklerini en hizli nasil gecirebilirim.
Eyw sagolasin. Görünüşü fena ama ağrı hic yok cok ilgincçok fena duruyor geçmiş olsun hocam
Cuma günü halisaha da kaval kemiğimiz carpisti rakiple bütün gücümle şut cekiyordum son hali fotoda ki gibi. Beyler bu gökkuşağı renklerini en hizli nasil gecirebilirim.