Arama sonuçları: *

1. J

21000 TL bilgisayar tavsiyesi

Monitörlere o kadar para vereceğimi sanmıyorum. Ana olarak 144hz Aoc bir şey alırım 2. de zaten 60hz ucuz bir şey alırım 6k vermem
  2. J

21000 TL bilgisayar tavsiyesi

Merhabalar şuana kadar 19000 TL civarında bir para biriktirdim bilgisayar almak için ama yazın sonuna geldiğimiz için seneye almayı düşünüyorum. (2000 üstüne ailem ekleyecek) Şuan böyle bir meblağaya nasıl bir sistem alınabilir? Çift monitör düşünüyorum. Kendim toplamayı düşünüyorum oynayacağım...
  3. J

Bitcoin ile valorant vp alma

çok teşekkür ediyorum
  4. J

Bitcoin ile valorant vp alma

Merhabalar ben bitcoin hesabımda biraz para kalmış vp alayım diye düşündüm fakat btc ile ödeme alan türk sitesi yok galiba o yüzden bir siteye takıldım https://www.cryptorefills.com/turkey/games/valorant_point_vp_ site bu fakat hem ne kadar vp satıldığı yazmıyor hemde emin olamadım güvenilir mi...
  5. J

350tl Altı Gamepad önerisi

Teşekkürler temiz sorunsuz bir ps4 kolu buldum ikinci el bugün alacağım.
  6. J

Cok eski duruyor ya ama bulamazsam baska bir model dusunebilirim
  7. J

Merhabalar bilgisayarda kullanmak için gamepad arıyorum oynadığım oyunlar genel olarak multiversus,cod,overwatch,paladins vb 350tl bütçem güzel bir model için 400 civarına çıkabilirim biraz kendim de araştırdım aklıma ps3'ün gamepadini almak geldi çok böyle ucuz bir marka almak istemiyorum ama...
  8. J

750 TL Klavye önerisi

Çok teşekkürler nereden indirimli bulacağımı bilemiyordum çok yardımcı oldunuz.
  9. J

750 TL Klavye önerisi

Zorlayıp 1000 TL yapabilirim fakat beni biraz zor bir duruma düşürür. Gerçekten iyi uzun süre kullanımı olan ve kaliteli marka bir şey varsa bakabilirim. 1654587090 1000 TL Civarına önerileriniz nedir?
  10. J

750 TL Klavye önerisi

Acil bir durum yok. Bekleyebilirim Asus olanı. Gayet güzel duruyor. Önerileriniz için teşekkür ederim.
  11. J

750 TL Klavye önerisi

Full boyut almayı düşünüyorum. Asus k3 fiyatı 1k civarında ama nerede benim bütçeye uygun bulabilirim?
  12. J

750 TL Klavye önerisi

Merhaba maksimum 750tl veya o civarda mekanik klavye almayı düşünüyorum uzun süre kullanacağım. Tavsiye ettiğiniz spesifik markalar varsa lütfen yazın. 1654542579 Blue switch olmazsa sevinirim çok sesli oluyor blue switch
Top Bottom