Neler Yeni

750 TL Klavye önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ali Yılmaz
Merhaba maksimum 750tl veya o civarda mekanik klavye almayı düşünüyorum uzun süre kullanacağım. Tavsiye ettiğiniz spesifik markalar varsa lütfen yazın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba maksimum 750tl veya o civarda mekanik klavye almayı düşünüyorum uzun süre kullanacağım. Tavsiye ettiğiniz spesifik markalar varsa lütfen yazın.
Blue switch olmazsa sevinirim çok sesli oluyor blue switch

kaanalpay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Kaan Alpay
Redragon k552 olabilir. Asus tuf gaming K3 o fiyatlara düşüyor

+1 Bende aynı özellikler için konu açacaktım, buradan takip edeyim.

Carl-S

80+ Gold
Full boyut almayı düşünüyorum. Asus k3 fiyatı 1k civarında ama nerede benim bütçeye uygun bulabilirim?
Bu klayve bahsediyorsunuz herhalde.

kaanalpay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Kaan Alpay
Full boyut almayı düşünüyorum. Asus k3 fiyatı 1k civarında ama nerede benim bütçeye uygun bulabilirim?
Acil değilse indirim bekleyebilirsiniz.

Ben aynı klavyeyi 1 ay önce 600e almıştım

fthcim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Fatih
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Discord
Faaattiiihh#0006
Logitech G G213 alabilirsin hocam 520 tl falan olması lazım fiyatının kullanan arkadaslarım cok memnun

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ali Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Acil değilse indirim bekleyebilirsiniz.

Ben aynı klavyeyi 1 ay önce 600e almıştım
Acil bir durum yok. Bekleyebilirim Asus olanı. Gayet güzel duruyor. Önerileriniz için teşekkür ederim.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Red switch ve uzun süreli bir kullanım istiyorsan bütçeni attırmalısın. 1000 TL bütçen olsa kaliteli markalarda seçeneklerin artar.

PixDraw

80+ Bronze
Aylardır xpg Summoner red kolluyorum fiyatı düşmüyor. Redragon k568 kullanıyorum tuşları basmamaya başladı gün geçtikçe aldığıma pişman oluyorum tek sevindiğim konu epey ucuza almış olmamdı.

Hp omen encoder öneririm kendim 2 hafta önce 723 tl ye almıştım fiyatına göre mükemmel bu bütçede cherry mx red switch'leri var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ali Yılmaz
Red switch ve uzun süreli bir kullanım istiyorsan bütçeni attırmalısın. 1000 TL bütçen olsa kaliteli markalarda seçeneklerin artar.
Zorlayıp 1000 TL yapabilirim fakat beni biraz zor bir duruma düşürür. Gerçekten iyi uzun süre kullanımı olan ve kaliteli marka bir şey varsa bakabilirim.

Zorlayıp 1000 TL yapabilirim fakat beni biraz zor bir duruma düşürür. Gerçekten iyi uzun süre kullanımı olan ve kaliteli marka bir şey varsa bakabilirim.
1000 TL Civarına önerileriniz nedir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,036
Üyeler
164,603
Son üye
salih0715
Top Bottom