Arama sonuçları: *

1. adudator

Bu kulaklık neden ucuz

Değiştirdim artık hyperx cloud 2 aldım tekrardan bunu görene kadar onu alacaktım zaten
  2. adudator

Bu kulaklık neden ucuz

neden
  3. adudator

Bu kulaklık neden ucuz

beyazları 1900 falan 1500 olsa bile yine de 200 lira fark var teşhir ürünü mü diye korktum da 1642846325 Teşekkür ederim alıyorum
  4. adudator

Bu kulaklık neden ucuz

Hayır kablolu hepsi sadece sanki onlar ps5 uyumlu bu değil başka fark göremedim korkutucu
  5. adudator

Bu kulaklık neden ucuz

https://www.amazon.com.tr/SteelSeries-61504-Arctis-Gaming-Kulaklık/dp/B07GFWMF2Z/ref=sr_1_1?crid=2D46ZKH26T1F2&keywords=steelseries%2Barctis%2B5&qid=1642845788&s=electronics&sprefix=stee%2Celectronics%2C110&sr=1-1&th=1 arkadaşlar diğer yerlere göre baya ucuz sebebi nedir acaba alayım mı
  6. adudator

1500 liraya kadar öneri

yani kulaklık 700 800 ise klavye de 700 800 max 1000
  7. adudator

1500 liraya kadar öneri

klavye için bir önerin var mı peki
  8. adudator

1500 liraya kadar öneri

Merhaba arkadaşlar 1500 lira bütçem var acaba steelseries artics 5 mi alsam yoksa başka bir kulaklık mı yoksa hyper x cloud 2 + klavye falan mı yapmalıyım. fps oyunları oynuyorum lol müzik ve günlük hayat için de istiyorum
  9. adudator

Steam Kış İndirimleri 2020

%50 indirimde ilk başta değildi şimdi girmiş çok garip
  10. adudator

AOC marka monitörüm bozuldu

Yaptığım hiçbir şey yok ki bana yolladıkları kabloyu kullandım off ben de yarın yeni kablo alıp deneyecektim cızırtı ondan geliyor diye almayayım mı
  11. adudator

AOC marka monitörüm bozuldu

Merhaba monitörümü alalı 3 ay oldu ilk geldiği gün zaten hem kasamın hem de monitörümün güç kabloları gevşek ve en ufak oynamada cızırdıyordu. Bugün oyun oynarken atacağım resimki gibi görüntü bu hale geldi ne yaptıysam düzelmedi sizce neden oldu veya ne yapmam lazım
  12. adudator

Gamepoer saber klavyemde w tuşu birden basmamaya başladı :(

Arkadaşlar ben klavyeden çok ama çok memnunum. Beklediğimden çok daha iyi çıktı. Hele rgbsinin ışık gücüne bayıldım fakat her klavyede olabileceği gibi böyle bir sorunla karşılaştım tartışmanıza gerek yok
  13. adudator

Switch kaliteli olan oetumu diye biliyorum bir de klavyeyi alırken sordum herkes çok iyi al demişti
  14. adudator

1 ay önce aldım bugün cs de bir den teklemeye başladı şuanda da arada basıyor arada basmıyor sebebi nedir acaba
  15. adudator

Kasa arkasındaki USB girişleri gidiyor

Bilgisayarın arkasında takılı olan klavye mouse ve ethernet bilgisayarı açtıktan 2-3 dakika sonra takılmaya başlıyor sonra bir anda gidiyor pcyi resleyince tüm sorun çözülüyor tekrar kapatana kadar neden böyle acaba
  16. adudator

Asus tuf h7 7.1 kulaklık

arkadaşlar bu kulaklığı aldım kullanıyorum. bilgisayarı ilk açtığımda tüm sesler cızırtılı geliyor. bilgisayarı bir daha yeniden başlatıyonca düzeliyor. Ama bu sefer de arada 2 saniye cızırtı veriyor sizce neden böyle.
  17. adudator

amd ryzen5 3600 sıcaklığı

bilgisayarı bugün aldım işlemci sıcaklığım boşta 80 dereceydi biostan baktım çektiği voltaj 1.450 idi onu 1.350ye çektim şimdi sıcaklık 45 60 arası sürekli gidip gidip geliyor core perfarmns boost özelliği kapatmak işe yarıyormuş fakat biostar anakartta öyle bir ayarı bulamadım lütfen yardım...
  18. adudator

Bugün bilgisayarım geldi kurdum fakat işlemci sıcaklığı acil yardım :(

https://hizliresim.com/wHYJqD Kanka fazla anlamıyorum ama stok soğutucu yerinden oynamıyor
  19. adudator

İnno3d gtx 2060 twinx2 gibi bir şeydi 1592229745 Tamamdır kasayı açıp bir stok soğutucuya bakayım
  20. adudator

Hayır kontrol etmedim işlemcim r3600 bu arada stok soğutucunun yetmediğinin farkındayım fakat böyle de olmaması lazım bence
Top Bottom