Lewis Hamilton
80+ Bronze
35R6 kaç TL?
35R6 kaç TL?
35 TLR6 kaç TL?
Normal sürüm mü?35 TL
%50 indirimde ilk başta değildi şimdi girmiş çok garipThe Forest indimde olmamak ve ben sinirlenmek
Evet normal sürüm.Normal sürüm mü?
Epic'de 38 tl ye geliyor gold sürümü.Evet normal sürüm.Alıntıyı görüntüle
Bilmiyordumİlk çıktığından beri iki platformda da 40 TL zaten.
Hemen satın alıp deniyorum.Beholder ~ 2.70₺
Oyun 2D, RPG ögeleri barındırıyor ve sıkıyönetim döneminde geçiyor. Hükümette memur olarak çalışıyorsunuz. Yeni göreviniz bir binada bina görevlisi olmak. Yeni göreviniz size verildiği sırada aynı zamanda size binadaki tüm evlerin anahtarları veriliyor ve şöyle deniyor "İnsanlar hala özel hayatlarının gizli olduğunu sanıyorlar, bırak da öyle kalsın." Göreviniz sırasında yapmanız gereken hükümet direktiflerine karşı gelenleri belirlemek ve raporlamak. Aynı zamanda bina sakinlerinin bilgilerini topluyorsunuz ve yasa dışı bir aktivite belirlendiğinde ister onlardan şantaj karşılığı para alıyor ister de hükümete rapor göndererek tutuklanmalarını sağlıyorsunuz.
Bu bilgileri insanlar evde yokken giriş yaparak evi arayarak ya da kamera yerleştirerek elde edebiliyorsunuz.
Güzel bir oyun diyebilirim. Birçok göreviniz oluyor; daire sakinlerinin istekleri, kendi ailenizin istekleri ve hükümetin size verdiği görevler gibi... İlk seferde paranızı dikkatli harcamanızı ve kolay modda oynamanızı tavsiye ederim. İlerleyen dönemlerde dengeyi tutturmak oldukça zor bir hale geliyor. Önerebileceğim güzel bir oyundur kendisi...