Arama sonuçları: *

1. S

Aoc 24g2u Sökme İşlemi

1690871513 Parçayı ayıramadım yardımcı olursanız sevinirim.
  2. S

Bilgisayar Açılırken Hata Vermesi

Böyle bir hata aldım nedeni nedir yardımcı olursanız sevinirim.
  3. S

Sıvı Soğutma öneri bütçe max 3000

Ryzen 3600x Işlemci Asus Tuf b450 Pro Gaming Anakart Corsair Carbide Spec Delta Rgb Kasa
  4. S

Amd Stok Fan Hızlı Çalışma + Ses Sorunu

Amd 3600x işlemci Asus Tuf B450 Pro Gaming Anakart Stok soğutucu normal kullanımda bile 3000 Rpmde çalışıyor rahatsız edici derecede sesli oluyor hızını nasıl azaltabilirim teşekkürler.
  5. S

Intel İşlemci Anakart Önerisi

Ana kartım yandı yeni ana kart arıyorum çok pahalı olmasın standart yeterlidir ekran kartım 1050ti İşlemcim i7 6700 Ram fury hyperx kingston 16gb ddr4 Power Zm 700-LX Yanan anakart H170M PRO-VDH Yardımcı olursanız sevinirim
  6. S

Amd Ryzen 3600x Over Voltage

Biosum güncel değildi güncelleyip denedim aynı sorun devam etti 1630362139 Anakartımın bozuk olması ne gibi bir zarar verir
  7. S

İnternette ki bu videodaki şeyi yaptım düzeldi herhangi bir zararı olur mu? senide rahatsız ediyorum ama
  8. S

Ben bilgisayarı itopyadan hazır sistem olarak aldım anakartı itopyaya mı göndericem yoksa Asusa mı?
  9. S

Serviste anakartı mı değiştirirler ne gibi bir işlem uygularlar
  10. S

Sorunun anakartta olduğuna emin misin servisten önce bilgisayarcıya gönderip sorun başka bir yerde mi diye öğrenmeme gerek var mı?
  11. S

Denedim olmadı hala cpu over voltage error hatasını alıyorum
  12. S

Servise gönderirsem çok maliyet çıkar mı garantisi hala devam ediyor?
  13. S

Windows açılmıyor sadece biosa girebiliyorum.
  14. S

Ne yapmam lazım bilgisayar ile ilgili bie bilgim yok 2 hafta tatile gittim kendi kendine nasıl bozulmuş. 1630336911
  15. S

Biosa erişimim var
  16. S

Bilgisayar açılmıyor bios sıfırlama işlemi nasıl yapılıyor?
  17. S

2 Haftalık tatilden döndükten sonra eve geldiğimde bilgisayarı açmaya çalıştığımda CPU Over Voltage Error adlı hata aldım ve bilgisayar açılmadı voltaj değerini nasıl düşürebilirim yardımlarınız için teşekkür ederim.
  18. S

Corsair Carbide Spec Delta Rgb Kasanın Ön Camı nasıl açılır?

Yaklaşık DA sistem 2 yi alalı 1 yıl oldu 1 yıldır kasayı hiç açmadım ön camda tozlar artık çok belli olmaya başladı ön camı açıp temizlemeyi düşünüyorum ama kırmaktan korkuyorum herhangi bir tekniği var mı açılırken? Cevaplarınız için teşekkürler.
  19. S

Amd Radeon Software Özel Çözünürlük Ayarlanmıyor

1280 960 yapmak istiyorum ama özel çözünürlük ayarları bu ekran ile uyumlu değil hatası veriyor monitörüm AOC24G2U 144hz
  20. S

Arkadaaşım Bu Hafta Bilgisayar Alıcak Bütçe 12000

Dalgınlığıma gelmiş kusura bakmayın
Top Bottom