O zaman anakartı servise göndermeniz lazım, Garantisi varsa para istemezler.Denedim olmadı hala cpu over voltage error hatasını alıyorum
Sorunun anakartta olduğuna emin misin servisten önce bilgisayarcıya gönderip sorun başka bir yerde mi diye öğrenmeme gerek var mı?O zaman anakartı servise göndermeniz lazım, Garantisi varsa para istemezler.
Anakartta olduğuna eminimSorunun anakartta olduğuna emin misin servisten önce bilgisayarcıya gönderip sorun başka bir yerde mi diye öğrenmeme gerek var mı?
Muhtemelen değiştirip yenisini verirlerServiste anakartı mı değiştirirler ne gibi bir işlem uygularlar
Asus’un türkiye distribütörüne göndermeniz lazım o da Penta Teknoloji oluyor.Ben bilgisayarı itopyadan hazır sistem olarak aldım anakartı itopyaya mı göndericem yoksa Asusa mı?
İnternette ki bu videodaki şeyi yaptım düzeldi herhangi bir zararı olur mu?Asus’un türkiye distribütörüne göndermeniz lazım o da Penta Teknoloji oluyor.
Sensörlerin hala bozuk, sadece sensörlern bozuk olmasına rağmen windows’a girebilmeyi aktif etmişsin. Herhangi bir zararı olmaz böyle kullanmanın ama bu anakartının bozuk olduğu gerçeğini değiştirmez.İnternette ki bu videodaki şeyi yaptım düzeldi herhangi bir zararı olur mu?senide rahatsız ediyorum ama
BIOS güncel mi, eğer yapacaksan garantiye göndermeden önce onu deneyebilirsin.İnternette ki bu videodaki şeyi yaptım düzeldi herhangi bir zararı olur mu?senide rahatsız ediyorum ama
Biosum güncel değildi güncelleyip denedim aynı sorun devam ettiBIOS güncel mi, eğer yapacaksan garantiye göndermeden önce onu deneyebilirsin.
Anakartımın bozuk olması ne gibi bir zarar verirSensörlerin hala bozuk, sadece sensörlern bozuk olmasına rağmen windows’a girebilmeyi aktif etmişsin. Herhangi bir zararı olmaz böyle kullanmanın ama bu anakartının bozuk olduğu gerçeğini değiştirmez.