Hocam peki bu bütçelerde 100Mbps için TpLink Archer V300 mü önerirsiniz yoksa Omni N300 mü? Ya da başka bir öneriniz var mı çok kararsız kaldım. İlk önceliğim çekim gücü.
Klavyeyi sipariş verdiğimde yorum yoktu. Attığım fotoğraflardan anlayabilirsin. Klavye de fake çıktı. Paramın biraz iadesini alabildim. Gittiği yere kadar artık.
Royal Kludge RK84 ilk sipariş indirimiyle 800'e geliyor fakat dikkat etmeniz gereken durumlar var.
-RGB değil White led
-Ekstra 2 usb portu yok
Gerisi açıklamayla aynı sanırım.
Bana 6 günde geldi fakat tatilde olduğum için inceleyemiyorum. Evdekilerden kutu içeriğini ve klavyenin fotoğrafını...
Hocam açıklamasında böyle yazıyor:
Uyarı:
İstekte sıcak değiştirilebilir ve serbestçe piyasada bulunan Gateron/Cherry MX benzeri mekanik anahtarların tamamı ile değiştirilebilir, 3 pinli/5 pinli anahtarların sıcak değişimini destekler.
GATERON PRO V2 YELLOW. Klavyenin açıklamasında 3 pinli switch desteklediği gözüküyor. Ben de ilk defa deneyceğim. Umarım bir sıkıntı çıkmaz
1687040416
Fikrim yok ama açıklamasında 2.4Ghz/USB/Bluetooth desteklediği yazıyor
RK'nin kendi TTC switchi sanırım. Murat hocanın yazdığından öyle çıkardım. Royal Kludge da kendi klavyelerinde kullanıyor. Ben ek olarak bu klavyenin yanında aliexpressten yeni hesap açıp 130 TL'ye 30 tane Gateron Pro Yellow V2 alıp customlamayı düşünüyorum. Switch hoşuma giderse bir 30 tane...
Mouse için 10 Haziran'da grip tape söylemiştim. Tahmini teslimat 13 Temmuz yazıyordu fakat bana 6 günde geldi. :D Muhtemelen 2 hafta olmadan gelir diye düşünüyorum
Haftalardır klavye bakıyorum ve bu fiyata FN tuşları olan TKL bulamadım. Bu klavye TKL, Red switch, hotswap, USB, wireless gibi özelliklere sahip ve Royal Kludge. Alınabilir bence hocam