Arama sonuçları: *

1. hycean

Paribu Cineverse Sinemalarında CGV Movie pass (107 CGV para + Mısır)-89 TL

Up. Cevabını bulamadım. Yardım olabilecek var mı?
  2. hycean

Keenetic Modem - Performans Ayar Rehberi

Hocam peki bu bütçelerde 100Mbps için TpLink Archer V300 mü önerirsiniz yoksa Omni N300 mü? Ya da başka bir öneriniz var mı çok kararsız kaldım. İlk önceliğim çekim gücü.
  3. hycean

Keenetic Modem - Performans Ayar Rehberi

Omni DSL'den memnun muydunuz?
  4. hycean

(Çakma?) Royal Kludge RK84 Alınır mı?

Klavyeyi sipariş verdiğimde yorum yoktu. Attığım fotoğraflardan anlayabilirsin. Klavye de fake çıktı. Paramın biraz iadesini alabildim. Gittiği yere kadar artık.
  5. hycean

Muhtemel Royal Kludge RK84 RUS Tri Mod 901TL

Teşekkür ederim kilogramı 600 gibi uçuk bir rakam gördüm. Paramın bir kısmını kurtarmayı deneyeceğim.
  6. hycean

900 vermiştim şimdi az bir miktarda olsa kurtaramaz mıyım? Geri göndermek fazla tutar mı?
  7. hycean

Hocam ben de aldımdı hatta geldi de tatilde olduğum için inceleyemiyorum. Yorumları gördüm, direkt iadeye göndermeye karar verdim. Uzun sürmez umarım
  8. hycean

Öneri 850 TL Mekanik Klavye Önerisi

Royal Kludge RK84 ilk sipariş indirimiyle 800'e geliyor fakat dikkat etmeniz gereken durumlar var. -RGB değil White led -Ekstra 2 usb portu yok Gerisi açıklamayla aynı sanırım. Bana 6 günde geldi fakat tatilde olduğum için inceleyemiyorum. Evdekilerden kutu içeriğini ve klavyenin fotoğrafını...
  9. hycean

❌İndirim Bitti! Gamakay MK61 1222TL

Siparişi Türkiye seçince 1600 civarı oluyor sanırım hocam
  10. hycean

Hocam böyle gözüküyor. Bir sıkıntı olur mu? Edit: Şimdi düzeldi.
  11. hycean

Satıştan kalkmış, fiyatı artmış gözüküyor. 690+200 gibi bir vergiyle sipariş vermiştim. Kargoya verilmiş. Bakalım ne gelecek?
  12. hycean

Hocam açıklamasında böyle yazıyor: Uyarı: İstekte sıcak değiştirilebilir ve serbestçe piyasada bulunan Gateron/Cherry MX benzeri mekanik anahtarların tamamı ile değiştirilebilir, 3 pinli/5 pinli anahtarların sıcak değişimini destekler.
  13. hycean

GATERON PRO V2 YELLOW. Klavyenin açıklamasında 3 pinli switch desteklediği gözüküyor. Ben de ilk defa deneyceğim. Umarım bir sıkıntı çıkmaz 1687040416 Fikrim yok ama açıklamasında 2.4Ghz/USB/Bluetooth desteklediği yazıyor
  14. hycean

RK'nin kendi TTC switchi sanırım. Murat hocanın yazdığından öyle çıkardım. Royal Kludge da kendi klavyelerinde kullanıyor. Ben ek olarak bu klavyenin yanında aliexpressten yeni hesap açıp 130 TL'ye 30 tane Gateron Pro Yellow V2 alıp customlamayı düşünüyorum. Switch hoşuma giderse bir 30 tane...
  15. hycean

Mouse için 10 Haziran'da grip tape söylemiştim. Tahmini teslimat 13 Temmuz yazıyordu fakat bana 6 günde geldi. :D Muhtemelen 2 hafta olmadan gelir diye düşünüyorum
  16. hycean

Haftalardır klavye bakıyorum ve bu fiyata FN tuşları olan TKL bulamadım. Bu klavye TKL, Red switch, hotswap, USB, wireless gibi özelliklere sahip ve Royal Kludge. Alınabilir bence hocam
  17. hycean

🔥İndirim Aliexpress Super Deals İndirimleri

Arkadaşlar bir sorum var da ayrı ayrı hesaplardan alınca ek vergi falan çıkar mı? Teşekkürler.
  18. hycean

Alacağım hocam teşekkür ettim
  19. hycean

Hocam asıl satıcı böyle gözüküyor. Sizce bi sıkıntı olur mu?
  20. hycean

Asıl ROYAL KLUDGE RK84 satıcı böyle gözüküyor çok kafam karıştı. TKL, ışıklı ve red switch klavye arıyordum isteklerimi karşılıyor.
Geri