Neler Yeni

Muhtemel Royal Kludge RK84 RUS Tri Mod 901TL

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513

SadeceSeyf

80+ Gold

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,809
İsim
Eren Güven
aliexpress ten don bile almam ben

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

hycean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Fehmi Berke Kocabaş
Hocam ben de aldımdı hatta geldi de tatilde olduğum için inceleyemiyorum. Yorumları gördüm, direkt iadeye göndermeye karar verdim. Uzun sürmez umarım

darkapol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Engin Demir
Hocam ben de aldımdı hatta geldi de tatilde olduğum için inceleyemiyorum. Yorumları gördüm, direkt iadeye göndermeye karar verdim. Uzun sürmez umarım
İade kargo parası ne kadar tutuyor hesaplattiniz mi? Refund olursa olur diğer türlü iade mantıklı olmaz muhtemelen aliexpress alışverişleri için.

hycean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Fehmi Berke Kocabaş
İade kargo parası ne kadar tutuyor hesaplattiniz mi? Refund olursa olur diğer türlü iade mantıklı olmaz muhtemelen aliexpress alışverişleri için.
900 vermiştim şimdi az bir miktarda olsa kurtaramaz mıyım? Geri göndermek fazla tutar mı?

darkapol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Engin Demir
900 vermiştim şimdi az bir miktarda olsa kurtaramaz mıyım? Geri göndermek fazla tutar mı?
Online hesaplanıyor mu yaklaşık ücret bilmiyorum ama benim tecrübem paranızı geri alamayacağınız satıcılardan alışveriş yapmamak. Yurt içi bir kargo yollarken 100 150 TL tutmaya başlamışken Çin kim bilir ne kadar tutar. İade edeceğinize kullanın bence markaya takılmayın. Yine de sadece tam veya kısmı para iadesi olarak dispute açarak şansınızı deneyebilirsiniz aliexpress kabul ederse oradan kurtarmış olursunuz.

hycean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Fehmi Berke Kocabaş
Online hesaplanıyor mu yaklaşık ücret bilmiyorum ama benim tecrübem paranızı geri alamayacağınız satıcılardan alışveriş yapmamak. Yurt içi bir kargo yollarken 100 150 TL tutmaya başlamışken Çin kim bilir ne kadar tutar. İade edeceğinize kullanın bence markaya takılmayın. Yine de sadece tam veya kısmı para iadesi olarak dispute açarak şansınızı deneyebilirsiniz aliexpress kabul ederse oradan kurtarmış olursunuz.
Teşekkür ederim kilogramı 600 gibi uçuk bir rakam gördüm. Paramın bir kısmını kurtarmayı deneyeceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,430
Üyeler
172,670
Son üye
Sylon0
Top Bottom