thepublicman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,784
Bu klavyeyi dün almadın mı? Tr ye nasıl geldipttden bana bugün mesaj geldi gönderiniz alındı diye sabah
Bu klavyeyi dün almadın mı? Tr ye nasıl geldipttden bana bugün mesaj geldi gönderiniz alındı diye sabah
benim de aynı şekilde
DÜZENLEME: Pardon dostlar ben z686 diye okumuşum o modeli almıştım. Kendi klavyemden oldukça memnunum eğer merak eden varsa.Klavyesi gelen var mı benim İstanbul'a ulaşmış pazartesiye kaldı
Fotoğrafını atar mısın rica etsem Real de nasil durdugunu merak ettimBana ulaştı dostlar şuan klavyeden yazıyorum hissiyatından tutun ışıklandırmasına her şeyi çok hoşuma gitti klavyede. Daha önce çok çok üst segment klavyeler kullanmış birisi değilseniz fazlasıyla memnun kalacağınızı düşünüyorum.
DÜZENLEME: Pardon dostlar ben z686 diye okumuşum o modeli almıştım. Kendi klavyemden oldukça memnunum eğer merak eden varsa.
bayağı güzel duruyor güle güle kullan dostum, sen ayın kaçında sipariş vermiştin?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
arkadaşlar elime bugün ulaştı ben beğendim gayet güzel duruyor bu fiyata göre güzel sadece hafif yay sesi geliyor haberiniz olsun birde malzeme kalitesi aman aman iyi değil sert plastik ama dediğim gibi fiyata göre çok iyi. birde turuncu olan esc tuşu ve space tuşu için yerine beyaz space ve gri esc tuşu çıkıyor
cok tatlı gözüküyor epey üzüldüm kacırdığıma hayırlı olsunBu fiyata bedava çok kurcalamamak lazım malzemesi gayet güzel döner dürüm fiyatına taş gibi sıkıntı yok şuanda. Alıntıyı görüntüle
teşekkür ederim kardeşim ayın 11 de sipariş vermiştimbayağı güzel duruyor güle güle kullan dostum, sen ayın kaçında sipariş vermiştin?
rica ederim, bende ayın 11inde vermişimde en son 17sinde güncelleyip Uzun mesafeli taşıyıcı ofisine ulaştı yazdılar sen hangi şehirdesin?teşekkür ederim kardeşim ayın 11 de sipariş vermiştim