Arama sonuçları: *

1. Özgürcan

2k Monitör Önerisi 27-32 inch

27 https://www.gaming.gen.tr/urun/117807/asus-tuf-gaming-vg27aq1a-27-inc-170hz-1ms-qhd-g-sync-ips-gaming-monitor/?ref=akakce&v=1.95.6 32 https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-g321q-31-5-1-ms-wqhd-oyuncu-u-fiyati,309883677.html
  2. Özgürcan

Yardım nakite sıkıştım kaça gider sistem

çalışmıyor musun? 20k bir şey değil eğer çalışıyorsan. bilemedim yazık olur sisteme
  3. Özgürcan

Ryzen 7000 Serisi İşlemciler Satışa Çıktı

bu fiyatlar ne ya :d
  4. Özgürcan

Vatan Bilgisayar yüksek fiyatlandırma

abi alıyorum o zaman
  5. Özgürcan

Mi Box S 499TL ama site güvenilir midir sizce?

Adamların yeri kilis dikkatli olmak gerekli :D
  6. Özgürcan

İstanbulda tshirt toptancıları nereden bulunur?

bağcılarda konfeksiyoncular var onlara bakabilirsin ben beyazıtta çalışıyorum burada toptan t shirt satan gördüm internetten almak bana garip geldi
  7. Özgürcan

Gameboy Atari Sup Retro 2 Alınır mı?

gece yatmadan önce yatakta 30dk oynamalık belki yolda oynarım millet garip bakar ama bilemedim.
  8. Özgürcan

Gameboy Atari Sup Retro 2 Alınır mı?

Konuyu nereye açacağım bulamadım umarım doğru yeme açmışımdır. Soruma gelecek olursak bayadır şu tarz konsol arıyorum fiyatı da bana uygun geldi 150tl kötü mü sizce mario falan var alınır mı...
  9. Özgürcan

Çözüldü✓ Pc Kolik Siparişi İptal Etti,

sorun senden kaynaklı değil yani mağdursun eğer monitörü istiyorsan verecekler tüketici mahkemesine kadar yolu var ama vazgeçip paranı da alabilirsin onu bankadan mı alırsın yoksa pc kolikten mi bilmiyorum
  10. Özgürcan

Çözüldü✓ Pc Kolik Siparişi İptal Etti,

parayı her türlü alırsın ama ürünü almaya çalış bence
  11. Özgürcan

Amazon iade ürünü aldığında ne zaman ücret iadesi yapıyor var mı ürün iade eden

benim onaylandıktan 1 gün sonra para iadesi yaptılar şimdi hangi kart alıcan
  12. Özgürcan

Amazon iade süreci nasıl arkadaşlar var mı bilgisi olan

Mayıs ayında Asus rog strix rx 6600ct almıştım 9k ya gayet güzel geldi fakat ben aldıktan 1 2 hafta sonra rx 6700xt rx 6750xt fiyatı düştü bende iade etmek istedim iade süreci başlattım ama içinden çıkan bir aksesaurı hiç ettim söyledim bu olmadan iade olur mu diye evet olur dediler evime kargo...
  13. Özgürcan

Telefon alırken dolandırıldık

evet öyle ibandan açıklama yazınca karşı taraf o açıklamayı görüyor bana para atarken yazı yazınca ben görebiliyorum
  14. Özgürcan

Telefon alırken dolandırıldık

ellinizde ki tüm kanıtlarla doğru savcılığa gidin peşine düşün bırakmayın hakkınızı alırsınız. geçmiş olsun
  15. Özgürcan

Ekran Kartı Satışı yapmak istiyorum

letgo dan elle satış yap böyle bir korkun varsa
  16. Özgürcan

Ekran Kartı Satışı yapmak istiyorum

sahibinden ve letgo
  17. Özgürcan

Ekran kartı fiyatlarının manasız artışı

umarım düzelir akakçe.com veya epey üzerinden takip et akakçede takip ettiğin de fiyatı düşünce bildirim geliyor işine gelebilir.
  18. Özgürcan

Ekran kartı fiyatlarının manasız artışı

stoklardan dolayı olabilir mi bilmiyorum rx 5600xt en son baktıgım da en dusuk 2600 2700tl vardı ort bı kart 3000 3100tl ıdı sımdı baya artmıs dolarda degısım de yok ılgınc turkıye pazarı cok degısık
Top Bottom