Vivence Market adlı sitede 500TL'ye mi box S satılıyor ama hiç emin olamadım sitenin güvenilir olduğundan biraz dolandırıcı gibi geldi. Instagram'da reklam olarak gördüm. Hiç daha önce alışveriş yapan varmı?
instagramdan gördüysen net dolandırıcıdır hocamVivence Market adlı sitede 500TL'ye mi box S satılıyor ama hiç emin olamadım sitenin güvenilir olduğundan biraz dolandırıcı gibi geldi. Instagram'da reklam olarak gördüm. Hiç daha önce alışveriş yapan varmı?
Sayfa reklamı falan değildi Instagram'ın verdiği reklamdı instgram incelemiyormu bunları? Tam bilemiyoruminstagramdan gördüysen net dolandırıcıdır hocam
Yorumların hepsi sahte yazdıkları şeylerden belli oluyor. Zaten İtopya sitesine bu kadar yorum gelmiyor bunlara nasıl yorum yağmış oradan bile belli ediyorVivence Market adlı sitede 500TL'ye mi box S satılıyor ama hiç emin olamadım sitenin güvenilir olduğundan biraz dolandırıcı gibi geldi. Instagram'da reklam olarak gördüm. Hiç daha önce alışveriş yapan varmı?
Oo bunu görmemiştim bu iPhone'u gördükten sonra bende emin oldum. Mi boxta olan indirim ilk alan 20 kişiye özel yazıyordu beki olabilir demiştim ama emin oldum şimdi adres telefon no falanda düzgün değil zatenYorumların hepsi sahte yazdıkları şeylerden belli oluyor. Zaten İtopya sitesine bu kadar yorum gelmiyor bunlara nasıl yorum yağmış oradan bile belli ediyor
Sitede böyle ürünleri de gördüğüme göre net şekilde diyebilirim ki adamlar dolandırıcı
Bende gördüm dün. Ama hakkında pek bilgi bulamadım.Vivence Market adlı sitede 500TL'ye mi box S satılıyor ama hiç emin olamadım sitenin güvenilir olduğundan biraz dolandırıcı gibi geldi. Instagram'da reklam olarak gördüm. Hiç daha önce alışveriş yapan varmı?