Arama sonuçları: *

1. AGUMBA

Yardım MODEM ÖNERİSİ VERECEK ARKADAŞLAR BUYURSUNLAR

İnce ayardan kastım onlar değil. Mesela misafir için ayrı bir ağ açıp oraya sınırlı hız vermek gibi şeyler işte uğraşılmayacak klasik ev kullanımı olacak
  2. AGUMBA

Yardım MODEM ÖNERİSİ VERECEK ARKADAŞLAR BUYURSUNLAR

Selamın aleyküm arkadaşlar. Bir arkadaşım için modem almak istiyoruz şu an ki modemde çekim problemleri yaşanmaya başladı. Ev 2 katlı ve alt katta da çekmesi lazım buna göre 1500 - 2000 TL ye kadar bir modem önerisinde bulunabilir misiniz? Çok ince ayarlar yapılmayacak takılıp kullanılacak
  3. AGUMBA

Rotring 500 vs Scrikks graph x-matri x

Hangi liseye gidiyorsun
  4. AGUMBA

REPLİKA GİYİM Mİ MARKASIZ KALİTE GİYİM Mİ?

Sorma ya gerçekten çok güzel özgün tasarımları var ama nihayetinde sonu toz bezi olacak bir giysi için fazla pahalı... Sen gariban dostu ol biz seni yalnız bırakmayız
  5. AGUMBA

Senden tek isteğim onlar kadar geçirme de biz de güzel tişörtler giyebilelim 😂
  6. AGUMBA

Kardeşim bana sorarsan kendi markanı kurabilirsin mesela sen neden bir " KAFT " olmayasın. Bir de şunu söylemek istiyorum eğer inançlı bir insansan bir malın sahtesini satmanın ne kadar büyük bir kul hakkı olduğunu göz ardı etmemen gerek. Bence kendi markanı kurup kaliteyi ülkemiz şartlarında...
  7. AGUMBA

Yardım Param güvende Güvenilir mi?

Net bir şey diyemem ama sorun olsa bile elinizde video olur sizin gönderdiğiniz dair
  8. AGUMBA

Yollarken video çekersin hiçbir şey olmaz
  9. AGUMBA

kız arkadaşıma hediye almak istiyorum

Bence mangal yap amcaoğlu. He illede hediye vercem diyorsan bunu sipariş geç ama mangal yaparken ver. Mangal kadınların kalbine giden gizli bir yoldur bunu unutmayın...
  10. AGUMBA

Öneri Bu Ayakkabı Nasıldır?

Sana sadece 1600 e polo ve adidas yan yana duruyor hangisini alırsın diye soruyorum adam gibi cevap ver 😂 ama beğendiysen tabikide al. En güzel mal en beğendiğin maldır 😂
  11. AGUMBA

Öneri Bu Ayakkabı Nasıldır?

Ben poloya bu parayı vermezdim. Amazon'dan adidas aldım ben 1600 e çok da güzeldi
  12. AGUMBA

Alıcı için evet satıcı için hayır. İşlemi onaylamak için size 3-4 gün veriyor o süre içinde iade edebilirsiniz
  13. AGUMBA

🔥İndirim Samsung 970 evo plus 1TB 2899TL

Ne hallere düştük yav... Bende Corsair mp600 pro XT var ama şu an piyasada bulunamıyor. Bulsam 1 tane daha çekeceğim hemen
  14. AGUMBA

🔥İndirim Samsung 970 evo plus 1TB 2899TL

Kingston kc3000 3200 civarında ve 7000-6000 okuma yazma hızı var bunun yerine daha mantıklı olmaz mı? Bunun okuma yazma bukadar düşük olmasa şahane olurmuş be. Bu gün çok SSD baktım gerçekten fiyatlar uçmuş ya
  15. AGUMBA

DFS Bilgisayar'dan işlemci alınır mı?

Arkadaşıma az önce amazon üzerinden 7600x aldık satıcı dfs bilgisayar diğer bütün online alışveriş sitelerindeki satıcı da dfs bilgisayar zaten. Ben arada Amazon olduğu için çok çekinmeden aldım
  16. AGUMBA

Kredi kartından alınmış bir ürünü faturası kayıp ise değişim yapılabilir mi ?

Müşteri hizmetlerini arayıp durumdan bahset faturayı sana mail olarak atıyorlar
  17. AGUMBA

Yardım ŞARJ EDİLEBİLİR PİL VE ŞARJ CİHAZI

Aynen zaten 4 pil ile gelmesi güzel bir şey
  18. AGUMBA

https://ty.gl/jbfooirh0llyf Bunu alıp 500 TL kupon uygulayıp kalan 900 ü de 3 taksit yapmayı düşünüyorum çünkü duracell de aklım kaldı ona o parayı vereceğime bunu 3 taksitle almak mantıklı geldi. Diğer markalara pek ısınamadım. Sne ne dersin? 1725625705 Attığınız GP recyko e411 modelini aldım...
  19. AGUMBA

Olmadı sonradan 2500 lük şarj edilebilir alırım çünkü bazı yorumlarda GP nin kendi markası olmayan pillere iyi şarj etmediğini yada hiç şarj etmediğini okudum
  20. AGUMBA

3600 e kadar destekliyor diyor. Yada direk Xbox on kendi şarj edilebilir tek parça pilini mi alsam o da kabloyla beraber bin TL falan
Top Bottom