Arama sonuçları: *

1. AGUMBA

Yardım Amazon İade Hakkında Yardım

Ben de zamanında 1 adet laptop almıştım ve ekranında acayip derecede ışık sızması vardı gözle çok rahat görülebilirmesine rağmen ille de servis raporu istemişlerdi 30-40 gün uğraşmıştık ondan sonra da efendim sizi yanlış yönlendirmişler İlk seferde gönderseydiniz direkt iade alırdık diyorlar...
  2. AGUMBA

AMAZON.TR İADE PARASINI YATIRMIYOR UGRAŞMIYOR

Desteğe yazmak yerine direkt telefonla konuştun mu hiç
  3. AGUMBA

Amazon kullanılmış kulaklık iade olur mu ?

Aynen öyle ama kesin memnuniyet için satıcı ve gönderici Amazon olmasına dikkat edilmeli yinede
  4. AGUMBA

Amazon kullanılmış kulaklık iade olur mu ?

Desteğe arama kaydı bırak durumdan bahset. Aradaki farkı vermezlerse iade işlemi başlatacağını söyle. Bana iade ürünü razer mousepad gelmişti ama çok belli sadece kutuyu açıp bakıp iade etmişler tamamen sıfırdı. Desteğe yazdım ürünü değiştirmek istediler ama ben kargoya uzak olduğum için...
  5. AGUMBA

Scrikss kalem seti alınır mı?

Hocam çok kaliteli değiller mümkünse bir kırtasiyeye gidip oradan kalem seti alabilirsin Ben de çok bakmıştım hediye için ama hiçbirine güvenemedim en son kırtasiyeden gidip kendim aldım ve çok da güzel bir şey buldum gerçekten kutulu falan böyle. Bide sana şu defteri tavsiye ederim eğer...
  6. AGUMBA

Yardım Yakında Dolandırılacağım Ne Yapmalıyım?

Sattıktan sonra kesinlikle geri almayacağını da söyle çünkü ürün Çin'den geldi ve Türkiye'de garantisi yok. Ben satarken bu şekil söyledim
  7. AGUMBA

40-65 bin bütçeyle monitör +kasa

Sen konuyu arada bir yükselt ki insanlar görsün. Müsait olanlardan bazıları illaki yazar sana. Bütçen gayet güzel bence kaliteli bir sistem dizebilirsin
  8. AGUMBA

40-65 bin bütçeyle monitör +kasa

B550 değilde b650 yazacaktınız sanırım. B550 ile 7600x i nasıl kullanıcak arkadaş 1737446478 Tabikide gerek var arkadaş yanlış yazmış bence. Ayrıca b550 anakart ile o işlemci çalışmaz biri ddr4 biri ddr5. B650 anakart olması lazım. Ram de en az 16x2 olması lazım. Ddr5 tarafında 8x2 çok tercih...
  9. AGUMBA

Yardım MODEM ÖNERİSİ VERECEK ARKADAŞLAR BUYURSUNLAR

İnce ayardan kastım onlar değil. Mesela misafir için ayrı bir ağ açıp oraya sınırlı hız vermek gibi şeyler işte uğraşılmayacak klasik ev kullanımı olacak
  10. AGUMBA

Yardım MODEM ÖNERİSİ VERECEK ARKADAŞLAR BUYURSUNLAR

Selamın aleyküm arkadaşlar. Bir arkadaşım için modem almak istiyoruz şu an ki modemde çekim problemleri yaşanmaya başladı. Ev 2 katlı ve alt katta da çekmesi lazım buna göre 1500 - 2000 TL ye kadar bir modem önerisinde bulunabilir misiniz? Çok ince ayarlar yapılmayacak takılıp kullanılacak
  11. AGUMBA

Rotring 500 vs Scrikks graph x-matri x

Hangi liseye gidiyorsun
  12. AGUMBA

REPLİKA GİYİM Mİ MARKASIZ KALİTE GİYİM Mİ?

Sorma ya gerçekten çok güzel özgün tasarımları var ama nihayetinde sonu toz bezi olacak bir giysi için fazla pahalı... Sen gariban dostu ol biz seni yalnız bırakmayız
  13. AGUMBA

Senden tek isteğim onlar kadar geçirme de biz de güzel tişörtler giyebilelim 😂
  14. AGUMBA

Kardeşim bana sorarsan kendi markanı kurabilirsin mesela sen neden bir " KAFT " olmayasın. Bir de şunu söylemek istiyorum eğer inançlı bir insansan bir malın sahtesini satmanın ne kadar büyük bir kul hakkı olduğunu göz ardı etmemen gerek. Bence kendi markanı kurup kaliteyi ülkemiz şartlarında...
  15. AGUMBA

Yardım Param güvende Güvenilir mi?

Net bir şey diyemem ama sorun olsa bile elinizde video olur sizin gönderdiğiniz dair
  16. AGUMBA

Yardım Param güvende Güvenilir mi?

Yollarken video çekersin hiçbir şey olmaz
  17. AGUMBA

kız arkadaşıma hediye almak istiyorum

Bence mangal yap amcaoğlu. He illede hediye vercem diyorsan bunu sipariş geç ama mangal yaparken ver. Mangal kadınların kalbine giden gizli bir yoldur bunu unutmayın...
  18. AGUMBA

Öneri Bu Ayakkabı Nasıldır?

Sana sadece 1600 e polo ve adidas yan yana duruyor hangisini alırsın diye soruyorum adam gibi cevap ver 😂 ama beğendiysen tabikide al. En güzel mal en beğendiğin maldır 😂
  19. AGUMBA

Öneri Bu Ayakkabı Nasıldır?

Ben poloya bu parayı vermezdim. Amazon'dan adidas aldım ben 1600 e çok da güzeldi
Geri