Yardım Yakında Dolandırılacağım Ne Yapmalıyım?

Otobuscu06

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
623
arkadaşlar merhaba sahibinden üzerinden ilana koymuş olsugum aj159 proyu 1600den satıyordum daha sonrasında whatsapptan birisi yazdı elden nakit almak istedigini söyledi 1300 e anlastık sizce adamın verdigi para sahte cıkabilir mi nasıl güvene alabilirim?

arkadaşlar merhaba sahibinden üzerinden ilana koymuş olsugum aj159 proyu 1600den satıyordum daha sonrasında whatsapptan birisi yazdı elden nakit almak istedigini söyledi 1300 e anlastık sizce adamın verdigi para sahte cıkabilir mi nasıl güvene alabilirim?
ibana atsın sıkıntı olmaz

bana ibandan lazım para de nakit isime yaramiyo de yakında atm de yok de biseyler soyle

Adamın öyle lüksü yok işine gelmezse vermiyom diceksin, zaten güzel fiyat vermişsin adama .
hocam 3 kişiyle daha anlaştım onlarla da 1400 e anlaştım onlardan birine vericem elden

hocam 3 kişiyle daha anlaştım onlarla da 1400 e anlaştım onlardan birine vericem elden
alıcı varken başkasına söz vermeniz hoş değil ama 1400 e vermeniz daha iyi olur. Ödemeyi ibandan yapıp sorun çıkarabilenler olmuyor değil şans işi.

Her sıcak fırsattan 30 tane alırsan alamayanlar gelir seni dolandırır tabi

Her sıcak fırsattan 30 tane alırsan alamayanlar gelir seni dolandırır tabi
hocam musallat mı oldunuz bana ya geçen usb konusunda da sardınız bana 🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sattıktan sonra kesinlikle geri almayacağını da söyle çünkü ürün Çin'den geldi ve Türkiye'de garantisi yok. Ben satarken bu şekil söyledim
onu dedim hocam zaten garantisi yok yurtdısından getirttim dedim

ya atm önünde falan buluş direkt atmden çıkan parayı al ya da ibana falan iste diğer türlü kabul edemem de , bu zamana kadar elden büyük miktarlı satış da yaptım hiç sahte para veren olmadı

ya atm önünde falan buluş direkt atmden çıkan parayı al ya da ibana falan iste diğer türlü kabul edemem de , bu zamana kadar elden büyük miktarlı satış da yaptım hiç sahte para veren olmadı
Sonuçta elinde adamın telefon numarası var ,sıkıntı olsa rahatlıkla bulunur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,807
Üyeler
184,226
Son üye
ekay
Geri