Arama sonuçları: *

1. A

🔥İndirim Connect Game İndirimleri

Okuduğum bir yorum da data centerdaki maliyeti artıracak bir olay olmuş BTK tarafından. Bu yüzden çekildi deniliyordu. O yüzden TT'ye ücret ödemedi diye söylenmişti. Yani doğruysa olay BTK'dan başlıyor. Tekrar gelirler umarım.
  2. A

Ben de öyle okudum. Geri gelseler keşke. 🥲
  3. A

Az önce başka bir forumda okuduğum yorum bu fotoğrafa cuk oturdu.
  4. A

ayıplı ürüne para iadesi yapılırken hangi fiyat baz alınır

Faturada ne yazıyorsa onu iade ederler.
  5. A

Teknik Servis Sorunu Çözememiş

Video ile kaydedeceksin. Mailde videoları gösterip tekrar gönder. Yoksa hakem heyetine çıkacağım vs diye söyle. Yine de bakmazlarsa gerçekten çık.
  6. A

Öneri robot süpürge tavsiye

Roborock bildiğim kadarıyla robot süpürgelerin Mercedes'i BMW'si.
  7. A

Al-Sat icin onerebilceginiz teknolojik aletler

Şu an piyasada baya düşük. Girmezdim böyle bir işe. Sürekli satış ilanı görüyorum ama alan yok denecek kadar az. Ben de 2 tane ürün satacam, o kadar fiyat düşürmeme rağmen hala satamadım. Bir daha da bu işe girmem. Herkes doydu yani, alacağını aldı. Şu an kazananlar toplu alıp satanlar.
  8. A

Yardım Clear Man Şampuan Hakkında Yardım

Dökülme ve kepek varsa Bioxcin almanı öneririm. Lise zamanından beri kullanıyorum saç dökülmesi için. Yani 10 senedir falan. Dökülme karşı çok memnunum. Hem kepeğe karşı hem saç dökülmesine karşı çok iyi. Bunu bende yeni öğrendim hem de Türk malıymış. :D
  9. A

Dolandırıldım sanırım napabilirim?

Direkt hesaba attıysan yapacak bir şey yok. Senin de dediğin gibi güvencen yok bir yerde.
  10. A

İkinci kez garantiye giden ürün hk.

Gönderme de sorun yok. Aklıma takılan şey sürekli garantiye gönderilen ürün ayıplı mal falan geçiyor diye bir şey görmüştüm. Konuyu merak ettiğimden sordum buraya.
  11. A

İkinci kez garantiye giden ürün hk.

Robot süpürge almıştım geçen sene. 1 sene olmadı daha. 23.12.2023'de fan arızası verip kargo gönderdim. 16 ocak da geri gönderdiler, teslim aldım. Tekrar kullandım ve yine aynı arızayı verdi daha 1 ay olmadan. Tekrar garantiye göndereceğim de gidip gelmesi çok uzun sürüyor. Bu konu hakkında...
  12. A

Sahibinden param güvende konsollarda taksit var mı ?

Hmm. Kategoriye göre değişiyor o zaman sanırım. Çünkü ben ekran kartı satarken birine, adam bana taksitle alacağını söylemişti. Hepsinde var sanıyordum bende.
  13. A

Sahibinden param güvende konsollarda taksit var mı ?

Param güvende de taksit var. Eğer konsollar da param güvende açılıyorsa alırsın taksitle.
  14. A

🔥İndirim ? AMD Ryzen™ 7 5700X3D 10.600 tl

2 bin daha verin de 7800x3D alın. Ömürlük olsun.
  15. A

Bluetooth klavye mouse sorunu ve Amazon İadesi

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C4KR9GJP?psc=1 https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09K41MDJG Bu 2 ürünü kullanıyorum haziran ayından beri. Bluetooth aparatı ile kullanıyordum bir sorun yoktu. Dün yeni anakart aldım bluetooth modelli. 3-4 gün bilgisayarsız kaldım o gelene kadar da. Ve...
  16. A

10.599 ₺'ye RTX4060 alınır mı?

Sapphire almazdım. Kullandım daha önce önermem. Merc 319 öneririm. TUF, Red Devil, Gaming Z bunlar denk getirebilirsen kesinlikle öneririm.
  17. A

10.599 ₺'ye RTX4060 alınır mı?

Sadece oyun için kullanacaksan bende ikinci el 6900 XT öneririm. Tam oyuncu kartı. Saf gücü yüksek, çektiği watt düşük. 4000 serisi de iyi ama şu an pahalı. Cebimde 10K olsa oyun için alacak kartım 6900 XT olurdu. 3080 ve 3080 Ti çektiği watt yüksek 6900 XT ile FPS aynı. 3080'de 6900 XT'de...
  18. A

Sahibinden'den İlk Defa Alışveriş Yapacağım

Dolap ile al. O 50 desiye kadar tamam diyor.
  19. A

2. el güvenli alışveriş

8800 TL olanı alın o zaman. Çünkü dediğim gibi komisyonsuz alsan bile kargo parasından kaynaklı belki 800 TL'den daha fazla ödeyeceksin.
Top Bottom